- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.921
Yaniii
Dayak kaçınılmaz yanii
Buraya daha fazla takıl kizarim haaa
Inşallah en kisa sürede ulasirsinSağol kaptanım sizleri sormalı benim yolum uzun ve amacım sadece güzel görünmek değil hem sağlık hem çocuk için olduğundan elimden geldiğince dikkat ediyorum
Daha öncede söylediğim gibi patlıcan dan bile reçel oluyo benden neden çıtır olmasın.
Ayrıca fatih Ürek bile zayıfladi :)
Inşallah en kisa sürede ulasirsin
Kız benim amaç sadece güzel görünüp düşman çatlatmak :)
Anladım aşkım bende esprisine yazdım zaten.Yok.kuzum tavsiyelerinize uyup öğle yemeği ekledim menuye az pırasa yemeği kefir . Belki vücudum hızlanır.
Espirisine yazdım.
Aman takıl bizim geyiklere atla konulara davetiyesi bekliyor kuzum..Hay haycanım yazcak çok bir şey bulamıyorum bazen takip ediyorum ama sürekli
Diyet gruplarından 5.takıma gitsin.Ay ben buraya nasıl geldim düşünüyorum aklıma gelmiyor balık hafizali mıyım neyim? Hatirlayamadim
Kızlar Maden suyu günde kaç şişe içebilirim ?
Olur heralde canm.Burası çok samimi bir ortam ama kalabalık ortamda aynı içtenlikle olur mu?
Yazmayı unuttum ya kiz istediğin kadar ama bence 4u geçme.Kızlar Maden suyu günde kaç şişe içebilirim ?
Inşallah canım dualarım seninleBen bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
Meyveli sade fark ediyor mu?Kızlar Maden suyu günde kaç şişe içebilirim ?
Inşallah canım dualarım seninle
Meyveli sade fark ediyor mu?
çağıralım da sizin tanıdığınız varsa davet ediyoruz katılımcılardan 3 gün yazıyo sonra ses çıkmıyorEstağfurullah kaptanim ne haddime.
Ama çok az kişiyiz ya biraz kalabalık olsak bolca katılım olsa
İnsan burada yazistikca motive oluyor çünkü. Bikac msj la olmuyor bence.
aynen katılıyom sana muskamBilmiyorum bacım ama diyet günlüklerini gezip neşeli samimi tipleri davet edebiliriz bence. Böylece tadimizda bozulmaz.
tatlım fırsatın olduköça uğrarsan daha motive olursun ben 2. doğuma 95 le girmiştim al ver dünyası bozma moraliniSağol kaptanım sizleri sormalı benim yolum uzun ve amacım sadece güzel görünmek değil hem sağlık hem çocuk için olduğundan elimden geldiğince dikkat ediyorum
tabiikiBir arkadaşım var burdan o da diyete başladı yazisiyoruz sürekli destek oluyoruz birbirimize o da katılabilir mi?
kız muska davet etti yaa seni depresifle ikinizi davet etmişti ama depresif işten ayrılınca yazmıyor artık maalesefYok tatlım nerden buldum beni kim çağırdı onu hatirlayamadim.
Kim davet ettiyse ağzı bal yesin çok yasasin
Yazdım şimdi çok tatlı biri inş gelirTabii istiyorsa çağır hemen.
Shoji cigim diğer takımlardan birinde gordum yeni hamile ana takımı bırakmamış.Ben bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
Allah yardimcin olsun.Ben bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
Vitaminsizlikten beyin tatile çıktı benimçağıralım da sizin tanıdığınız varsa davet ediyoruz katılımcılardan 3 gün yazıyo sonra ses çıkmıyor
aynen katılıyom sana muskam
tatlım fırsatın olduköça uğrarsan daha motive olursun ben 2. doğuma 95 le girmiştim al ver dünyası bozma moralini
tabiiki
kız muska davet etti yaa seni depresifle ikinizi davet etmişti ama depresif işten ayrılınca yazmıyor artık maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?