- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.681
Sen yeterki iste olur tatlım...Sağol Allah bana da senin azmini versin inşallah :)
kızlar kilo bildirimlerini yapsın herkes, yılbası haftasonu kacamakları gorelim bakalım?
Vayy iyi gidiyosun shake e devammı?benim 107,6 canımyani cumaya göre -400
yılbaşında 1,5 kilo almamış olsam belki 106 yı görürsüm ama nasip yani yapacak bişey yok
insallah bir an evvel saglıgına kavusursun muskam cok uzuldumSağol canım. İnan kalçamdan ayak parmaklarmın ucuna kadar şiş bacağım. Hele cumartesi hç bükülmüyodu dizim ...
Canım dikkat edersen ve spor yaparsan bu hafta eksiye bile geçersin.
tebrikler sevalim muhtesemsinbenim 107,6 canımyani cumaya göre -400
yılbaşında 1,5 kilo almamış olsam belki 106 yı görürsüm ama nasip yani yapacak bişey yok
İnşallah bitanem çok sağol..insallah bir an evvel saglıgına kavusursun muskam cok uzuldum
Aaa gözün aydın iyi olmuş...muska77 ben shakei iade edip paramı geri aldım bu arada :)
sagol canım :)Aaa gözün aydın iyi olmuş...
kolay gelsinKızlar benim az işim var 11 gibi gelirim yine..
Vayy iyi gidiyosun shake e devammı?
insallah bir an evvel saglıgına kavusursun muskam cok uzuldum
tebrikler sevalim muhtesemsin
Tatlım sen bu karataydan vazgeç yaramıyor sana belli..
yok canım ben iade ettim onları :) ilerde karaciger ve bobrek rahatsızlıklarına neden oluyormus, internete yaz zararları var mı diye orafan gorebilirsinevet canım devam bi tek yılbaşında hiç içmedim bi de dün akşam içemedim yanıma almayı unutmuşum kv'ye giderken
sağol canım ta sen o shake le çayı çöpe attı mıydın
Hoşgeldin kaçak.Kızlar, ben geldim.
Kaç gündür kaçaklardaydım.
1 Ocak yılbaşı sonrasıydı.
2 Ocak doğum günüm
3 Ocak'ta da deli gibi karın tadını çıkardık derken kendime gelme ve düzen oturtma zamanım geldi. :)
Sizler nasılsınız?
Bence dediğim gibi karatay yaramıyor.valla bende anlamadım ki... rejime aykırı bir şey de yok menülerimde.... acaba benim vücudumun normali mi bu....
canım sen sporda genelde bolgesel hareketler yapıyorsun o da sisirir insanı kaslar sisiyo cunku bilgin olsun, daha cok yuruyus yapmaya calıs :)valla bende anlamadım ki... rejime aykırı bir şey de yok menülerimde.... acaba benim vücudumun normali mi bu....
toprakscım gerçekten çok güzellerr.Burdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Eki Görüntüle 1734297 Eki Görüntüle 1734298 Eki Görüntüle 1734299 Eki Görüntüle 1734300 Eki Görüntüle 1734301 Eki Görüntüle 1734302
Ayy çok üzüldüm kaptanımselam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?