Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet çikolatım motive süper gidiyor yemediğim zaman moral yüksek yediğim an moralde bozuluyor şimdilik süperzemuszemus
iyi düşünmüşüm değil mi fallaha düşündüke helecanlanıyorumsositososito

çikolatım yaa hala aynı sıkıntıylamı başetmeye çalışıyorsun sen off üzüldüm ben geçti sanıyordum:bbo:

canım hayırlı olsun yeni bilgisayarınızı güle güle kullanın... sende boş olduğunda ne gibi planın var yada ne uyguluyorsun diyet adına paylaşırsan seviniriz arkadaşımŞeniz

piacım ne biim beslendin sen öyle lmaz: duymadım görmedim bilmiyorumlmaz: yarına güzel bir beslenme planı yazarsın işallah...
tıs ben san ayollıyım süt fallaha burada geziyolar hala geen benim ufaklık simitçi geçiyo sandı koştu sinirle döndü ne biim bağrıyo bu sütü diye söyleniyorkaydirigubbakcemile3
mersacım yaa üzülüyorum durumuna dağıtıp toparlayamayacaksın diye korkuyorum çok zor oluyor bilirim hemen harekete geçmelisin...

ohooohoooo reyhan abla sen başlamadan menapoza sarılmışsın mafoldumben o geen yıldı bu yıl menapoz hipafoz yok bak unut :hulya:..
ablam amazonu hala inceliyoruz oraya bakmak aklımıza gelmemişti sanırım oradan alacağız valla bana sıkıntı basıyor baktıka haydi hayırlısı...bir kitabı varmış illa bulunacak sağolsun püsküütüme rica ettim ankarada bile bulamadı bu kitaptan sebep istanbula gideceğiz:sinifsinif: al al bitmiyor ne listeymiş...

ablacım bence daha sık düşün bunları daha yoğun aklına getir inan etkiliyor yazık onca yaptığım verdiğim emeğe diyorsun oysa tatilde geri almasaydık şimdi oh ohhh ne güzel olacaktı bizden adam olmazkaydirigubbakcemile3

derinciğim bir kaç gün kendini tutarsan biraz verirsen sonrası gelir inan ve ardından mutluluk duygusu mesela ben dün bugün listeme uydum sorsan 10 kilo vermiş gibi hissediyorum öyle mutluyum :)))

merhaba tweety,
bu arada en sevdiğim çizgi film kahramanı tweety dir (bi kedi göydüm sankiiiiii..evet evet bi kediiii kaydirigubbakcemile3 )

geçmiş olsun canım.zannediyorum bu bir salgın,ayıptır söylemesi 1 er hafta arayla kardeşim ve babam da ishal oldu.bebeklerin savunma mekanizması daha kuvvetli olur korkma canım.
hoşgeldin aramıza... dilerim çabucak amacına ulaşırsın :)

canım benim teşekkür ederim .. bir diyet yapıyoruz ve şok olmasına rağmen çok zor değil. sen de 5 gıdayı bitir,belki katılırsın bize...öpüyorum

pia hoşgeldin canım...
açıkçası sana maşallah diyorum baklavalar,ritter ler filan...hayırdır?
kilo alma topiği zannettin burayı galiba hııııııııııııııııııııııııı ??

(şimdiden kulağını çekelim de korkup yemesin dimi kızlar :)))
şaka bir yana,kaç kilosun? kilo vermek istiyorsun sanırım,ben okuyamadım kusura bakma,tekrar yazarsan kısaca... hayırlı olsun:)

canım ben de 3-4 gün önceye kadar böyleydim,çok yiyordum.ama bir yerlerden başlamak gerekiyor.ne yazık ki bizler kilo almaya müsait insanlarız ve işin ucunu bir bırakırsak hayatta toparlayamayız.zararın neresinden dönülse kardır,otur düşün ve başla diyetine tekrardan bence.... biz yanındayız,öpüyorum

afiyet olsun şekerciğim,abartmayın da... :)
öpüyorum seni...

