- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.441
Hepimizzz deeeYeni yılda hiphizli çalışan bir metobolizma diliyorum yiyip yiyip kilo almamak istiyorum.
Yeni yılda hiphizli çalışan bir metobolizma diliyorum yiyip yiyip kilo almamak istiyorum.
btlbetul ah be gülüm ben ülserden dolayı bi cısss yapamıyorum pilav yasak sos yasak alkol yasak, hey yeniyılda icerdim ben, çikolata ve icinde seker cikolata olan hersey yasaak, o kadar mutsuzum ki kacamak yapsam geceyi hastanede geciriyorum, bugun onu da göze alamıyorum yeniyıl aciller ana baba günü olur, yeniyıla mutsuz giriyorum yani
kızlar yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin bizim evde herkes hastalandı babamız işten geldi yemek bile yiyemedi yattı ilk defa bütün ev hasta olrak yeni yıla gireceğiz inşallah seneye sağlıklı oluruz
Amin ilkaycım
Afiyet olsun canm.Bugün ki menu
Sabah
2 yumurta yulaf ve sütle yaptığım küçük dukan ekmegi yarım krep kadar
Aksam
Tavuk Göğsü yağsız tavada
1litre su spor yok
Geçmis olsun kaptanımkızlar yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirsin bizim evde herkes hastalandı babamız işten geldi yemek bile yiyemedi yattı ilk defa bütün ev hasta olrak yeni yıla gireceğiz inşallah seneye sağlıklı oluruz
Haahhhaaa bügün senin çok hostu ne guzeeldı falan demen gerekıyorduuuBir daha doyasıya yemekmi?
Tövbeler olsun..
Nefes alamiyorum.
Catlicem!
Diyetteyken daha rahattim ben yahu!
Bozmam bi dahaaa!!
Sevgiler bizden size.. Teşekkürler.5. Takımın güzelleri, mutlu yıllar.. 7. Takımdan sevgilerle
Sağol tatlım afiyet mi oldu eziyetmi bilemedim.Afiyet olsun canım. Mutlu yıllar
Umarım bugün daha iyisinizdir kaptanım.kızlar teşekkür ederiz güç bela ben 12 yi buldum eşim 9 da hastalıktan sızdı şimdi bende yatıyorum di,yet mi o da ne mutlu yıllarrrrr
Guzel dilekleriniz için teşekkürler. İyi bir yıl geçirin..2016 hepinize saglik, mutluluk, huzur ve dilediginiz her ne varsa getirir umarim :)
4. takimdan kucak dolusu sevgiler...
Yeni yıla harika bir gırıs yapmıssındün eve geldim evi şey götürüyodu anladınız siz onu.... temizlik yaptım dip köşe sonra oturup şurda dinleneyim derken uyumuşum kalmışım sonra havai fişekler patladı felam heh dedim girdik ddemekki ve uyumaya devam ettim :))
Afiyett olsuunnbak onu yapamadım ama çukulata yedim :))) nedense öyle yavaş olamıyorum aç kurtlar gibi saldırdım :)
Ters tepti anacım.Haahhhaaa bügün senin çok hostu ne guzeeldı falan demen gerekıyorduuu
Şimdi bütün yıl uyurmussun. (Bi bayat espri daha )!!dün eve geldim evi şey götürüyodu anladınız siz onu.... temizlik yaptım dip köşe sonra oturup şurda dinleneyim derken uyumuşum kalmışım sonra havai fişekler patladı felam heh dedim girdik ddemekki ve uyumaya devam ettim :))
Ters tepti anacım.
Şimdi bütün yıl uyurmussun. (Bi bayat espri daha )!!
Ayyy pudra şekeri yada karbonat sur incecik agiz yarasına iyi gelir.Temizlik yaptım evde yalnizdim sadece ananas yedim bir dilim alerjim vardı unuttum ağzım hep yara oldu
Uyku sayesinde yırttım diyon yanıdünkü menüm
sabah
1 parça peynir
3 top çikolata
akkşam 5 gibi
1 porsiyon döner o misss gibi lavaşlardan yemedimmmm yazın bunuuu
sonra arkadaşın pidesinden bi parça
sonra kadayıfından bir çatal
evde 3 top çikolata daha yedim
daha yerdimde uyumuşum :)
Ayy kıyamam canm geçmiş olsuunnTemizlik yaptım evde yalnizdim sadece ananas yedim bir dilim alerjim vardı unuttum ağzım hep yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?