Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabah 2 dl ekmek azıcık tatlı yedim gerisi protein.
Yarın 1dl ekmek yicem (Belkide yemem) ve saf protein yapıcam.. Cumaya kadar..
Evet evet ekmek yok ölmem ya 4 günde..
Ay hadi kızlar umarım güzel sonuç alırım....
 
Bedeninizle konuşun; “söz veriyorum seni üzmeyeceğime ve kilo vereceğime” diyebilirsiniz. Aceleniz var, siz de benim gibisiniz, ama şunu yapabilirsiniz; inanırsanız ve kendinizi zayıflamış düşünürseniz hızla kilo vereceksiniz. Önce beyninizdeki mutsuzluk sorununu çözmemiz gerekiyor. Canım her sıkıldığında bir şeyler yemek istiyordum. Ne zaman moralim bozuk olsa, kendimi kötü hissetsem yiyeceklerden yardım alıyordum. Dünyanın en iyi diyetisyeni ya da doktoru bile, siz inanmadıktan sonra, size yardım edemez. Kendinizin dünyanın merkezinde olduğunu ve çok önemli olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz.

Öncelikli olarak, bir bebek gibi kendinize bakmalısınız. Size armağan edilen bedeni hor kullanıp genişletmek mi yıpratmak mı yapmak istediğiniz? O zaman devam edin, ama unutmayın bu bir döngü. Sizin yerinize başkası mı verecek kiloları? İnanın hiç kimse sizi sizden fazla düşünemez.

Bol su içmek en önemlisi; sürekli ılık, sıcak su için. Hem cildiniz güzelleşecek hem de kilo vermeniz hızlanacak. Elinizde hep sıcak su bardağı olsun.
Kahvaltıyı benim gibi hızlı yapıyorsanız, yağsız peynirle kepekli tost ya da iki dilim kepek ekmeği doygun ekmek tercih edebilirsiniz. Yağsız dil peyniri ve sudan geçirilmiş altı adet zeytin yiyebilirsiniz. Yanında yeşil çay ya da açık çay içebilirsiniz. Portakal suyu asla yok. Aralarda kuru kayısı ya da meyve olabilir ama kiraz ve muz yok. Karpuz seviyorsanız bir ay dilimi olabilir.Protein hızlı kilo verilmesini sağlıyor. O yüzden tavuk, balık veya yağsız kırmızı etle yapılmış tamamen yağsız köfte yiyorsunuz. Yanında, içinde mısır bezelye sos olmadan hazırlanmış yağsız salata tüketebilirsiniz. Akşam, öğlenin tekrarını yapıyorsunuz. Bu, iki gün sürüyor. Sonraki iki gün öğlen aynı et ve salata, akşam yağsız sebze ve salata yiyorsunuz. Sürekli aynı şekilde devam ediyorsunuz. Ben bu diyetle gerçekten çok kolay başardım. Gece yatmadan önce meyve yiyebilir ve yağsız süt içebilirsiniz. Bol yeşil çay veya başka bitki çaylarını da içebilirsiniz. Taze zencefil limonla kaynatılınca çok güzel oluyor.
Bol su ve yeşil çay içtiğiniz için detoks yapmış olacaksınız. Ve asla bu diyeti yaparken üfleyip püflemeyin; kendinize sinirlenmeyin. Şişman veya çirkin olduğunuzu düşünmeyin. Hep moral verin kendinize; başaracağınızı söyleyin. Şu kadar vermem lazım, nefret ediyorum kendimden, gibi şeyleri asla demeyin. Siz, her hâlinizle çok ama çok özelsiniz. Sadece biraz özene ihtiyacınız var; onu hissedin. Bir bebeğe nasıl bakarsanız, öyle bakın kendinize. Sularınızı için ve hep nasıl görüneceğinizi canlandırın gözünüzde. Görün bakın hızla terk edecek yağlar sizi.