bende bende istiyorum ama nasıl gelimki ta mersinden siz bol bol eğlenin artık bizim yerimizede.ben bide o motivasyondan istiyorum nette satılıyormu kaç paraysa alacam valla.

ahh canım,olsun gönüllerimiz bir hepimizin. bak sportie ile görüştük.birbirimizin evine bile konuk olduk ama ne oldu...böyle olması gerekir miydi... gönüller bir olsun(klasik oldu ama)
motivasyon ise dediğim gibi...sen bir yerden başla,inan gerisi gelir.yavaş yavaş toparlanıyor motivasyonun.inan insanı en iyi yine kendisi motive ediyor...

bir bana selam yok reyhan ablam...
bak açık açık söylüyorum bir sana kırılıyorum bir de kallis sultana...
sen hep bana selam vermeyi unutuyosun,
kallisim de,aylar önce numaramı vermeme rağmen bir msj atmadı. e ben de utandım telefonunu isteyemedim,belki vermez diye... bijoma yazmış,seni aramadan duramam diye... vallahi kıskandım

canım okulun işk günleri senin için yorucu olur,tatilde alıştın tembelliğe ya :)
şaka bir yana,Allah kolaylık versin.
bu arada diyetimiz bakalım nasıl sonu. verecek,hayırlı mı değil mi o zaman anlarız :)

hakikaten öyle,bozduğum zaman benim de moral çöküyor,yemediğim zaman mutluyum resmen.açım belki biraz ama mutluyum,sanki 10 kg vermiş gibiyim,aynen yani...

evet kallisim,ağır vajinit... doktor yine antibiyotikler verdi,bakalım 1 hafta kullanacağım .umarım bu sefer geçer...

:roflol::roflol::roflol: çikolatım haklı olmasına haklısın bebeğim ama bijom yazsın geldiğinde onun numarasını üç kez almama rağmen kaç kez aramışım:roflol: yahu anlatmaya kalksam nasıl anlatayım halimi ama yeminle tek telefon dahi edemiyorum aylardır çoluk çocuğun telefonuyla idare ediyorum yok telefonum yok yok hattım yok yok kontorüm yok inan çikolatım sadece ablam arar sorar başkada kimseyle görüştüğüm yok birde mehalim arar hiç sitem etmez ben aradım sen aramıyorsun demez, şu an ver numaranı ben arayacağım desen telefunum yok bu iyi oldu bugün dışarı çıkıp hattımı çıkartayım.....:çok üzgünüm: söz arayacağım ve hemen kullanımda olmayan numaramı veriyorum sana yenileyince açılır bugün...

günaydın canlarım uzun zamandan sonra sabah ilk günadını ben dedim yaşasın :)))ama servise geç kalacam hahahaha.

hadi kaçtımm ve öptüm

gunaydın herkese.uyandım esımı yolladım.su sısemı doldurdum basladım ıcmeye.bıtsın kahvaltı yapıcam.ceylan bu senın yapdıgın acık tahrık ya.caylı kek yapıp yıycem o olcak sımdı:umursamaz:saka bır yana afıyet olsun canım.kallıstecıgım ben her turlu ıstanbul ıcı organızasyona katılırım.tabı zayıflayamazsam o baska ama.chocolate canım eger dus jeli kullanıyorsan oda sebep olabılıyodur.ph ı bozuyomus maalesef.gecmıs olsun

ay ablacım aşkolsun sana niye öyle yazıklar olsun bana diyorsun önce nasıl başardıysak şimdide yaparız hep beraber .bende senin gibiyim sabahın köründe yolara düşüyordum bir gün ormanda heder olacam diyordum neyse bişey olmadıda kaydirigubbakcemileyollar eskidi kimsenin eskitmediği kadar spor ayakkabısı eskittim of of .:sinifsiniflsun yine yollara vuracaz kendimizi hızlı olmasada yavaş yavaş topluycaz ablacım.

