- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.701
Tatlım gece erken Yatman daha iyi yağ yakarsin uykuda.Günaydınn kızlarr yaa ben bu ara uykulara doyamıyorum eşimi oğlımu geçirip tekrar uyuyorum hiç iyi değil güzdüz uyumazsam da gece erkenden uykum geliyor offf
Bildirimim perşembeyle aynı
88.0 yılbaşı kaçamağım gitti şükür
Kızlar, ben geldim.
Kaç gündür kaçaklardaydım.
1 Ocak yılbaşı sonrasıydı.
2 Ocak doğum günüm
3 Ocak'ta da deli gibi karın tadını çıkardık derken kendime gelme ve düzen oturtma zamanım geldi. :)
Sizler nasılsınız?
Rakibem türk kahvesiyle mı karıstırdın. Yani farkeder mi?Güzel kız içilir yani yeşil çay tadı yok pek tarçın attım 3bardak huplettim istahim suan sıfır. Mutfağı indirdim. Temizlik yapıyorum.
Allahııım havalara bakooo hoşgeldin rakibem doğumgünün kutlu olsun.. benim kardeşim de 2 ocak doğumlu
ben de zayıflıyorum işte sen yokken
Siz yine ççookk çoook iyisiniz kızlarraaa bizim pazar iyimiş o zaman 2 tl :) yalnız balıklar fiyatları coşmuş
Canm gideryaaÖylede cumaya gitmezse bu ödem nolacak takıma zarar verecem yine...
ahahaha bu iyiymiş iyi bak enisteden de izin cıktı seni kimse tutamaz artıkKızlar adamım 60 a inmem gerektiğini söyledi
Bunu söylettim ya az değilim ben valla
Dedimki bak bacağım şiş ikiside şişseydi beni taşıyabilirmiydin?
Denedi kucağına alıp biraz yürüdü.. (Tanrım kaldırabildiinanamıyorum hala)
Dediki 5 katı indirirken zorlanırım sen en iyisi 60 ol
Ay benim ne iyi takım arkadaşlarım varCanm gideryaa
Hem saglık daha onemlii de mii
Demi? Ay çok iyi oldu bu en azından akşamları börek gibi ekmeği burnma dayayıp sıcacık çok güzel aşkım hadi biraz al diye işkence etmeyi bıraktı..ahahaha bu iyiymiş iyi bak enisteden de izin cıktı seni kimse tutamaz artık
İyibari almışlaryok canım ben iade ettim onları :) ilerde karaciger ve bobrek rahatsızlıklarına neden oluyormus, internete yaz zararları var mı diye orafan gorebilirsin
Ben de bu aralar geç yatıyorum.Tatlım gece erken Yatman daha iyi yağ yakarsin uykuda.
Vaayy bee muska gerçekten de fenaymışsın.Kızlar adamım 60 a inmem gerektiğini söyledi
Bunu söylettim ya az değilim ben valla
Dedimki bak bacağım şiş ikiside şişseydi beni taşıyabilirmiydin?
Denedi kucağına alıp biraz yürüdü.. (Tanrım kaldırabildiinanamıyorum hala)
Dediki 5 katı indirirken zorlanırım sen en iyisi 60 ol
Bizde seni muskacımmmAy benim ne iyi takım arkadaşlarım var
Çok seviyorum hepinizi...
Erken yatmaya alış tatlım çok önemli kilo vermede..Ben de bu aralar geç yatıyorum.
Heh heh gözü yemedi beş kat indirmeyi...Vaayy bee muska gerçekten de fenaymışsın.
O adama bıle 60 dedırttın yaa
maşallah sana Tebrıkler
Ay bi uykucu şirin daha..Günaydın fıstıklar, sabah oğlanı okula gönderince tekrar uyudum, ne tembel oldum ben yaaa :)
Kilom: 76,5, Cumaya kadar telafi etmeyi umuyorum. Perşembe akşamından sonra biraz inmişim tabi ama anca bu kadar.
Öpüyorum sonra görülşürüz
Haklısın hayatım sabahları da erken kalkıyorum. Ölü gibi geziyorum uykusuzluktanErken yatmaya alış tatlım çok önemli kilo vermede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?