- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.181
1.1 kgNe kadar gitmiş canm ?
Kontrolde kı belirleyici unsur ne olacak :)kızlar ancak gecmisi okuyabildim 280 mesaj :) kaptanım ben bugunden itibaren menuleri sporu kontrol eder yazarım size ozelden, hedef de yardımcı olur hallederiz :)
55 ti aslında 50 kilo olmam lazım ama çok uzak geliyor banaÖnceden kactı kı ?
Sen benı de gectın hayatımmkilo bildirimimi yapayım, sonra da acıklamamı yapayım
gecen hafta 61.2
guncel kilo 63.0
fark +1.8
Ooo masallllah desene bu hafta bombayızz1.1 kg
50olursan deri kemik olmaz mısın ?55 ti aslında 50 kilo olmam lazım ama çok uzak geliyor bana
yok canım nerde boyum 15350olursan deri kemik olmaz mısın ?
Boyun kac tatlım
Hıımmyok canım nerde boyum 153
canım menulerde kacamak olmayacak ve spor olacak :)Kontrolde kı belirleyici unsur ne olacak :)
Spr tamm da menuler nasıl olucak standart degıl sonucta
yok tatlım seni gecmek ne munkun benim baslangıc kilom 72Sen benı de gectın hayatımm
canım menulerde kacamak olmayacak ve spor olacak :)
yok tatlım seni gecmek ne munkun benim baslangıc kilom 72
40 kilo bende verdim önceden ama yıldımGıder gıder
Bak musakya 40 vermıs bız nıye veremeyelimm
canım ilk başta güzel gidiyo bende 65 ile başladım haziranda ben astım diyet işini biraz gram gram verdim 55 oldum nerdeyse 50 ye az kaldı55 hedef 10 kilo yaa nasıl gidecek bilmem çok zorlanıyorum
Ay ne güzel darısı basimiza:)canım ilk başta güzel gidiyo bende 65 ile başladım haziranda ben astım diyet işini biraz gram gram verdim 55 oldum nerdeyse 50 ye az kaldı
gunaydıblaaaaar :)
arkadaslar hepinizden ozur dilerim nee kahve icebildim ne spor yapabildim limon bile tuketemedimyani bi kek kacamagıyla alınacak kilo degil bu, butun hafta helva yedim cunku tahin helvası mideye iyi geliyo, gece bile midem agrıdı mı onu yedim surekli muz yedim ve ingiliz sodası ictim, haliyle inanılmaz sisim regl olmak uzereyim ayrıca onunda sisligi var, hem sislik hem wc sorunu boyle oldu, ayrıca bekunis de icemiyorumm mideme zarar veriyo boyle yani hepinizden ozur dilerim
aminnnn inşallah canımmmAy ne güzel darısı basimiza:)
benim isveç bugün yalan oldu yarına inşalahh
arkadaşlar yazmıştım hastayım diye bu haftada giremedim listeye kilo 74,700 izine ayrılış kilom 74,200 haftaya Allah Kerim iyileşsem bii tamamen sıkacam biraz kendimide iyleşmedem dayanamıyorum
hedef38beden muska77 fizigime ovgulerinize tesekkurler arkadaslar, kendime 2016 yazini hedef koydum hala ugrasip inemezsem ben de vazgececegim bu sevdadan, kendimi boyle kabul edip saglikli beslenme+ spor takilacagim
Aaa oylemii :))40 kilo bende verdim önceden ama yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?