:roflol::roflol::roflol: çikolatım haklı olmasına haklısın bebeğim ama bijom yazsın geldiğinde onun numarasını üç kez almama rağmen kaç kez aramışım:roflol:

:roflol: çikolatım hakatten de araşmadık biz kallisimle hiç. avea olsa aricam da turkcell olduğu için arayamadım hiç. birkaö kere mesajlaştık o kadar o da haberleşmek amacı ile kaydirigubbakcemile3

sabah kahvaltımı yaptım az sonra dışarı çıkıcam üstüme başıma bişeler almak için. çok rezil durumdayım giyecek hiçbirşeyim yok daha önce yazmıştım.. yarından sonraki gün annemler gelicek o yüzden de evi temizliyim köşe bucak diyorum geldiklerinde iş güç olmadın oturalım gezelim allah izin verirse 9 gün burdalar delikafadulden bugünüm ve yarınım işle geçer. bir de bugün biraz daha az yiyip dünü telafi edicem inşallah..

bir ara foto çekebilrsem yollicam size hem size hem bana motivasyon olsun..

ben de çok zor motive oldum tekrar diyete sizi anlıyorum ve hala tam olarak motive oldum bile sayılmaz. öyle olsaydı dün o bir dilim keki bile yemezdim :bbo:

öğlen görüşürüz öptüm hepinizi kocaman..

Son düzenleme:
Günaydınlar bugün çok güzel bir gün çok uzun zamandır bebek hasreti çeken arkadaşımdan Belki tanıyanız vardır Ukla hamile opuyorumnanaktan
Kızlar sizler nasılsınız geçmişi okumadan hemen giriş yaptım sositososito

VE ALAYKÜM SELAMMM:1hug:
SENİN İÇİN ÜZÜLÜP KENDİM İÇİN SEVİNDİM MEHAL laelaelaelaelae kendime arkadaşmı arıyorum ne .....lülülülülülüAMA BİLKİ SEN ÇABUK ÜZTESİNDEN GELİRSİN ..alkisalkisalkisŞeniz
ablam bunlar hep takımdan kopunca oluyor valla kafamçokkarıştı bak ben o yüzden buralardan ayrılmıyorum ...-tatlicadiarzu- 65 . 67 arasına kazık çakıp bekliyorum ..akannehirakannehir
derinciğim bir kaç gün kendini tutarsan biraz verirsen sonrası gelir inan ve ardından mutluluk duygusu mesela ben dün bugün listeme uydum sorsan 10 kilo vermiş gibi hissediyorum öyle mutluyum :)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam arkadaşlar bende bugün 5 gün 5 gıda diyetine başladım
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
pia canım sadece 5 gün bu gıdaları tüketiyoruz yanında birde spor yaparsan 2,5-3 kilo verdiriyor ben daha önce yaptım ve verdim

kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur

selamlar,

kallisim senin numaran bende olsaydı,ben de hiç aramıyorsun ben hep arıyorum demezdim.hem numaran olmayıp hem sen aramayınca ve bir de diğer arkadaşlarla görüştüğün izlenimi olunca ben de haliylen kıskandım:) eeee koç burcuyum napiym,acayip kıskanırım ben sevdiklerimi...sitem yok ama,haşaaaa :)))

bijom bijom,koy fotolarını da gözümüz gönlümüz bayram etsin...

kızlar anneme gideceğim,birşey alıp gelmem gerek... 1 saate kalmaz evdeyim..öptümmmmm

Canım benim çok basit bir diyet bendemi yapsam..:1closedeyes:Off bir 50 olamadım yersem tabii olamam :icecream::icecream:

2 günüm var cuma sabahı acı gerçekle yüzleşeceğim ..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Haklısın ama bijouxla aynı ortamda olunca dayanılmıyorki kaydirigubbakcemile3Kuzum ne yapıyor biliyormusun kendini yemiyor biz yiyelim diye hep yapıyorkaydirigubbakcemile3
haha canımm siz yiyince ben de yemiş gibi oluyorum onların hepsini.. seve seve yapıyorummm opuyorumnanaktan

anca uyudu eşim de girebildim birazdan fotoları koyucam yalnız yüzümü kapatıcam çok yorgun argın ve bitik çıkmışım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…