Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de dün diyetimi bozmadan sonlandırdım.bugün sabah doktora gittim(geçmek bilmeyen vajinit rahatsızlığım için) annemle beraber gittik ve bir akrabamıza uğradık.börek koydu masaya ama ben hiç almadım kaydirigubbakcemile2 yaaaa nasılım kallisim???
bugün de öğlen köfte yedim,yağsız ızgara.akşam da malum sebze...karnabahar var ama yoğurtsuz hayatta yiyemem.artık limonlayıp yiyeceğiz...

selam arkadaşlar..hoşgeldin diyen herkese teşk. ediyorum hoşbulduk :))bilg hep yanımda olmadığından neler yazdığınızı pek takip edemiyorum...
bilgisayarımız geldi ama işletim sistemi yok dos ta çalışıyor.windows 07 yi bekleyecektik çıksın diye ama baktık olmayacak çıkana kadar xp kurduralım dedik..yarın inşallah tam olarak yanınızdayım..

bijoux ve ceylan kütahyada oturuyorsunuz galiba..bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok (

henüz tanismadigimiz arkadaslara da selam ..canzi selam ..

bulusmalari resmen kiskaniyorum ... bende yurtdisindayim ..esim geliyor 11 .ayda benim yerime o gelsin eheh eh eh eh
twety gecmis olsun

canzi 5 gida diyeti nedir?.. ben simdi diyetleri topluyorum ...islerim sakinlesince basliycam ...

bugun sabah ogleye kadar ritter sport bademli -tatlicadiarzu-:kedi:
öglen bikac kasik zeytinyagli fasulye ve bikac adet baklava.. rakami asla söylemem:1ninca:
aksam henuz yemedim..
ve evde spor yapmak istiyorum ..keyfim olursa

evet cedric canım evde yapılan yoğurt gibi yok ben de yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar evde ama kapıya sütçü gelmiyor malesef market sütleriyle yapmak zorunda kalıyorum onlar da güzel olmuyor pek. sağlıksız mağlıksız ama sütçü sütü gibi yok..
ohh bijom ceylanım çaylı kek haa hiç yemedim bende benim yerimede yersiniz.. ceylanım iyiyim şekerciğim sen nasılsın bak kilo bildirimlerini unutuyorsun hep o yüzden cumaya gelmeden hatırlatayım:roflol:
yedim ben 1 dilim kallisim bizim için kaydirigubbakcemile3 inşallah birgün sana da yapma fırsatım olur oturur çayla yeriz kaçamak yaparızz kaydirigubbakcemile5
bana uyar kallisim aşk olsun ist buluşması olacak da gelmicem haaa delikafadulden ben ist e sürekli gider gelirim aslında ama yaz tatili geldi sonra bayram, bu cuma da kısmetse annemler ve kardeşlerim gelecekler o yüzden ist e gitmeye pek gerek duymadım. ama kurbanda ordayım mesela.. neyse ist buluşması yaparsanız listenin en başına yazabilirsiniz beni ve fikir süper fikir kallisim çak kaydirigubbakcemile5
bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok (
bende de yeri başka canım ama senin yerinden çok çok uzakta kaydirigubbakcemile3 buraya geldik biz ceylanla ist gelini olarak ve geçen sene kadınlar kulübünde tanıştık yalnızlığımıza çare olduk canım..

selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz ben çok kötü durumdayım inanılmaz bir iştah var ne bulursam silip süpürüyorum bu gidişle takımın en iyi kilo alanı olacam .motivasyonum sıfır .ay istanbulda buluşacakmısınız ya artık resim çekersiniz bizede gösterirseniz bakarız.napalım yapacak bişey yok.kızlar ben napacam kilo alıyorum.:sinifsinif::sinifsinif:

Kızlar bijouxla ben bir hayır beklemeyin kaydirigubbakcemile3Yedik yedik benim günahım yok Çok güzel kek yapmış cedric ve Kalllisim yerinede yedim bolca..cokacimcoook
Birde 50 ye düşme hayalleri yapıyordum pehh..sırnaşık şey
Bu arada yeni geelen arkadaşlarımız hoşgelmişler a.s.
Kütahyada okumak güzel de kalıcı olmak idare eder ..Yinede sevimli yer Birazda Gelişse..

Canım hangi bölüm mezunusun ..

mersam moralin sıfır olmasın kıyamam Destek olarak ilaç kullansan hee ben gebelik için glifor kullanıyorum ama kilo da verdiriyor ..:çok üzgünüm:

bende bende istiyorum ama nasıl gelimki ta mersinden siz bol bol eğlenin artık bizim yerimizede.ben bide o motivasyondan istiyorum nette satılıyormu kaç paraysa alacam valla.

mersam moralin sıfır olmasın kıyamam Destek olarak ilaç kullansan hee ben gebelik için glifor kullanıyorum ama kilo da verdiriyor ..:çok üzgünüm:

arkadaşım gebelik için nasıl kullanıyorsun o ilacı ben diyabet hastayım şeker ilacı o bide kilon az zaten doktor kesmişti benim şeker ilacımı yazın tansiyonum ve şekerim çok düşüyordu ama geri başlıycam belki bir faydası olur.

