Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar yazmıştım hastayım diye bu haftada giremedim listeye kilo 74,700 izine ayrılış kilom 74,200 haftaya Allah Kerim iyileşsem bii tamamen sıkacam biraz kendimide iyleşmedem dayanamıyorum
Yine de kontrollü davran canım 3 yerıne ıkı ye meselaa
Haftaya daha cok zorlanmamıs olursun :)

Ben başladım sayende Fatma.

Çok geçmiş olsun Nes.

Nasıl mutlu olacaksan öyle yap şekerim.
İnsan, kendisi için yapmalı sonuçta bazı şeyleri.
HADİ BAKALIM o zaman hedefcim inşallah cumaya güzel veririz sen benden bi gün önde olacaksın yarın başlıcam bende nasipse aslında IF ye benziyo biraz öğlene kadar sıvı var sadece

HADİ BAKALIM o zaman hedefcim inşallah cumaya güzel veririz sen benden bi gün önde olacaksın yarın başlıcam bende nasipse aslında IF ye benziyo biraz öğlene kadar sıvı var sadece

Öğlene kadar benim zaten sorunum olmuyor Fatmacım.
Sabah kahve ile tatlı bir şey yiyordum.
Şimdi tatlıyı kaldırmış oldum.

fıstığım migren ağrım geçmedi onun için başlamadım keske başlayaydım abarttım azıcıkkkk bu ekmek askı beni mahfediyoo

Ben de aynı gün başlayalım diye paldır küldür başlamıştım. :)

nasıl gidiyo peki tatlım zorlanıyomusun

Açıkçası biraz zorlanıyorum Fatmacım ama çok da sorun olmadı.

başlasaydım migrenim krize dönecekti yarına erteledim bende ıspanagım felan hep hazırdı

5. TAKIM 445. ETAP***
candy_candy (109,2/) sabit
muska77(70,5/68,9/1,6/%2,27)

shoji (90,9/90,1/0,8/%0,88 )
topraks(76/75,2/0,8/%1,05)
alpim(66.0/65/1,0/%1,52)
fatmaaskin1 (56.1/55,8/0,3/%0,53 )
kollontai (61,2/63/-1,8/-%2,94 )

5. TAKIM ORTALAMASI :%0,473
hedef38beden 80,5
btbetul (72,8/72,3/0,5/%0,69)
toplight (71,3/70,7/0,6/%0,84)
ebrusonmez 63,4
ermus (62,6/61,5/1,1/%1,76) yeni üye başlangıç 18 aralık hedef kg 55

canım bu hiç olmadı tamam miden rahatsız bu hafta arkadaşlar çok güzel kilo vermişti 1. 2. olamazdık ama 3. olabilirdik şu an ise maalesef %30 barajını zor geçiyoruz mideye iyi gelen tahin helvasından başka şeyler de var 1 hafta boyunca helva yiyince 2 kilo nerdeyse bi fark var kusura bakma ama bu hafta bizi batırdın canım ne olur internetten bakarak helvadan başka mideye iyi gelen şeylere bak eğer helva yemeye devam edeceksen listeden çıkarmak zorunda kalacağım

Kaptanımm ben de yazmıstım ama alıntılıyamadım
Öyle karampole geldiii
Ben nıye beceremedım bu işi yaa

10 kilo verdiğimde sanki hayat çok güzel olacakmış gbi geliyor. Çok saçma ama böyle düşünüyorum kızlar.
Değişecek tabi..
Sürekli 10 kilo patatesi yanında taşıdığını ve birden bıraktığını düşünsene.

no stres.... alırken yapmamışım streste verirken mi yapçem :)) gidicek elbet... ben uslu duruyorum :)
Uyy Aferin benim tatlışıma..
Muska

sana bayıldım kız maşallah sana azim işte budur.
Sağol canım.
Ay yalnız değilmişim meğer. Dolunay suratimdan kurtulmak istiyorum
Muskaya ithafen catlasin kocalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…