Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınlaaaaar
Daha iyiyim şükür canım acımadan yürüyebiiyorum artık ama şiş hala bacağım ve bu tartıyada yansıdı..
cok gecmis olsun canım
Sağol canım bakşimdi özet geçecem
Perşembe 69
Cuma 69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar 72,6 (Azıcık indi)
Bugün 72 (Biraz daha indi) Gelde üzülme..
tatlım üzme kendini şişlik oldugunu biliyosun sonucta, benim cay ise yaramadı mı?

Aşkımişe yaradıda bu şiş inesiye delirecem ben..
Bide bu hafta spordan muaf tutarmısın beni?
tatlım oyle deme insan sisiveriyo iste gecen hafta ben nasıl sismistim, simdi de regl siskinligim daha tartıya cıkmadım bakalım sis bu iner üzme sen tatlı canını :) zaten bacagım sisti yazdıgın an muaftın tatlım biliyorum spor yapamayacagını sen menulerine dikkat et yeter

Sağol canım. İnan kalçamdan ayak parmaklarmın ucuna kadar şiş bacağım. Hele cumartesi hç bükülmüyodu dizim ...
Günaydın arkadaşlar en sonunda tatil ve yoğunluk bitti geldim ama bu sabah 1 kg fazla çıktım tartıda maalesef bu hafta çok sıkı diyet ve spor yapacağım inşallah cumaya kadar sıkıntı kalmayacak
Canım dikkat edersen ve spor yaparsan bu hafta eksiye bile geçersin.

Anam kazalar olmasa kar iyi de kaza çok oluyor ya..

Evet Allah tan ölen falan yokta maddi zarar işte insanlara.. Bazı sorumsuzlar çok hızlı gidiyor bu karda buzda bunun sonuncunda 5-6 kişinin canı yanıyor..

Daha sabah önümüzde bizi hızla sollayan birisi kayarak yoldan çıktı ne acelen var be kardeşim yavaş gitsene diye iki tokat atasım geldi arabadan inip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…