- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.401
Ammiiinnnn6.takimdan sevgilerYeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Amiiin!
Yiyip yiyip kilo almayanlardan olalım
Evet ya yiyip yiyip kilo almayacagımız bı yıl olur insallah
sen benim rakibem oldugun surece ben herseyi yaparımYaarsın sen rakibem ben inanıyorum sana.
Heh heh böylekalacaklar..
Geçen haftayı mükemmel şekilde telafi ettin. Benim rakibem kesin birinci olduuuuu!!!
Ayyy canım yaa!sen benim rakibem oldugun surece ben herseyi yaparımbundan sonra hedefim her ay bir kilo vermek boylece haziranda 54 kilo olabilirim sen de 60 olursun fit fit oluruz oooh mis
benim rakibem bitane yaaa :) bende spora baslıyorum alkol almam aksam ama cıss olabilir 2 saat kadar spor yapıcam, sonra yazarım yine, optum seniAyyy canım yaa!
İnşallah veririz kilolarıda bi daha almayız tatlışım..
Bu arada cezamın yarısını yürüdüm...
Bende öpüyorum canım..benim rakibem bitane yaaa :) bende spora baslıyorum alkol almam aksam ama cıss olabilir 2 saat kadar spor yapıcam, sonra yazarım yine, optum seni
Kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum...
Seneye görüşürüüüüüüüz...
Aşkolsun betüş!ayyyy bu öldürücü espride yapıldığına göre dağılabiliriiiz :))))
Aşkolsun betüş!
Gulelim diye dedim ben bayat ya!
Heh heh!ama bende güldüüüm bayat diye dedim :)))) benim ki de espriydi alıngan muskam benim :))) 100 gr aldın diye acısını benden çıkarma bak 400 gr aldım ben...
Heh heh!
Kandırdım!!!
Zaten amaç oydu datluuum..korkutma beni yaaa :))) esprim elimde patladı sandım :)))
ben daha yemedim cıss aksama yer miyim bilmiyorum :) iyi yıllar simdidenBende öpüyorum canım..
Cıss yedim bile ben
Akşamda yiceeem...
Hadi seneye görüşürüz...
Yersin yersin. Ben bu aksan pilav yicem. (Ay özlediğim yemeğe bak) diyetin gözü kör olsun.ben daha yemedim cıss aksama yer miyim bilmiyorum :) iyi yıllar simdiden
Evet var ama bana iyi geldi içinde az miktar var galiba.Bu bimdeki çaya baktım içinde sinameki vardı. O yüzden almadım sinameki bana hiç iyi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?