- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.481
Alamam100 tl ye almıştım dandirik bişi ama iş görüyor sen de al bence...
aşkolsun kız ben varım yaaa unutulmuşum ortada görünmeyince ikimiz liste harici kapışacazbenim rakibem kiiimmm herkezin rakibesi var ya benn ya beennn....
afiyet olsun şekerimSpora giderken yemistim metobolizmam canlansin diye üstüne de acı bir kahve huplettim.
ben maalesef çok uslu duramadım az sonra menümü de yazayım da bana kızınbu gün uslu duranlar parmak kaldırsııııın
yok tatlım sen 442 de izne ayrıldın 445. etapda listede olacaksın yarışma karar defterine göre maalesef yarın listede yoksun ama sonrasında çok sıkı geliyorsun inanıyorum ben sanaKaptanım
ben yarın lıstede mıyım.
anı tartı farkı olarak gösterecek mıyız
Yoksa verip sonra mı gelıcem.
bu hafta cokugrastım lısteye gırebılır sem çok mutlu olurum
Alamam
Eşim asgari ücretli anca yetiyo zaten. Tabanvaya devam yanı..
aşkolsun kız ben varım yaaa unutulmuşum ortada görünmeyince ikimiz liste harici kapışacaz
afiyet olsun şekerim
ben maalesef çok uslu duramadım az sonra menümü de yazayım da bana kızın
yok tatlım sen 442 de izne ayrıldın 445. etapda listede olacaksın yarışma karar defterine göre maalesef yarın listede yoksun ama sonrasında çok sıkı geliyorsun inanıyorum ben sana
yürüyüş daha iyi zaten... gerek yok bu zımbırtıya evde de çirkin çirkin duruyo....
canım sen bugun de ekmeksiz kahvaltı mı yaptın?Off bu eşler ne çok seviyo diyet bozdurmayı yahu? Az yemişsindir umarım..
Hee pardonn bende diyom bu kız nerede?
Naptın rakibem..
Çiğ börek yemeyeydin bari
Umarım artıyla uyanmazsın. Çok uğraştın çünkü..
Ya tabii aşkısı hadi bol bol eksi gör inş.
yuruyus ise yarıyor allahtan.
Hadii vermişsindir instartılmadım bu gün çünkü biraz eç kalktım hemen yuttum ne varsa dün 73, 4 idi en son....
Yürüyüs de cok hos bi spor canmHergun yürümeye çalışıyorum uç kere. Başka spor alternatifimde yok çünkü..
Hadii vermişsindir ins
Evet nolduki?canım sen bugun de ekmeksiz kahvaltı mı yaptın?
Hadi yaaBenimki de dun sürpriz yapıp erken geldi. Umarım protein günleri boşa gitmez
Var canım yazın biraz yapıyordum. Bende romatoid artrit var eklemleri yoramiyorum sisiyor sonra.parklar da da aletler oluyor ben yazın kullanıyordum sizin orlarda da var mı?
Kilo vermede her yol mubahtir.bu akşam hile yapçam nihahahaaa bol bol salata yicem.... detoks.....
Canım sende evde yap.Alamam
Eşim asgari ücretli anca yetiyo zaten. Tabanvaya devam yanı..
Tamm o zamn kaptanım..aşkolsun kız ben varım yaaa unutulmuşum ortada görünmeyince ikimiz liste harici kapışacaz
afiyet olsun şekerim
ben maalesef çok uslu duramadım az sonra menümü de yazayım da bana kızın
yok tatlım sen 442 de izne ayrıldın 445. etapda listede olacaksın yarışma karar defterine göre maalesef yarın listede yoksun ama sonrasında çok sıkı geliyorsun inanıyorum ben sana
yok kız ben anca işim yoksa öğle tatillerinde yürüyom bi de haftasonu spor salonuna gidiyom o kadar salonda hoca 1,5 ar saat çeşitli spor yptırıyor değirmentaşı gibi bir popo var bendeama sen çok spor yapıyon beni ezer geçersin ayol.... benim 40 mekiğim netcek gariban gariban :)
hiiiiiiii kaçamak yapmıııııııış.................
inş tatlım yalnız kalamıyormusun evde insanın evi gibisi yok yaaTamm o zamn kaptanım..
Bende kendıme ınanıyorumm.:))
Ama sehır dısına gıtmem gerekıyor maalesef.
Eşimiin işi cıktı yıne evimi bırakmak ıstemıyorum.
Evi bırakınca spor diyet de gıdıyor.
Ama 3-4 gunluk bı sey dıyor.
Cok surmez umarım.
Var canım yazın biraz yapıyordum. Bende romatoid artrit var eklemleri yoramiyorum sisiyor sonra.
Kilo vermede her yol mubahtir.
Sorma baya bozdu moralini ama neyse yapacak bisey yok.Hadi yaa
Neyse+ gorsende bılıyorsun regl dan oldugunu mora l bozmak yok
Aman ozendim işte olsa da sadece bisiklet kullanabilirim zaten hastalık yuzunden.Canım sende evde yap.
benımde yok alet edevatım ama bazen uzanıp bısıklet surer gıbı ayaklarımı hareket edıyorum.
Mekık veya leslıe falan yapıyorum aynı sey yanııı
Sen de amma azimlisin yyaaEvet nolduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?