- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.101
Ögrendıgım ıyınoldu sagol kartanım..devam ebrucum gayet güzel gidiyor bi de eğer ağrın çok fazla ise kas gecşetici al rahatlatır sonra devam spora
:))75e kadar iyiydi sonra yeter demeye başladı karnı agriyo işte..
Hergun yada gün aşırı yaparsan agrimaz.
Evet size yetisiyorum kaçın..
Yaparsın merak etmeEvet hayatım. Alpimin arkadaşıyımm:)) ilk sayfayı hemen kabul edicem. Aranıza katılmayı çok isterim. Becerebilirmiyim sizin kadar bilemiyorum ama denemek istiyorum. Alpim cesaretlendirdi beni.
Hoşgeldin.. Becerirsin tazbi ne varki. Her gün menu paylaşıp birbirimize her konuda destek oluyoruz.Evet hayatım. Alpimin arkadaşıyımm:)) ilk sayfayı hemen kabul edicem. Aranıza katılmayı çok isterim. Becerebilirmiyim sizin kadar bilemiyorum ama denemek istiyorum. Alpim cesaretlendirdi beni.
Ay çok tatlisin. Kabul ettim demen yeterli..Canım yalnız ben şartları okudum fakat kabul edeceğim yeri bulamadım( lütfen yardımcı olurmusun. Biraz fazla acemiyimde.
Buraya kabul ediyorum demen yeterliiCanım yalnız ben şartları okudum fakat kabul edeceğim yeri bulamadım( lütfen yardımcı olurmusun. Biraz fazla acemiyimde.
Kaslar sismistir birden yükledin ya. Perşembe yapma iner sisler.Kaptanım ama dune gore bugunde eksi gormedım.
Spor yaramıyor mu ne ?
Yaa tamm öyleyseeKaslar sismistir birden yükledin ya. Perşembe yapma iner sisler.
kızlar söylemiş tatlım buraya yazman yeterliCanım yalnız ben şartları okudum fakat kabul edeceğim yeri bulamadım( lütfen yardımcı olurmusun. Biraz fazla acemiyimde.
muskamın dediği gibi perşembbe yapma şişmiştir kaslarKaptanım ama dune gore bugunde eksi gormedım.
Spor yaramıyor mu ne ?
Muska yoksa aksamkı meyvelerın mı ahı tuttuKaslar sismistir birden yükledin ya. Perşembe yapma iner sisler.
sen azimli olursan biz uğraşırız senle sen hiç merak etme tatlımNe olur kusura bakmayın. İşiniz var benimle:)) kızlar şartlarınızı kabul ediyorum kabul ediyorum kabul ediyorummm
Ne olur kusura bakmayın. İşiniz var benimle:)) kızlar şartlarınızı kabul ediyorum kabul ediyorum kabul ediyorummm
Sagolun kaptanımmkızlar söylemiş tatlım buraya yazman yeterli
muskamın dediği gibi perşembbe yapma şişmiştir kaslar
Hayırlı olsun canım.Ne olur kusura bakmayın. İşiniz var benimle:)) kızlar şartlarınızı kabul ediyorum kabul ediyorum kabul ediyorummm
Cokmu yedin kız?Muska yoksa aksamkı meyvelerın mı ahı tuttu
Yooo gayet iyi vermissin.Gerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
VOOOVVVGerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
Yook yaaHayırlı olsun canım.
Eee anlat bakalım boyun kilom yaşın tanıt kendini ( bak uğraşmaya başladım şahsen)
Cokmu yedin kız?
Rakibeler çoğalıyor.VOOOVVV
İyi bi rakıbsın o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?