- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.961
tatlım benimde kendime sozum var 53 olmadan hamile kalmıycam, 13 kilo alcam sonra hemen dogumdan sonra 10 kiloyu verip 56 da kalıcamBen bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
canım ben ikinci oğlumda 5 ay boyunca sürekli istifra ettim tatlıyı seven ben ağzıma süremedim ama ne oldu 6 ay kg almadım doğum iznine kadar 10 kg almıştım doğum iznine ayrıldım 10 günde 10 kg aldımAynen canım millet midesi bulansın istemez ben midem bulansında kilo almayayım diye dua ediyorum,
biliyorum bulanırsa çok pişman olacağım ama :)
oooo zor biraz şekerim sen 53 ü beklersen o bebe olmaz öyle diyim ben sanaaaaay yettim de geldim ne cok yazmıssınız oku oku bitmedi
tatlım benimde kendime sozum var 53 olmadan hamile kalmıycam, 13 kilo alcam sonra hemen dogumdan sonra 10 kiloyu verip 56 da kalıcam
yok kaptanım ben bu yaza 53 um hadi olmadı 55oooo zor biraz şekerim sen 53 ü beklersen o bebe olmaz öyle diyim ben sana
kaptanım bide boy kısa ya benim asıl sorun o simdi 160 olsam oh mis olurdu vallaoooo zor biraz şekerim sen 53 ü beklersen o bebe olmaz öyle diyim ben sana
yaa aslında toplu olarak bir liste yapsak o listede menüsünü ve spor yapanları işaretlesek ama benim pc bilgim sıfır becerebilen var mıdemek birileri sıkıyonetim istiyor ha
kaptanım da uygun bulursa oylamaya sunmadan hemen su yaptırım gelsin, tatlı yiyen ve ya hergun en az 15 dk spor yapmayan herkesin haftalık mesaj sayısını cuma bildirmekle cezalı olsunnasıl ama tontişler
Şişman duası ha?Ay evet kız madem kilo veremiyorum etrafımdakilere kilo aldirayim dedim.
Öyle adam filinta gibi geziyor.
Kız senle yaşayan yaslanmaz
E harikaymis.aaaay yettim de geldim ne cok yazmıssınız oku oku bitmedi
tatlım benimde kendime sozum var 53 olmadan hamile kalmıycam, 13 kilo alcam sonra hemen dogumdan sonra 10 kiloyu verip 56 da kalıcam
Olur, bide en az kilo veren veya artı goren herkesin menü su sporunu not alıp cuma belirtstn.demek birileri sıkıyonetim istiyor ha
kaptanım da uygun bulursa oylamaya sunmadan hemen su yaptırım gelsin, tatlı yiyen ve ya hergun en az 15 dk spor yapmayan herkesin haftalık mesaj sayısını cuma bildirmekle cezalı olsunnasıl ama tontişler
benim bilgisayar bozuldu, yoksa ben yapardım 20sinde yeni bilgisayar alcam, o zman yaparım olmazsayaa aslında toplu olarak bir liste yapsak o listede menüsünü ve spor yapanları işaretlesek ama benim pc bilgim sıfır becerebilen var mı
Kız tontis deyip durma citiriz biz çıtır....ben ssuraya menumu ilistireyim tontislerim
sabah
2 yumurtadan yagsız omlet
1 dlm kız ekmk 35 gr
50 gr beyaz peynir
5 yesil zeytin
aksam
200 gr (1 kase) bezelye yemegi
250 gr yogurt
toplam 809 kalori
su 2 lt
spor
leslie 2 mile
45 dk aerobik
1.5 saat pilates
toplam 165 dk spor
böyle de olur tatlım da öbür türlü şıkır şıkır insdanın içi açılıyordu hangi takımdaydı ben bi dolaşayım olmadıKaptanım pcye gerek yok artı goren yada enaz kiloyu veren kağıda not alsın atiyorum
_-----------__--------menu-----------spor-----_-su
Muska77 -----------+-----------------+---------- (-)
Buraya yazsın böyle iyi ceza degilmi?
Tamam kaptanim sen nasıl istersen.böyle de olur tatlım da öbür türlü şıkır şıkır insdanın içi açılıyordu hangi takımdaydı ben bi dolaşayım olmadı
gerçekten sıkııııdemek birileri sıkıyonetim istiyor ha
valla muhtesem fikir canlarımmesela listeyi bir kere yaparız herkez kg bildirim listesi gibi menüsünü yazdıktan sonrta ve sporunu o listeye işaretlese
takımın birinde görmüştüm hangisi hatırlamıyorum ama menüde cıss varsa karşısına cezasını da yapsak
hadi bakalım kim var pc den iyi anlayan
benim var ama hiç anlamam bu islerdenbenim bilgisayar bozuldu, yoksa ben yapardım 20sinde yeni bilgisayar alcam, o zman yaparım olmazsa
yine döktürmüssünben ssuraya menumu ilistireyim tontislerim
sabah
2 yumurtadan yagsız omlet
1 dlm kız ekmk 35 gr
50 gr beyaz peynir
5 yesil zeytin
aksam
200 gr (1 kase) bezelye yemegi
250 gr yogurt
toplam 809 kalori
su 2 lt
spor
leslie 2 mile
45 dk aerobik
1.5 saat pilates
toplam 165 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?