Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

n hafta kollontai ye kızar
bence de ama bu rakamın gerçek olabileceğine inanmıyorum ayran yaaa alttarafı.... sabahına da bir yumurta yani mümkün değil...... gıcıklık yapıyor....
canım gecen hafta kollontai ye kızarken ben de 71,8 çıktım 1 kg fazlam var regli şişkinliğidir diyecem ama moralim bozulmadı dersem yalan olur

yaptım tatlım kara turp yapmam mı üstüne soğanlısı sarımsak vs vs

yok kız ne kızması yüzdene baksana diğer takımların gözleri şaşı olacak bu yüzdeye
ay sen oyle alt ust etmissin deyince listeleri yanlıs duzenledim sandım :) ama ben bu hafta birinci olcam demistiiiim kaptanım soz vermistim sana

ay sen oyle alt ust etmissin deyince listeleri yanlıs duzenledim sandım :) ama ben bu hafta birinci olcam demistiiiim kaptanım soz vermistim sana
evet canım sözünü tuttun sana yakışanı yaptın listeyi ekliyorum ana paylaşıma fatma 1 haftadır online olmamış umarım sorun yoktur

Ooo masallah canm şu diyet sana baayyağı yaradıı.
Beni solladın rakıbemm
kaç zamandır düzgün kilo verimi yoktu dukan amcam sağolsun beraber yapalım balım

Maşallalh canmm
teşekkür ederim dediğim gibi başla istersen sende.

Evet dukan bayagı ıyı geldı sana canm
Bende mı baksam acaba
evet lütfen bana arkadaş lazım

teşekkür ederim kaptanim. Sonunda oldu artık devam eder inşallah .

haftaya hedefim sabit kalmak kızlar cunku regl olcam bu hafta ama ocak sonuna hedefim 59.0
Yaarsın sen rakibem ben inanıyorum sana.
yok kız ne kızması yüzdene baksana diğer takımların gözleri şaşı olacak bu yüzdeye
Heh heh böyle kalacaklar..
Geçen haftayı mükemmel şekilde telafi ettin. Benim rakibem kesin birinci olduuuuu!!!

6.takimdan sevgiler Yeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Teşekkürler. Hepimiz ideal kilomuzdan 1 gram yukarıda olmayalım inşallah.
2016 herseyi en guzeliyle sizlere getirsin arkadaslar
Kaptanim öpüyorum
Güzel dileklerinize teşekkürler.. Hepimiz her şeyin en güzeline layığız..
3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
Amiiin!
Yiyip yiyip kilo almayanlardan olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…