- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.421
Haketen kız diyet işte. Insanin canı çekecek bicok şey varken. Karbonhidratsizliktan bitap düşmüşsun.Yersin yersin. Ben bu aksan pilav yicem. (Ay özlediğim yemeğe bak) diyetin gözü kör olsun.
Zaten amaç oydu datluuum..
ben daha yemedim cıss aksama yer miyim bilmiyorum :) iyi yıllar simdiden
Yersin yersin. Ben bu aksan pilav yicem. (Ay özlediğim yemeğe bak) diyetin gözü kör olsun.
Bu bimdeki çaya baktım içinde sinameki vardı. O yüzden almadım sinameki bana hiç iyi gelmiyor.
Artık pilavını yapayım.
İyi akşamlar.
cok gecmiss olsun kaptanım, yeni yıl size saglık getirsinkızlar yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin bizim evde herkes hastalandı babamız işten geldi yemek bile yiyemedi yattı ilk defa bütün ev hasta olrak yeni yıla gireceğiz inşallah seneye sağlıklı oluruz
Geçmiş olsun kaptanim sizede ailenizede..kızlar yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin bizim evde herkes hastalandı babamız işten geldi yemek bile yiyemedi yattı ilk defa bütün ev hasta olrak yeni yıla gireceğiz inşallah seneye sağlıklı oluruz
Sizede mutlu yıllar.Mutlu yıllar
Afiyet olsun canım. Mutlu yıllarBir daha doyasıya yemekmi?
Tövbeler olsun..
Nefes alamiyorum.
Catlicem!
Diyetteyken daha rahattim ben yahu!
Bozmam bi dahaaa!!
Geçmiş olsun kaptanım.kızlar yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin bizim evde herkes hastalandı babamız işten geldi yemek bile yiyemedi yattı ilk defa bütün ev hasta olrak yeni yıla gireceğiz inşallah seneye sağlıklı oluruz
cok gecmiss olsun kaptanım, yeni yıl size saglık getirsin
kızlar teşekkür ederiz güç bela ben 12 yi buldum eşim 9 da hastalıktan sızdı şimdi bende yatıyorum di,yet mi o da ne mutlu yıllarrrrrGeçmiş olsun kaptanım.
ayyyy bu öldürücü espride yapıldığına göre dağılabiliriiiz :))))
kötüsün sen kötüsüün kötüsüün kötüsüün hani mikroplu bi reklamda mikrobun söylediği şarkı :) gittikçe batıyo muyum ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?