- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.781
benimde çok uzun değil tatlım senelerce 1,58 diye biliyordum en son gittiğim diyetisyende 1,55 çıktım yaşlandıkça boy kısalıyor mu ne
Canım sen iyisin yine ben 1.48 ile dolanıyorum1,58 bi de kısayım yani :) adile naşit gibi dolanıyom ortalıkta ama 76 da iyi şu ankki halim çok şükür...
Bu sefer 69 yetmeyecek sana 59 diye tutturacaksin.
Ay kırılma sakin sen öyle inekler benim kadar marul yememistir deyince seyettim di.
Aklıma geldi öyle. Yanlış bi laf ettiysem ozur dilerim tatlım.
Maşallah ne ayrıntılı yapmissin ölçümü benim bu kadar ayrıntı aklıma gelmemişti.Ölçülerimi de aldımbu sabah....
Göğüs : 99
Göğüs Altı : 67
Bel : 96
Basen : 103
Üst Bacak : 63
Alt Bacak : 40
Kol : 31
Yok ya okadar da değil. Coook yaşlanınca kısalır boy.benimde çok uzun değil tatlım senelerce 1,58 diye biliyordum en son gittiğim diyetisyende 1,55 çıktım yaşlandıkça boy kısalıyor mu ne
Tamam rakibem hallederiz.kızlar hastanedeyim biri beni hayrına listeye eklesin 61.2
Ok.rakibem gecen haftadan sen yuzdemi hesaplar mısın 61.9 dumbakalım kim kazandı yarısı
Ohh korkmustum kırıldı diye.69 zaten birinci basamak hedef 55
yok yaww ne kırılcam :))
Maşallah ne ayrıntılı yapmissin ölçümü benim bu kadar ayrıntı aklıma gelmemişti.
Yok ya okadar da değil. Coook yaşlanınca kısalır boy.
Tamam rakibem hallederiz.
Ok.
Ohh korkmustum kırıldı diye.
Sende çok tatlısın yok ben çok uzulurum şahsen.hadi sizde ölçün yarın yazıın :))
ayyy siz çok tatlısınız ben ne laflar işittim bu sayfalarda :))
Evet yaa zaten toktun azıcık acıkmıstım..Canım senin tek hatan akşam cozutman, sabah yaptığın kaçamak tartiyi fazla etkilemez.
Mesela dün akşam sanırım keyfine yedin
Saat 4te yiyip bide akşam yememeliydin.
Canım devamı da gelıcek merak etme senTartıda 90 gördüm ya olsun yine de mutluyum hiç veremem sanıyordum ama 4,5 kg verdim
Canım devamı da gelıcek merak etme sen
Betüs sende guzel vermıssın tebrık ederım.Günaydıııın,,
Buraya başlangıç kilom : 73,9
Güncel Kilo : 72,8
Giden : 1,1
İlk Hedef : 69
Betüs sende guzel vermıssın tebrık ederım.
günaydınlarr
5. TAKIM 444. ETAP***
candy_candy (109,2/)
muska77(71,5/70,5/1/1,39)
shoji (91,3/90,9/0,4/0,4 )
topraks(77,1/76,0/1,1/)
alpim(66,0/)
5. TAKIM ORTALAMASI :-%
fatmaaskin1 57,1/56.1/1/%1.79
kollontai
hedef38beden
btbetul 73,9/72,8/1,1
toplight 71,3
ebrusonmez
muskam geçtin kız beni gecen hafta 70,8 dim anlamadım neden böyle oldu ptesi bende protein e başlayacağım olmuyor böyle
betül cüm tebrik ederim tatlım bu haftaki kgları baz alarak başlıyoruz dimi tatlım
:) ortaokulda görev yapıyorum rehber öğretmeniyimCanım öğretmenim demiştim branş mi ilkokulmu?
Ben bu topigin meraklisiyimda
63,4 kaptanımebrucum senin sabah kg kaçtı 400 gr artıdayım demişsin ama listeye ekleyeyim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?