- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.441
Inşallah canımİnşallah tartıdada sevinirsin canımmm
senin misafir geldi benim de pilav krizim, esim yemek yaptı bugun menu de kuru fasulye pilav var ama yarın sırf protein yapıcam, ay bu hafta bi listeye gireyim de artık fenalık basmadan :) ay insallah bol eksi goruruz ikimiz deAman sevindim geçmiş olsun canım.
Delimin kız? Sen bana kiziyomuydun yani seni geçince?
Sen zayifla ben sevinirim askısı.
tatlım en temizi kendine odul gunu koy o gun ye canın ne cekiyosa, ben genelde cuma yapıyorum makarna tatlı isini hem pazsrtesiye kilo kalmıyo hem de tatlı krizim bi hafta tutmuyoBirde bişey daha sorayım muskacığım sen diyet yaparken mesela kepekli makarnalar var ya onlardan tükettin mi ?
hay masallah afiyet olsun8,00
Kıymalı yumurta (2kaşık kıyma,2yumurta ile)
14,00
Tonbalıklı yeşil salata
19,00
Tavuk ızgara/4 kaşık yoğurt
2,5 oldu 3olur yatana kadar
1,5 saatte yürüdüm kızlar..
Hayırlı olsun canm.Arkadaşlar sanırım Cuma günü yeni iş yerimde başlicam hayırlısıyla o zamana kadar giremiyorum.. ay rakibem de gelmiş çok mutlu oldum yaaa
iyi geceler tatlımFıstıklarım muska gidiyor artıkın.
Hepinize iyi akşamlar..
bugun ki menum
toplam 1013 kalori
sabah
2 has yum
1 cigborek (45 gr)
25 gr peynir
5 yesil zeytin
aksam
200 gr kuru fasulye
200 gr pilav
250 gr yogurt
1er kase yani hepsi
su
1.5 lt
yesil cay 1 kupa
spor
45 dk aerobik
jillian level 2
1 saat pilates
toplam 135 dk
hedef38beden tatlım valla bende dugun dernek derken eskisehirli oldum, profilimde nikah dugun fotosu falan var evlilik de fena gitmiyo, zaten birlikte yadıyoduk biliyosun, benim acımdan tek degisiklik eskisehir oldu, kaynanam annem gibi zaten dunya tatlısı dugunde bende izin aldım 61.3 le izinden bi dondum 64 olmusum :) 1 aydır ugrasıyorum listeye girmeye, bu hafta listedeyim bi aksilik olmazsa
ya bence if'e basla 8 saatle derim ben.
ilk hafta biraz fazla ye olmazsa ne olacak.
yavas yavas azaltirsin, ama if'i yap yine de mesela.
bugun ki menum
toplam 1013 kalori
sabah
2 has yum
1 cigborek (45 gr)
25 gr peynir
5 yesil zeytin
aksam
200 gr kuru fasulye
200 gr pilav
250 gr yogurt
1er kase yani hepsi
su
1.5 lt
yesil cay 1 kupa
spor
45 dk aerobik
jillian level 2
1 saat pilates
toplam 135 dk
bende evde olsam öyle yapardım herhalde.... eve gidince bi tartılıyorum, yatmadan önce bi daha sabah kalkar kalkmaz koş wc ye sonra bi daha tartıl :))) bu tartıların katlanıp cebe koyulabileni üretilmeli bence.... bak tutar bu fikir...
geçmis olsun canm@muska77 beli agrıyodu da, ne diyebgittik eklemleri usutmus ciddi bisey yok yani! seni geccem diye kızmıyon dimi rakibem
İlk ben gelecegım ama muskkaaaAyy keşke kız ağzın bal yesin(sen bana demiştin)
Diyetisyenler bana gelirmiş ders almaya
Ama gobisim çook ve yanlarda fazlalıklar varBen giydiysem sende giyersin sen benden zayıftın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?