Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben buraya nasıl geldim düşünüyorum aklıma gelmiyor balık hafizali mıyım neyim? Hatirlayamadim

Sağol kaptanım sizleri sormalı benim yolum uzun ve amacım sadece güzel görünmek değil hem sağlık hem çocuk için olduğundan elimden geldiğince dikkat ediyorum
Inşallah en kisa sürede ulasirsin
Kız benim amaç sadece güzel görünüp düşman çatlatmak :)

Yok.kuzum tavsiyelerinize uyup öğle yemeği ekledim menuye az pırasa yemeği kefir . Belki vücudum hızlanır.
Espirisine yazdım.
Anladım aşkım bende esprisine yazdım zaten.
Hay hay canım yazcak çok bir şey bulamıyorum bazen takip ediyorum ama sürekli
Aman takıl bizim geyiklere atla konulara davetiyesi bekliyor kuzum..
Ay ben buraya nasıl geldim düşünüyorum aklıma gelmiyor balık hafizali mıyım neyim? Hatirlayamadim
Diyet gruplarından 5.takıma gitsin.

Kızlar Maden suyu günde kaç şişe içebilirim ?

Estağfurullah kaptanim ne haddime.
Ama çok az kişiyiz ya biraz kalabalık olsak bolca katılım olsa
İnsan burada yazistikca motive oluyor çünkü. Bikac msj la olmuyor bence.
çağıralım da sizin tanıdığınız varsa davet ediyoruz katılımcılardan 3 gün yazıyo sonra ses çıkmıyor
Bilmiyorum bacım ama diyet günlüklerini gezip neşeli samimi tipleri davet edebiliriz bence. Böylece tadimizda bozulmaz.
aynen katılıyom sana muskam
Sağol kaptanım sizleri sormalı benim yolum uzun ve amacım sadece güzel görünmek değil hem sağlık hem çocuk için olduğundan elimden geldiğince dikkat ediyorum
tatlım fırsatın olduköça uğrarsan daha motive olursun ben 2. doğuma 95 le girmiştim al ver dünyası bozma moralini
Bir arkadaşım var burdan o da diyete başladı yazisiyoruz sürekli destek oluyoruz birbirimize o da katılabilir mi?
tabiiki
Yok tatlım nerden buldum beni kim çağırdı onu hatirlayamadim.
Kim davet ettiyse ağzı bal yesin çok yasasin
kız muska davet etti yaa seni depresifle ikinizi davet etmişti ama depresif işten ayrılınca yazmıyor artık maalesef

Ben bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
Shoji cigim diğer takımlardan birinde gordum yeni hamile ana takımı bırakmamış.
Ana Liste dışı ama takım içi listede devam ediyor. Sağlıklı beslenerek..
Zaten bebeğin hamura tatlıya ihtiyacı yok sebze meyveye ihtiyacı var yumurta balık gibi bakliyat gibi..
Aynı mantık yanı..
Gitmemeye ve kilo alman gerekmiyor.

Ben bebek istiyorum çok isterdim zayıf olmayı ama 10 kg vercem hamileyken hepsini alıcam sonra yine diet çok zor işler yaa
Allah yardimcin olsun.
Hemen öyle alicam diye dusunme 3-4 kiloyla yirtanlar bile var.
Sen niye çok alasin ki
Hem hamileyken de dikkat ede bilirsin.
İlk aylar dikkat etsen.
Son aylarda aldıklarını da biseycik yapmaz çabuk verirsin.

Vitaminsizlikten beyin tatile çıktı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…