selamun aleyküm millet :)))) bunu yazinca aklima aebenim geliyor hep naniknanik
kallisim msndeki adrese yazdigim linkle bir ilgilensin ayca güzelim. eger uyarsa fiyat cok uygun.. belkide hicbiri degildir ama amazondaki kalemler bana uygun mus gibi geldi deeeeeeee 300 dolar diyorlar.
su yas günüm gecsin kallisim söz hemencecik toparlanacagim. senin toparlanmis olmana bir bilsen ne kadar sevindim. sen birakinca bende kendimde o hakki görüyorum nedense kizma bana :mymeka:
sen toparlandim deyince banada sart oluyor artik :))
asyami merak ettim ya cani cok sikkindi gelsede biraz sikintisini atsa.
cedriciminde cani sikilmis kiyamam sonbahar sendromumudur nedir bende bunalim takiliyorum bu ara..
kallisim menopoz diyecek ama olsun..delikafadulden
mersa yok öyle koyvermek hemen toparlanmanin yolunu bul canimsin. bak ben bile haftaya zimba gibi aranizdayim diye söz veriyorum. tamammi gel arkamdan birakma pesimi ..:jeyyar:

Selam arkadaşlar eve yeni girdim yemek hazırlığı falan derken işte burdayım .
Bugun çok yorgunum nöbetçiydim malum hep ayakta ama olsun sağlıklı olalımda.

yeni diyetlere başlanmış çikolatam kallisim hayırlı olsun . canzide başlıyor hadi bakalım kolay gele size.
annecim doğum günü senin mi yoksa ne zaman hangi tarihi takımda bir parti verelim olmaz mı :)))

mersacım bozma moralini zaman zaman böyle oluyoruz.

bende söz vermek istiyorum ama olmuyor geleni boş çevirmiyorum ama toparlanmam lazım yoksa 100 kiloyu görmem yakındır.

mustang canım sende hoş geldin.

yarından itibaren en azından ilaçlarımı düzenli kullanmaya başlim bari mustang canım sende destek ürün kullanıyordun dimi galiba aynı ürünü kullanıyorduk ben bayadır kullanmıyorum yarın onada başlıycam sen faydasını gördünmü .

mersa canım ben o ürünü 4 gün kullanabildim o aralar doktorun verdiği başka bir ilacı ya gulukofaja başladım onu bırakmıştım ilaç öylece duruyor. bu aralar gulukofaja tekrar başlaacağım regl dolayısla bırakmıştım . one day bende acayip iştah açmıştı hatta kallisimlede konuşmuştum oda bana yanlış hatırlamıyorsam içindeki kroma ihtiyacın yok sanırım ondan mı ters teptiki demişti.bilmiyorum canım işte öyle yani.

ama gerçekten artık ciddi ciddi toparlanmak gerek 60 kiloda 40 beden giyerken şimdi 65 civarıyım yine 42 bedene çıktım :))

oyy canim benim bebegim gelmis..opuyorumnanaktan
dün kizimin yas günüydü persembeyede benimki güzelim. yani bu hafta benim diyet güme gitti haftaya basliyayim diyorum. cikolatanin yazdigi diyet bana uyar gibi geldi. hep sevdigim seyler var. eti yagi zaten sevmem. tatli zorlamazsa ben bu isi kiviririm..kaydirigubbakcemile5

ay napsam başlasam diyodum tekrar ama ben diyebet hastası olduğum için krom a daha fazla ihtiyacım varmış diyabet hastalarının ek krom almaları gerekiyomuş bende şeker ilacıma başlıycam dur hemen bir tane içim. içtim geldim benim ilacımda diaformin etkileri aynıymış amabende tahmini 2 kilo aldım sanırım tartıya çıkamıyorum korkudan .bir kitpta okudum aslında kilo verirken değil almaya başlayınca tartılmak lazımmış.sabah tüm cesaretimi toplayıp tartılacam .sen verirsin arkadaşım aslında kafamı bir toplasam bende veririm o kadar emek verdik bu kiloları vermek için.opuyorumnanaktan

insan bir kopunca nasil dagiliyor degilmi mustangim. benim su halime bak iyi sen 5 kilo aldin ben 10 kiloyu gecti basa geri döndüm. okadar ugras ac kal yürü kos millet uyurken orman arsinla trampolin stepper bisiklet kendini parala bir iki ay icinde basa dön. tuh yaziklar olsun bana ya:1ninca:

evet ya gelişmesi lazım..biz gittiğimizde daha köhneydi.
ama inci pastanesinin profiterolünü ve pastalarını unutamıyorum yakafamçokkarıştı
söylediğim yere bak tamda yerikaydirigubbakcemile3

Canım hangi bölüm mezunusun ..
matematik bölümü canımyerimseniben

selam herkeze haklısın kallistecim davetlerde oluyor işte gitmesem olmuyor evde yalnız canım sıkılıyorbugünde gittim ama tuttum kendimi bugün sabah her zamanki gibi kepek ekmekli petnirli domatesli salatalıklı ekmek arası ve bir bardaksüt arada yeşil çay ve alma sonra salona gittim sporumu yaptım öğle yemeği gelince yiyemedim teyzeme gittim nasıl olsa orada bişiler yiyeceğim dedim oradada oturamadık kipaya dolkaşmaya gittik artık orada bir küçük paket mavi yeşil limonlu bisküvi yedim akşamada teyzemde yemekteydik bir kepçe çorba 3 çatal makarna bir şinitzel ve kaçamağım 4 5 tane kızarmış patates yağsız salata ile beraber yedim ekmeksiz makarna ve çorba yiyince ekmek yerine geçiyor yani iki gündür çok iyi gidiyorum tatlıyı çıkardım hayatımdan aburcuburuda inşallah bozmam çünki kendimi çok mutsuz hissediyorum bu kiloda vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…