- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.061
Günaydın kapptancım allah kabul etsinakşam çok yedim o yüzden sahura kalkmadan oruç tutacam yarın
Hadi yaa öyle mi?Günaydın ebrucum.
Dövme dediğin bugday ondan korkma.. Guzel olmuş.
Günaydın kaptanım, anahtarlar ondaymis.
Günaydın ebrucum.
Dövme dediğin bugday ondan korkma.. Guzel olmuş.
Günaydın kaptanım, anahtarlar ondaymis.
GünaydınGünaydın kapptancım allah kabul etsin
tatlım dün akşam üşüme krizi tuttu bir türlü ısınamayınca eşim sen hastalanacaksın yarın tutma bi kaç gün sonra tutarsın dedi sabah hafif bir kahvaltı yaptımHadi yaaa, yemedinmi?
Guzel olmuş kaptanim allah kabul etsin.
Zorlanmazsin inşallah.
saol fatma cım naber nasılsınGünaydın kapptancım allah kabul etsin
Kalorisi var ama geç hazmefildigi ve çok yararlı olduğu için sorun yok sadece 2 kepçeye dusur bence.Hadi yaa öyle mi?
Esimde bende çok kalorili olduğunu düşünmüştük.
Ama iyi o zamn bu akşama da yayla var
Geçmiş olsun kaptanim, Eşiniz haklı.tatlım dün akşam üşüme krizi tuttu bir türlü ısınamayınca eşim sen hastalanacaksın yarın tutma bi kaç gün sonra tutarsın dedi sabah hafif bir kahvaltı yaptım
saol fatma cım naber nasılsın
Günaydın fıstık nasılsın?Günaydın kizLar
Iyiyim şekerim sen nasılsın?Günaydın fıstık nasılsın?
Hoşgeldin tatlım. Önce ilk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerek.Kızlar hepinize günaydın. Benide alırmısınız yanınıza?? Sizinle beraber bende incecik olmak istiyorum. Kabul ederseniz bu şişman kadını çok mutlu edersiniz:)
Hayret ekmek YEMEDİM ama iyiyim.Iyiyim şekerim sen nasılsın?
Ben bayılırım. K.validem kel tiryaki diye güler bana..Kahve içiyorum aslında pek sevmem ama metabolizma canlansin diye içiyorum.
evet bugün tüm gün öyle yapacam canımGeçmiş olsun kaptanim, Eşiniz haklı.
Bol bol bitki çayı için de kotulemesin bari.
günaydın güzellikGünaydın kizLar
hoşgeldin kardelen ilk sayfada kurallarımız var muskam da söylemişKızlar hepinize günaydın. Benide alırmısınız yanınıza?? Sizinle beraber bende incecik olmak istiyorum. Kabul ederseniz bu şişman kadını çok mutlu edersiniz:)
bende sabah ekmeksiz 1 yumurta 1 kk peynir yedim kahvaltıdaHayret ekmek YEMEDİM ama iyiyim.
Ben bayılırım. K.validem kel tiryaki diye güler bana..
Oooo sağlam başladın kaptanimbende sabah ekmeksiz 1 yumurta 1 kk peynir yedim kahvaltıda
türk kahvemi içtim şimdi neskafe
az sonra yeşil çay ve ıhlamur
bugün ara öğün yapmayacam
tamm canmKalorisi var ama geç hazmefildigi ve çok yararlı olduğu için sorun yok sadece 2 kepçeye dusur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?