- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.141
Bebiş harika gidiyosun valla eşinin desteği işe yaradı :)
aynen canım ya.. onun desteği benim için çok önemli. bende biraz duygusal yeme bozukluğu var çünkü.. onunla aramız soğuk oldumu diyet miyet hakgetire yedikçe yiyorum valla
Daha 10 olmadı canım 7 kilo oldu3 ayda 10 kilo muhteşemsin :)
Daha 10 olmadı canım 7 kilo olduama ben inceldim baya 5 yıl onceki kıyafetlerime sıgabiliyorum
Benim boy kısa oldugu için kilo bende çok duruyo evlenene kadar 49 u aşmamaıştım boyum 147 cm sonra yavaş yavaş aldım farketmeden ilh hamileliğimde 55 kiloydum 63 ile doğum yaptım doğumdan sonra 55 oldum tekrar sonra işte evdi çocuktu derken 67 olmusum 2013 aralıkta diyete başladım nisanda 12 kilo vermiştim ikizlere hamile oldugumu öğrendim 74 kiloyla doğum yaptım 65 te takılı kaldım hazıranda tekrar başladım işte diyete daha 7 kilo verdimBen en son kilo alırken 62 olmuştum :) ergenlikten beri hep 70lerdeydim.
Benim boy kısa oldugu için kilo bende çok duruyo evlenene kadar 49 u aşmamaıştım boyum 147 cm sonra yavaş yavaş aldım farketmeden ilh hamileliğimde 55 kiloydum 63 ile doğum yaptım doğumdan sonra 55 oldum tekrar sonra işte evdi çocuktu derken 67 olmusum 2013 aralıkta diyete başladım nisanda 12 kilo vermiştim ikizlere hamile oldugumu öğrendim 74 kiloyla doğum yaptım 65 te takılı kaldım hazıranda tekrar başladım işte diyete daha 7 kilo verdim
Guzeldir yemeklerimiz evet dikkat etmezsen aldırı kilo hamurişlerimiz etli yemeklerimiz meşhurdur benim en çok sevdiğim şalgam ve bulgurumuzCanım doğum falan derken kilo alman çok normal. Hem de ikiz annesisin maşallah. Ki veriyorsun azmine hayran kaldım :) Bu arada erkek arkadaşım da Adanalı :) Adana'ya gelince kilo alacaksın diyo yemeklerinden falan
yoo berbat olur mu,Evet yazmadım. Hemen yazayım.
Geçen hafta 62.0
Bugün 61.5
Fark 0.5
Yüzde %0.80
İkinci hafta için berbat bir skor ama... Yinede yazayım
:) ben de yeşil kahvemi aldım elime, yudumluyorum,
o nasıl hedef :))
ben de 64de biraz takılmıştım,olsun ya kilom alissin, artmasi da kolay olmaz; bir sure 57 civari takilabilirim.
boy 1.65Boyum 1.72 canım. Hedef şimdilik 60. Ama asıl hedef 58 :)
Senin boy hedef nedir ?
bütün günlük menünü yazınca, uyabiliyor musun?Kahvaltı
3 zeytin
1 kızarmış kepek ekmek
Fırında patates ( zeytinyağ ve pul biber)
1 haşlanmış yumurta
1 biber - Semizotu
2 kk süzme peynir
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle
4 parça nugget (Fırında)
1 kepek ekmek
1 bardak ayran
5 yaprak marul
Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ara : nane limon
Guzeldir yemeklerimiz evet dikkat etmezsen aldırı kilo hamurişlerimiz etli yemeklerimiz meşhurdur benim en çok sevdiğim şalgam ve bulgurumuz
yoo berbat olur mu,
böyle olması çok normal.
bazen çok, bazen az, bazen sabit, bazen fazla olmasın yeter :)
:) ben de yeşil kahvemi aldım elime, yudumluyorum,
diğerleri kadar keyif vermese de idare eder.
o nasıl hedef :))
69 değil, 70 değil :))
çok iyi gidiyorsun, maşallah
ben de 64de biraz takılmıştım,
aynen senin gibi düşünüyorum, geri alması kolay olmaz inşallah
boy 1.65
ilk hedef 60
sonra da 55 (bak ilk defa dile getirdim:))
eşim hep "artık sen annesin, 70 sana yeter,
58-60 falan bekarlıkta kaldı, zorlama" diyordu.
oyüzden şimdilik 55i dile getirmiyorum :))
bütün günlük menünü yazınca, uyabiliyor musun?
yani "yazdım artık bozamam" diye bir düşünce mi oluşuyor?
eğer öyle oluyorsa; h.sonu ben de erken yazayım.
h.sonu genellikle, az da olsa kaçamak oluyorda
yarın ben de deneyeceğim bu yöntemi, işe yarayabilir gerçektenMutfağınız gerçekten çok güzel :) kahvaltıya kebapçıya gidiyoruz yao kadar Adana düşkünü
Canım menümü fatsecretta kalorisini hesaplayıp hazırlıyorum :)
Listeyi yazıp uydukça işaret koyuyorum :) başarmışım gibi hissediyorum o işaretleri koyduktan sonra. Ve menümü aşmıyorum. Buna uyacaksın diyorum.
kahvaltıda çiğer yemeğe bende bayılırım ohh canım istediiMutfağınız gerçekten çok güzel :) kahvaltıya kebapçıya gidiyoruz yao kadar Adana düşkünü
Canım menümü fatsecretta kalorisini hesaplayıp hazırlıyorum :)
Listeyi yazıp uydukça işaret koyuyorum :) başarmışım gibi hissediyorum o işaretleri koyduktan sonra. Ve menümü aşmıyorum. Buna uyacaksın diyorum.
yanlışlık oldu galiba,5. TAKIM 430. ETAP
Kollontai (59,9/59,8/0,1/%0,17)
blanche_ea (57,0)kilosu sabit
hedef 38beden (74,5/74/0,5//%0,67) izinli
candy_candy (112,1/111,4/0,7/%0,62)
Merops (72) 1. kez kg bildirmedi
fatmaaskin1(58,0/)sabit
ameliaa(70,5/69,7/0,8/%1,13)
morpapatyam(70.90/70,60/0,3/%0,21)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Okyanusya(74,3/76,5/-2,2/-%1,48) 2 kez bildirim yapmadığı için yüzdesi 3 e bölündü
NES84(75,9/75,8/0,1/%0,13)
femmette(64.5/62,7/1,8/%2,79)
gulsum462(64,1/62,8/1,3/2,03)
5. TAKIM ORTALAMASI %0,56
ebrusonmez 62/61,5/0,5/%0,81 yeni üye başlangıç
okyanusyaaa cilen toparlaman lazımm sen 400 gr vermiş değil 2,2 kg almış görünüyorsun
canım düzelttim hemen dikkatin için saolyanlışlık oldu galiba,
ben geçen hafta 64kg.idim
bu hafta 62.7
fark 1.3
% 2.03
kaptanım sen hiç kilonu yazmıyorsun,canım düzelttim hemen dikkatin için saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?