Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar bu hafta dereceye girebilecekken giremedik maalesef lütfen bu hafta dikkat edelim candy_candy söz verdi bu hafta güzel bir atak yapacak
kollontai aynı şeyi senden bekliyorum canım şu helva yemeyi lütfen bırak
shoji senin kiloda olan birsi çok daha fazla kg verebilmeli takım ortalaması 1,5 olan takımlar var biz maalesef tam iyiyiz dereceye girecez derken batıyoruz lütfen menüler ve spor konusuna biraz dikkat edelim

diyet çok sıkıcı bir şey yaaa... birde böyle duruyo falan ya iyice sıkıcı oluyo kilo verince insan gene azcık motive oluyo hevese geliyorda böyle durunca şeytan dürtüyor git pasta ye börek ye :)))

5. TAKIM 445. ETAP***
candy_candy (109,2/) sabit
muska77(70,5/68,9/1,6/%2,27)

shoji (90,9/90,1/0,8/%0,88 )
topraks(76/75,2/0,8/%1,05)
alpim(66.0/65/1,0/%1,52)
fatmaaskin1 (56.1/55,8/0,3/%0,53 )
kollontai (61,2/63/-1,8/-%2,94 )

5. TAKIM ORTALAMASI :%0,473
hedef38beden 80,5
btbetul (72,8/72,3/0,5/%0,69)
toplight (71,3/70,7/0,6/%0,84)
ebrusonmez (63,4/62.6/0.8/%1.27)
ermus (62,6/61,5/1,1/%1,76) yeni üye başlangıç 18 aralık hedef kg 55

canım ekledim seni

Ben bugun Menude muhtesemimm :))
Sabah yogurt yedımm
ogle yogurt + yesılelmaa
Aksam da yoğurt + salata yapcam kocişim karısmassa( ki artık eskısı gıbı karısmıyor daha sağlıklı böyle devam dıyor.Hatta kendısı de sadece salata falan yemeye basladı Hadi hayırlısı :)))

Ayyy çook sagol kaptanımm.
Çok sevındımlıstede olmaya çunku bu hafta gercekten dıkkat ettımm :)

Oyy kıyamaz ablası ona..
Kontrolde kı belirleyici unsur ne olacak :)
Spr tamm da menuler nasıl olucak standart degıl sonucta
Kaçamak yok uyanık! Onlara gore bakılacak.

diyet çok sıkıcı bir şey yaaa... birde böyle duruyo falan ya iyice sıkıcı oluyo kilo verince insan gene azcık motive oluyo hevese geliyorda böyle durunca şeytan dürtüyor git pasta ye börek ye :)))
Hiişşşttt
Sakıınnn haaa
Döveriimm vaallaa
Yarın sabah 1 dılım yersın ama aksam olmazzz.
Hem yarın yersen cuma tartıyı da etkılemezzzz

Hiişşşttt
Sakıınnn haaa
Döveriimm vaallaa
Yarın sabah 1 dılım yersın ama aksam olmazzz.
Hem yarın yersen cuma tartıyı da etkılemezzzz

ne pastası ne böreği ben 69 görmeden nar bile yemicem.... yüzmüşüm yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim bırakmıcam bu kez....

64 lü bi kg hatırlıyorum ama senin tartı ile kv nin tartısı arasındaki farkı bilemedim listeye tartı farkı diye gireceğimiz için bu önemli tatlım hemen bul ve bana cevap ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…