- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.361
evet cedric canım evde yapılan yoğurt gibi yok ben de yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar evde ama kapıya sütçü gelmiyor malesef market sütleriyle yapmak zorunda kalıyorum onlar da güzel olmuyor pek. sağlıksız mağlıksız ama sütçü sütü gibi yok..bijoux canım ramazanda sahurda yıyodum buz gıbı soguk ev yapımı yogurdun ıcıne kırıp yıyodum hem tok tutuyodu hemde keyıflıydı.sımdı yıne anneme gıdınce yaparım ev yogurdu bulunca tabı.hazır yogurt cok sevmıyorum.istanbul da her zaman sut bulamıyorum.yınede bı sekılde temın edıp yapıyorum.asla vazgecmem yogurt yapmakdan.bıskuvılere sunta demeyı asla dusunmezdım.ama onlara en ıyı yakısan ısımde bu .hımm cayllı kekı cok severım.sımdıden afıyet olsun canım
yedim ben 1 dilim kallisim bizim için kaydirigubbakcemile3 inşallah birgün sana da yapma fırsatım olur oturur çayla yeriz kaçamak yaparızz kaydirigubbakcemile5ohh bijom ceylanım çaylı kek haa hiç yemedim bende benim yerimede yersiniz.. ceylanım iyiyim şekerciğim sen nasılsın bak kilo bildirimlerini unutuyorsun hep o yüzden cumaya gelmeden hatırlatayım:roflol:
bana uyar kallisim aşk olsun ist buluşması olacak da gelmicem haaa delikafadulden ben ist e sürekli gider gelirim aslında ama yaz tatili geldi sonra bayram, bu cuma da kısmetse annemler ve kardeşlerim gelecekler o yüzden ist e gitmeye pek gerek duymadım. ama kurbanda ordayım mesela.. neyse ist buluşması yaparsanız listenin en başına yazabilirsiniz beni ve fikir süper fikir kallisim çak kaydirigubbakcemile5yaa aklıma ne geldi bugün biliyormusunuz.. bijocum sen annenlere böyle sebepsiz yani dişin filan kırılmadan gidebilirmisin:roflol::roflol: diyorum ki bozmamak için kendimize birer hedef koysak ve bahane yaratıp yılbaşından sonra istanbulda buluşsak işte cedricim olur canzim olur çikolatım bijom ben başka unuttuğum veya bende gelmek isterim diyen olursa ayyyy yeter artık yaa zayıflayalımda şöyle buluşup ifitharla gösterelim delikafadulden ne dersiniz:1hug:
bende de yeri başka canım ama senin yerinden çok çok uzakta kaydirigubbakcemile3 buraya geldik biz ceylanla ist gelini olarak ve geçen sene kadınlar kulübünde tanıştık yalnızlığımıza çare olduk canım..bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok(
selam arkadaşlar..hoşgeldin diyen herkese teşk. ediyorum hoşbulduk :))bilg hep yanımda olmadığından neler yazdığınızı pek takip edemiyorum...
bilgisayarımız geldi ama işletim sistemi yok dos ta çalışıyor.windows 07 yi bekleyecektik çıksın diye ama baktık olmayacak çıkana kadar xp kurduralım dedik..yarın inşallah tam olarak yanınızdayım..
bijoux ve ceylan kütahyada oturuyorsunuz galiba..bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok(
selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz ben çok kötü durumdayım inanılmaz bir iştah var ne bulursam silip süpürüyorum bu gidişle takımın en iyi kilo alanı olacam .motivasyonum sıfır .ay istanbulda buluşacakmısınız ya artık resim çekersiniz bizede gösterirseniz bakarız.napalım yapacak bişey yok.kızlar ben napacam kilo alıyorum.:sinifsinif::sinifsinif:
afiyet bal şeker olsun kallis sultan,yediklerin süper.ayrıca motivasyonunun bu kadar yüksek olmasına da çok sevindim.bir parça katkım varsa bile...
bence çok iyi düşünmüşsün.hemen yılbaşı sonrası görüşebiliriz bence de uygundur.başka kimler gelmek ister??
mersam moralin sıfır olmasın kıyamam Destek olarak ilaç kullansan hee ben gebelik için glifor kullanıyorum ama kilo da verdiriyor ..:çok üzgünüm:
selamun aleyküm millet :)))) bunu yazinca aklima aebenim geliyor hep naniknanik
kallisim msndeki adrese yazdigim linkle bir ilgilensin ayca güzelim. eger uyarsa fiyat cok uygun.. belkide hicbiri degildir ama amazondaki kalemler bana uygun mus gibi geldi deeeeeeee 300 dolar diyorlar.
su yas günüm gecsin kallisim söz hemencecik toparlanacagim. senin toparlanmis olmana bir bilsen ne kadar sevindim. sen birakinca bende kendimde o hakki görüyorum nedense kizma bana :mymeka:
sen toparlandim deyince banada sart oluyor artik :))
asyami merak ettim ya cani cok sikkindi gelsede biraz sikintisini atsa.
cedriciminde cani sikilmis kiyamam sonbahar sendromumudur nedir bende bunalim takiliyorum bu ara..
kallisim menopoz diyecek ama olsun..delikafadulden
mersa yok öyle koyvermek hemen toparlanmanin yolunu bul canimsin. bak ben bile haftaya zimba gibi aranizdayim diye söz veriyorum. tamammi gel arkamdan birakma pesimi ..:jeyyar:
mersa canım ben o ürünü 4 gün kullanabildim o aralar doktorun verdiği başka bir ilacı ya gulukofaja başladım onu bırakmıştım ilaç öylece duruyor. bu aralar gulukofaja tekrar başlaacağım regl dolayısla bırakmıştım . one day bende acayip iştah açmıştı hatta kallisimlede konuşmuştum oda bana yanlış hatırlamıyorsam içindeki kroma ihtiyacın yok sanırım ondan mı ters teptiki demişti.bilmiyorum canım işte öyle yani.
ama gerçekten artık ciddi ciddi toparlanmak gerek 60 kiloda 40 beden giyerken şimdi 65 civarıyım yine 42 bedene çıktım :))
evet ya gelişmesi lazım..biz gittiğimizde daha köhneydi.
bende de yeri başka canım ama senin yerinden çok çok uzakta kaydirigubbakcemile3 buraya geldik biz ceylanla ist gelini olarak ve geçen sene kadınlar kulübünde tanıştık yalnızlığımıza çare olduk canım..
matematik bölümü canımyerimsenibenCanım hangi bölüm mezunusun ..
yahu geçenkindede sorun yoktu ama işte bir telaşla tıklayınca puff uçtu gitti aldım bunu sorunsuzca :hulya: tekrar kaybetmeden arasam barekaydirigubbakcemile3
derincim davetlere ara vermeden üzgünüm toparlayamazsın diye üzülerek söylüyorum, sende istemezsin ama sürekli toparlayamadığın bir ortamda olmayı fakat eğer bu durum uzarsa bünye alışır sende bugün yarın diye gidersin bir an önce toparlan canım... önümüzdeki yaza dek en azından yarısını atarsın istersen... haydi başla bir an önce sende planlı projeli yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?