- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.641
Daha iyiyim şükür canım acımadan yürüyebiiyorum artık ama şiş hala bacağım ve bu tartıyada yansıdı..Iyiyim fıstık sen nasılsın canım?
Anaam onu hiç düşünmediydim ya...Anladım canım güzel olmuş. Burda erimesine sevindim buzdan yuruyemiyorduk okullar tatil olmuştu.
Geçmiş olsun keten tohumu çok iyi geliyor ayak odemine hiç denedin mi?Daha iyiyim şükür canım acımadan yürüyebiiyorum artık ama şiş hala bacağım ve bu tartıyada yansıdı..
Gelsin tabi devamlılık gösterecekmi bakalım..Kızlar bir arkadaş aramıza katılmak istiyor deneme sürecine girsin mi?
Evet düşenler kazalar çoktu evde mahsur kaldikAnaam onu hiç düşünmediydim ya...
Buz tutarsa yandık!
Aşkım benimki romatoid artritten şişiyor..Geçmiş olsun keten tohumu çok iyi geliyor ayak odemine hiç denedin mi?
Evet denesin o zaman şansınıGelsin tabi devamlılık gösterecekmi bakalım..
Beyaz kelebekti sanırım geldi bi heves görünmüyo kaç gündür..
Kiz gecmis olsun çok acılıAşkım benimki romatoid artritten şişiyor..
Hiç bir şey işe yaramıyor...
Tartida ne kadar ödem farkı yaptı ah kuzum ya yazık sanaAşkım benimki romatoid artritten şişiyor..
Hiç bir şey işe yaramıyor...
Sağol canım bakşimdi özet geçecemKiz gecmis olsun çok acılı
Canim sonuçta ödem olduğunu biliyorsun sen sağlığına kavuşta bir hafta da atarsan fazlasiylaSağol canım bakşimdi özet geçecem
Perşembe 69
Cuma 69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar 72,6 (Azıcık indi)
Bugün 72 (Biraz daha indi)Gelde üzülme..
Öylede cumaya gitmezse bu ödem nolacak takıma zarar verecem yine...Canim sonuçta ödem olduğunu biliyorsun sen sağlığına kavuşta bir hafta da atarsan fazlasiyla
Ben bogazimdan kisarim senin için biraz daha giderse ne ala gitmezse canın sağolsunÖylede cumaya gitmezse bu ödem nolacak takıma zarar verecem yine...
Canım beniiiiim..Ben bogazimdan kisarim senin için biraz daha giderse ne ala gitmezse canın sağolsun
Yeşil çay kahveyi denedin mi bence seversin. Bende tartilicam şimdi çok korkuyorumCanım beniiiiim..
Ne tatlısın.. Her sabah yazıcam ne kadar gittiğini Yeşilçay içecem bissürüödemi atsın deyuuu.
Deneyeceğim bugün..Yeşil çay kahveyi denedin mi bence seversin. Bende tartilicam şimdi çok korkuyorum
Tartildim sabit kilo falan almamış vermemisim aslında vermem gerekirdi ama nasıl oldu anlamadımDeneyeceğim bugün..
Kız ne korkuyon benim gibi bir günde 3,700alacak değilsin ya..
Şok olduydum tartının üstünde..
Wc ye çıkamadıysan sabit gibi görünür.Tartildim sabit kilo falan almamış vermemisim aslında vermem gerekirdi ama nasıl oldu anlamadım
63.5 kilo
kızlar veterinerden yeni geldik, serum takıldı tonla ilaç ver di bebegime dr, 4 gün serum verilecek oyle baygın baygın yatıyo simdi serumu biz taktık evde de, fena üsütmüs
bu sebeple sizden pazartesiye kadar musaade istiyorum menu kontrolleri ve cezaaları pazartesiden tekrar baslatalım, evde surekli serum ilac vs ugrasıcam cunku, zaten yılbası ertesi haftasonu pek kimse olmaz, pazartesi tum cezaları sıfırlarız, yeniden duzenlerim listeleri, cok ozur dilerim hepinizden
:)) kollontai yazmış zaten ya gülüm, 2. düğünilkinden bişey anlamamıştım zaten, bir nikah o da geçiştirmeyle oldu. Bu sefer istediğim gibi olcak inşallah.
Bilmem Mayısa hazırlan dedi sevgilim, kır düğünü istiyorum ben de, inşallah bu sefer içimde bişey kalmadan yapabilirim. Kızıma da gelinlik giydircem :)))
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen tatlım
Eveeeettttttttttttttttttt :)))))
selam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
hanımlar yarın sabah kilo bildirimlerini yapsın herkesyarından itibaren cezaları sıfırladık mecbur ama menubkontrolu ve eksi yazmaya devam edicem :) yani yarın bildirim yapmayanlar salı cezalı cıss yapanlar da tabi, herkese iyi geceler
Sağol canım bakşimdi özet geçecem
Perşembe 69
Cuma 69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar 72,6 (Azıcık indi)
Bugün 72 (Biraz daha indi)Gelde üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?