- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.381
evet çikolatım motive süper gidiyor yemediğim zaman moral yüksek yediğim an moralde bozuluyor şimdilik süperzemuszemusafiyet bal şeker olsun kallis sultan,yediklerin süper.ayrıca motivasyonunun bu kadar yüksek olmasına da çok sevindim.bir parça katkım varsa bile...
bence çok iyi düşünmüşsün.hemen yılbaşı sonrası görüşebiliriz bence de uygundur.başka kimler gelmek ister??
iyi düşünmüşüm değil mi fallaha düşündüke helecanlanıyorumsositososito
çikolatım yaa hala aynı sıkıntıylamı başetmeye çalışıyorsun sen off üzüldüm ben geçti sanıyordum:bbo:ben de dün diyetimi bozmadan sonlandırdım.bugün sabah doktora gittim(geçmek bilmeyen vajinit rahatsızlığım için) annemle beraber gittik ve bir akrabamıza uğradık.börek koydu masaya ama ben hiç almadım kaydirigubbakcemile2 yaaaa nasılım kallisim???
bugün de öğlen köfte yedim,yağsız ızgara.akşam da malum sebze...karnabahar var ama yoğurtsuz hayatta yiyemem.artık limonlayıp yiyeceğiz...
canım hayırlı olsun yeni bilgisayarınızı güle güle kullanın... sende boş olduğunda ne gibi planın var yada ne uyguluyorsun diyet adına paylaşırsan seviniriz arkadaşımŞenizselam arkadaşlar..hoşgeldin diyen herkese teşk. ediyorum hoşbulduk :))bilg hep yanımda olmadığından neler yazdığınızı pek takip edemiyorum...
bilgisayarımız geldi ama işletim sistemi yok dos ta çalışıyor.windows 07 yi bekleyecektik çıksın diye ama baktık olmayacak çıkana kadar xp kurduralım dedik..yarın inşallah tam olarak yanınızdayım..
bijoux ve ceylan kütahyada oturuyorsunuz galiba..bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok(
piacım ne biim beslendin sen öylehenüz tanismadigimiz arkadaslara da selam ..canzi selam ..
bulusmalari resmen kiskaniyorum ... bende yurtdisindayim ..esim geliyor 11 .ayda benim yerime o gelsin eheh eh eh eh
twety gecmis olsun
canzi 5 gida diyeti nedir?.. ben simdi diyetleri topluyorum ...islerim sakinlesince basliycam ...
bugun sabah ogleye kadar ritter sport bademli -tatlicadiarzu-:kedi:
öglen bikac kasik zeytinyagli fasulye ve bikac adet baklava.. rakami asla söylemem:1ninca:
aksam henuz yemedim..
ve evde spor yapmak istiyorum ..keyfim olursa
tıs ben san ayollıyım süt fallaha burada geziyolar hala geen benim ufaklık simitçi geçiyo sandı koştu sinirle döndü ne biim bağrıyo bu sütü diye söyleniyorkaydirigubbakcemile3
evet cedric canım evde yapılan yoğurt gibi yok ben de yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar evde ama kapıya sütçü gelmiyor malesef market sütleriyle yapmak zorunda kalıyorum onlar da güzel olmuyor pek. sağlıksız mağlıksız ama sütçü sütü gibi yok..
bende de yeri başka canım ama senin yerinden çok çok uzakta kaydirigubbakcemile3 buraya geldik biz ceylanla ist gelini olarak ve geçen sene kadınlar kulübünde tanıştık yalnızlığımıza çare olduk canım..
mersacım yaa üzülüyorum durumuna dağıtıp toparlayamayacaksın diye korkuyorum çok zor oluyor bilirim hemen harekete geçmelisin...selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz ben çok kötü durumdayım inanılmaz bir iştah var ne bulursam silip süpürüyorum bu gidişle takımın en iyi kilo alanı olacam .motivasyonum sıfır .ay istanbulda buluşacakmısınız ya artık resim çekersiniz bizede gösterirseniz bakarız.napalım yapacak bişey yok.kızlar ben napacam kilo alıyorum.:sinifsinif::sinifsinif:
ohooohoooo reyhan abla sen başlamadan menapoza sarılmışsın mafoldumben o geen yıldı bu yıl menapoz hipafoz yok bak unut :hulya:..kallisim msndeki adrese yazdigim linkle bir ilgilensin ayca güzelim. eger uyarsa fiyat cok uygun.. belkide hicbiri degildir ama amazondaki kalemler bana uygun mus gibi geldi deeeeeeee 300 dolar diyorlar.
su yas günüm gecsin kallisim söz hemencecik toparlanacagim. senin toparlanmis olmana bir bilsen ne kadar sevindim. sen birakinca bende kendimde o hakki görüyorum nedense kizma bana :mymeka:
sen toparlandim deyince banada sart oluyor artik :))
asyami merak ettim ya cani cok sikkindi gelsede biraz sikintisini atsa.
cedriciminde cani sikilmis kiyamam sonbahar sendromumudur nedir bende bunalim takiliyorum bu ara..
kallisim menopoz diyecek ama olsun..delikafadulden
ablam amazonu hala inceliyoruz oraya bakmak aklımıza gelmemişti sanırım oradan alacağız valla bana sıkıntı basıyor baktıka haydi hayırlısı...bir kitabı varmış illa bulunacak sağolsun püsküütüme rica ettim ankarada bile bulamadı bu kitaptan sebep istanbula gideceğiz:sinifsinif: al al bitmiyor ne listeymiş...
ablacım bence daha sık düşün bunları daha yoğun aklına getir inan etkiliyor yazık onca yaptığım verdiğim emeğe diyorsun oysa tatilde geri almasaydık şimdi oh ohhh ne güzel olacaktı bizden adam olmazkaydirigubbakcemile3insan bir kopunca nasil dagiliyor degilmi mustangim. benim su halime bak iyi sen 5 kilo aldin ben 10 kiloyu gecti basa geri döndüm. okadar ugras ac kal yürü kos millet uyurken orman arsinla trampolin stepper bisiklet kendini parala bir iki ay icinde basa dön. tuh yaziklar olsun bana ya:1ninca: