Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim rakibem kiiimmm herkezin rakibesi var ya benn ya beennn....
aşkolsun kız ben varım yaaa unutulmuşum ortada görünmeyince ikimiz liste harici kapışacaz
Spora giderken yemistim metobolizmam canlansin diye üstüne de acı bir kahve huplettim.
afiyet olsun şekerim
bu gün uslu duranlar parmak kaldırsııııın
ben maalesef çok uslu duramadım az sonra menümü de yazayım da bana kızın
Kaptanım
ben yarın lıstede mıyım.
anı tartı farkı olarak gösterecek mıyız
Yoksa verip sonra mı gelıcem.
bu hafta cokugrastım lısteye gırebılır sem çok mutlu olurum
yok tatlım sen 442 de izne ayrıldın 445. etapda listede olacaksın yarışma karar defterine göre maalesef yarın listede yoksun ama sonrasında çok sıkı geliyorsun inanıyorum ben sana

ama sen çok spor yapıyon beni ezer geçersin ayol.... benim 40 mekiğim netcek gariban gariban :)

hiiiiiiii kaçamak yapmıııııııış.................

canım sen bugun de ekmeksiz kahvaltı mı yaptın?

Tamm o zamn kaptanım..
Bende kendıme ınanıyorumm.:))
Ama sehır dısına gıtmem gerekıyor maalesef.
Eşimiin işi cıktı yıne evimi bırakmak ıstemıyorum.
Evi bırakınca spor diyet de gıdıyor.
Ama 3-4 gunluk bı sey dıyor.
Cok surmez umarım.

ama sen çok spor yapıyon beni ezer geçersin ayol.... benim 40 mekiğim netcek gariban gariban :)

hiiiiiiii kaçamak yapmıııııııış.................
yok kız ben anca işim yoksa öğle tatillerinde yürüyom bi de haftasonu spor salonuna gidiyom o kadar salonda hoca 1,5 ar saat çeşitli spor yptırıyor değirmentaşı gibi bir popo var bende

inş tatlım yalnız kalamıyormusun evde insanın evi gibisi yok yaa

Var canım yazın biraz yapıyordum. Bende romatoid artrit var eklemleri yoramiyorum sisiyor sonra.

Kilo vermede her yol mubahtir.

geçmiş olsuuun benimde elimde var parmak eklemlerim bi şişiyor koca parmak oluyorum :) soğuğa hiç gelemiyor ellerim....

mübahtır dimi ayy yaa 69 u bi görsem ahh bir görsemm.... içim gidiyo içimm :))

Hadi yaa
Neyse+ gorsende bılıyorsun regl dan oldugunu mora l bozmak yok
Sorma baya bozdu moralini ama neyse yapacak bisey yok.
Canım sende evde yap.
benımde yok alet edevatım ama bazen uzanıp bısıklet surer gıbı ayaklarımı hareket edıyorum.
Mekık veya leslıe falan yapıyorum aynı sey yanııı
Aman ozendim işte olsa da sadece bisiklet kullanabilirim zaten hastalık yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…