- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.221
Kaptanımlisteyı cevapla olarak alkıstım o da görünmediicanım sen bugün kaç çıktın yazdım diyon ama ben bi türlü göremedim
Keyifler yerınde yaniiiaferinimi de kaptım hahayytt :)
Afiyet olsun şimdiden.Tamm canım bakayım bulazsam kepeklı unla yapayımm :)
Offfffffff naptin şirinem?kilo bildirimimi yapayım, sonra da acıklamamı yapayım
gecen hafta 61.2
guncel kilo 63.0
fark +1.8
Keyifler yerınde yaniii
31 aralık perşembe gün kilo bildirilsin mi yoksa etap mı birleştirilsin size hangisi uyar paylaşımda oylama açıldı
Ben bugun Menude muhtesemimm :))arkadaşlar bu hafta dereceye girebilecekken giremedik maalesef lütfen bu hafta dikkat edelim candy_candy söz verdi bu hafta güzel bir atak yapacak
kollontai aynı şeyi senden bekliyorum canım şu helva yemeyi lütfen bırak
shoji senin kiloda olan birsi çok daha fazla kg verebilmeli takım ortalaması 1,5 olan takımlar var biz maalesef tam iyiyiz dereceye girecez derken batıyoruz lütfen menüler ve spor konusuna biraz dikkat edelim
Ayyy çook sagol kaptanımm.5. TAKIM 445. ETAP***
candy_candy (109,2/) sabit
muska77(70,5/68,9/1,6/%2,27)
shoji (90,9/90,1/0,8/%0,88 )
topraks(76/75,2/0,8/%1,05)
alpim(66.0/65/1,0/%1,52)
fatmaaskin1 (56.1/55,8/0,3/%0,53 )
kollontai (61,2/63/-1,8/-%2,94 )
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,473
hedef38beden 80,5
btbetul (72,8/72,3/0,5/%0,69)
toplight (71,3/70,7/0,6/%0,84)
ebrusonmez (63,4/62.6/0.8/%1.27)
ermus (62,6/61,5/1,1/%1,76) yeni üye başlangıç 18 aralık hedef kg 55
canım ekledim seni
Oyy kıyamaz ablası ona..arkadaslar hepinizden ozur dilerim nee kahve icebildim ne spor yapabildim limon bile tuketemedimyani bi kek kacamagıyla alınacak kilo degil bu, butun hafta helva yedim cunku tahin helvası mideye iyi geliyo, gece bile midem agrıdı mı onu yedim surekli muz yedim ve ingiliz sodası ictim, haliyle inanılmaz sisim regl olmak uzereyim ayrıca onunda sisligi var, hem sislik hem wc sorunu boyle oldu, ayrıca bekunis de icemiyorumm mideme zarar veriyo boyle yani hepinizden ozur dilerim
Kaçamak yok uyanık! Onlara gore bakılacak.Kontrolde kı belirleyici unsur ne olacak :)
Spr tamm da menuler nasıl olucak standart degıl sonucta
Kız yogurt yeeheee çok yerinde açım aaaaaççç :)))
Hiişşştttdiyet çok sıkıcı bir şey yaaa... birde böyle duruyo falan ya iyice sıkıcı oluyo kilo verince insan gene azcık motive oluyo hevese geliyorda böyle durunca şeytan dürtüyor git pasta ye börek ye :)))
Biz de kutlama falan yookkilo bildirilsin bence... yılbaşında sapıtanları görürüz nihahhaaaa :))
Hiişşşttt
Sakıınnn haaa
Döveriimm vaallaa
Yarın sabah 1 dılım yersın ama aksam olmazzz.
Hem yarın yersen cuma tartıyı da etkılemezzzz
Kaçamak derken ekmek falan da mı yanı o çerçeveyimerak ettimm.Kaçamak yok uyanık! Onlara gore bakılacak.
Haaa böyle işteene pastası ne böreği ben 69 görmeden nar bile yemicem.... yüzmüşüm yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim bırakmıcam bu kez....
ebruu kız bi cevap ver ana paylaşıma sensiz eklemiştim listeyi tartı farkını yazarsan ana paylaşımda düzeltme yapacağım saat 5 te işten çıkacam akşam düzeltemem listeyi evden işim varHaaa böyle iştee
Boyle daha sırın bi betüşş oluyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?