- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.381
yaptım tatlım kara turp yapmam mı üstüne soğanlısı sarımsak vs vssiyah turp işte :)) tam mevsimi....
yok kız ne kızması yüzdene baksana diğer takımların gözleri şaşı olacak bu yüzdeye
aaaa betüşüm olmadı yaaa
canım gecen hafta kollontai ye kızarken ben de 71,8 çıktım 1 kg fazlam var regli şişkinliğidir diyecem ama moralim bozulmadı dersem yalan olurbence de ama bu rakamın gerçek olabileceğine inanmıyorum ayran yaaa alttarafı.... sabahına da bir yumurta yani mümkün değil...... gıcıklık yapıyor....
ay sen oyle alt ust etmissin deyince listeleri yanlıs duzenledim sandım :) ama ben bu hafta birinci olcam demistiiiim kaptanım soz vermistim sanayaptım tatlım kara turp yapmam mı üstüne soğanlısı sarımsak vs vs
yok kız ne kızması yüzdene baksana diğer takımların gözleri şaşı olacak bu yüzdeye
n hafta kollontai ye kızar
canım gecen hafta kollontai ye kızarken ben de 71,8 çıktım 1 kg fazlam var regli şişkinliğidir diyecem ama moralim bozulmadı dersem yalan olur
evet canım sözünü tuttun sana yakışanı yaptın listeyi ekliyorum ana paylaşıma fatma 1 haftadır online olmamış umarım sorun yokturay sen oyle alt ust etmissin deyince listeleri yanlıs duzenledim sandım :) ama ben bu hafta birinci olcam demistiiiim kaptanım soz vermistim sana
evet kaptanım kac kere etiketledim hic sesi solugu cıkmadıevet canım sözünü tuttun sana yakışanı yaptın listeyi ekliyorum ana paylaşıma fatma 1 haftadır online olmamış umarım sorun yoktur
hangi cay tatlım ?senin söylediğin o çayı alcam bu akşam....
kaç zamandır düzgün kilo verimi yoktu dukan amcam sağolsun beraber yapalım balımOoo masallah canm şu diyet sana baayyağı yaradıı.
Beni solladın rakıbemm
teşekkür ederim dediğim gibi başla istersen sende.Maşallalh canmm
evet lütfen bana arkadaş lazımEvet dukan bayagı ıyı geldı sana canm
Bende mı baksam acaba
teşekkür ederim kaptanim. Sonunda oldu artık devam eder inşallah .size de eriğim mutlu yıllar
kara turp ne ki yakında kocakarı ilaçları yapıp içirmekten ben kocakarı olcam
tatlım listeleri alt üst etmişsin
yok muskam daha ermus un girmesine zaman bvar takım içi listede ben be betüş gibi ana listeye henüz geçmedi
alpim sen de muhteşemsin
bu arada fatma nerelerde kaç gündür yok bu kız
bimdeki diyodun ya sen değilmiydin yoksa...hangi cay tatlım ?
bendimde baskasını etiketlemissinbimdeki diyodun ya sen değilmiydin yoksa...
Ben bi bakayım canm cok zorlar mı ona gore haberleşelimkaç zamandır düzgün kilo verimi yoktu dukan amcam sağolsun beraber yapalım balım
Yaarsın sen rakibem ben inanıyorum sana.haftaya hedefim sabit kalmak kızlar cunku regl olcam bu haftaama ocak sonuna hedefim 59.0
Heh heh böyleyok kız ne kızması yüzdene baksana diğer takımların gözleri şaşı olacak bu yüzdeye
Geçen haftayı mükemmel şekilde telafi ettin. Benim rakibem kesin birinci olduuuuu!!!ay sen oyle alt ust etmissin deyince listeleri yanlıs duzenledim sandım :) ama ben bu hafta birinci olcam demistiiiim kaptanım soz vermistim sana
Teşekkürler. Hepimiz ideal kilomuzdan 1 gram yukarıda olmayalım inşallah.6.takimdan sevgilerYeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Güzel dileklerinize teşekkürler.. Hepimiz her şeyin en güzeline layığız..2016 herseyi en guzeliyle sizlere getirsin arkadaslar
Kaptanim öpüyorum
Amiiin!3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
Teşekkur ederiz canm2016 herseyi en guzeliyle sizlere getirsin arkadaslar
Kaptanim öpüyorum
Evet ya yiyip yiyip kilo almayacagımız bı yıl olur insallah3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?