- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.821
Haa ay jeton dört köşe.rakibem ben bu haftaki yarısımız icin 61.9 dan hesaplar mısın dedim sana
Evvveett+ ÇIKANIMIZ yok gibi galiba
Heemm sen gıdersen kim benim rakıbem olucak..ne demek pes etmek bu kadar çabuk mu? aaa ben hiç sana yakıştıramadım aksine daha bi hırslanman lazım
Benim kafayı da ambalaj etti ya bu kız.canım öyle olacak zaten izne ayrıldığın kg ile listeye giriyorsun
Şimdilik yok çok şükür.+ ÇIKANIMIZ yok gibi galiba
Kız ne kadar tutacan içinde dökül!estağfurullah ben de çok meraklıyımdır ama ilk günden bu yönümü göstermek istemiyorum
sıkıysa artı çıkan olsun bakimm sopa ile döverim ona göree+ ÇIKANIMIZ yok gibi galiba
biliyorm kaptanım ben muskayla yarıstıgımız icin gecen haftaki kilom uzerinden yarıstık o yuzden yazdım onu :)canım öyle olacak zaten izne ayrıldığın kg ile listeye giriyorsun
yaaaaaaa !!!! sen gorursun haftaya 59 olayım da benHaa ay jeton dört köşe.
Sen %1,13
Ben %1,39
Yaniiiii
Ben kazandım.
Duellonun sonucu haaaHaa ay jeton dört köşe.
Sen %1,13
Ben %1,39
Yaniiiii
Ben kazandım.
Hadii yaaasıkıysa artı çıkan olsun bakimm sopa ile döverim ona göree
bu arada 9. takım oprtalaması 1,47 bizim candy bildirmedi eğer o sabitse 0,47 hani derece yapacaktık
Tartı farkını da sayarsak 1 kılo falan vermıs oluyorum.Hadii yaaa
Kaptanım benim iizinimibitirseniz olmamı
Ha şöyle kaptanim al sopayı eline.sıkıysa artı çıkan olsun bakimm sopa ile döverim ona göree
bu arada 9. takım oprtalaması 1,47 bizim candy bildirmedi eğer o sabitse 0,47 hani derece yapacaktık
Tamam ben varım kapisalim.biliyorm kaptanım ben muskayla yarıstıgımız icin gecen haftaki kilom uzerinden yarıstık o yuzden yazdım onu :)
yaaaaaaa !!!! sen gorursun haftaya 59 olayım da ben
Duellonun sonucu haaa
Tebrıklerrr
yok tatlım kurallar gereği seni listeye maalesef ekleyemem sen kv ye ne zaman gidecenHadii yaaa
Kaptanım benim iizinimibitirseniz olmamı
Belli degil daha sanırım bu hafta ıcındeyok tatlım kurallar gereği seni listeye maalesef ekleyemem sen kv ye ne zaman gidecen
evet eğer kv den kg almadan gelirsenBelli degil daha sanırım bu hafta ıcınde
Bırdahakı cuma mı lıstedeyım ben
Kızlar hiç lahana çorbası diyeti yapan oldumu aranızda?
Yaa,kız çok hevesim var onda. Bide hurma yoğurt varya onda..beeen beeen beeen :))) nerde abukluk var bende ara :) onuda yaptım o da verdiriyor ama bırakınca pufff....
Evettt kaptanımmevet eğer kv den kg almadan gelirsen
Bende cok merak edıyorum.Kızlar hiç lahana çorbası diyeti yapan oldumu aranızda?
Hadi yaabeeen beeen beeen :))) nerde abukluk var bende ara :) onuda yaptım o da verdiriyor ama bırakınca pufff....
Ne kadar verdırıyorr.beeen beeen beeen :))) nerde abukluk var bende ara :) onuda yaptım o da verdiriyor ama bırakınca pufff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?