Her yolu denedim ben daha önce kolay kilo vermek için; aletleri, yağ aldırma yöntemini, en ünlü diyetisyenleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi denedim; ama çözüme ulaştığımda sorunu öncelikli olarak kendim halledebileceğimi öğrendim.

Bu dünya sizin etrafınızda dönüyor sevdikleriniz yanınızda; ama önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Siz mutlu olunca etrafınızdakileri bu alana çekeceksiniz. Önce kendinizi sevmelisiniz. Siz kendinizi sevmezseniz başkası da sizi sevmez. Etrafımda kendine değer veren insanlara bakıyorum; anlık mutluluk değil, kalıcı mutlulukların peşinden koşuyor onlar.
Önünüzdeki kalorili yiyeceğe ve tatlıya bakın ve şunu söyleyin kendinize “Beş dakika sonra bitecek bu bol kalorili yiyecek ve yedikten sonra tekrar acıktıracak. Üstelik vücudunuza yapışacak ve sağlığınız ayrıca görüntünüzdeki güzellik de gidecek. Bir doktor arkadaşım çikolata krizlerime karşı şunu önermişti; bir tablet çikolata -ben öyle az olan yetinmediğim için büyük tableti söylüyorum- o büyüklükte bir margarin yemekle aynı.

Yani çikolata ya da tatlı yerken düşünün; o büyüklükte margarin yediğinizi. Aklıma gelince bırakıyorum yiyecekleri. Bu sabah kalkınca siz de kendinizle konuşun ve bir söz verin.
Alıntıdır.
 
Harika bir yazı teşekkür.
Evet yedikten sonra çekilen vicdan azabı ise paha bicilemez.
Bugüne kadar yedim hiç yararını görmedim.
 
Arkadaşım yarın gelecek kızlar
Beklıyoruz tansmayı
Ayy denedim anacım sen yazmıştın gene gittim aldım ama yok sevmeyince sevmiyorum işte..
Mecburen içiyorum zayıflatıyo çünkü meret..
Bu bitsin beyaz cayı deneyeceğim belki o işe yarar.
duymamıstım o nasıl bısey
o da mı zayıflatıyor
 
benı çook sasırttın muskamm
sen ve ekmeksız kahvaltı haaa
hadı ınsallah
bakalım sonucu nasıl etkılıyecek bu degısım
 
benı çook sasırttın muskamm
sen ve ekmeksız kahvaltı haaa
hadı ınsallahbakalım sonucu nasıl etkılıyecek bu degısım
EVEEET, ŞOK ŞOK ŞOK...
muska77 kahvaltıda ekmek yemeyecek........
Reçelmi? Oda ne...
Çokokrem? Tövbe estağfurullah!
Bu şok muskanın vücudundan kaç kilo götürecek....
4 gün sonraaaaa!!!
 
şok şok şok muska saf proteini ekmeksiz yapacak, ama ne yaparsa yapsın bu hafta beni sollayamayacak şok şok şok 4 gün sonra
 
EVEEET, ŞOK ŞOK ŞOK...
muska77 kahvaltıda ekmek yemeyecek........
Reçelmi? Oda ne...
Çokokrem? Tövbe estağfurullah!
Bu şok muskanın vücudundan kaç kilo götürecek....
4 gün sonraaaaa!!!

şok şok şok muska saf proteini ekmeksiz yapacak, ama ne yaparsa yapsın bu hafta beni sollayamayacak şok şok şok 4 gün sonra
Vaaayyyy rekabet kızışmış :) Ama bu hafta kismeler beni geçemeeezzzz
 
şok şok şok muska saf proteini ekmeksiz yapacak, ama ne yaparsa yapsın bu hafta beni sollayamayacak şok şok şok 4 gün sonra
Aman tanrım bu bir meydan okuma!
Görüşeceğiz rakibem bakalım kimin yüzdesi daha fazla olacak...
Haftanın kapışması...
KIZLAAAAR!
Bu düello kaçmaz.......
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…