- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.661
Evet bir günde nekadar artı olunurun rekorunu kırdım vallaay çok geçmiş olsun muskam fenaymış
Olabilir bunu hesaba katmamistim. Yeşil çay kahve tere yemedigim nane kalmadı.Wc ye çıkamadıysan sabit gibi görünür.
Bide çok fazla karıştırıyorsun.. Birbirlerinin etkisini öldürüyor olabilirler..Olabilir bunu hesaba katmamistim. Yeşil çay kahve tere yemedigim nane kalmadı.
Gerçi tere uzun vadede kendini gösteriyormus
cok gecmis olsun canımDaha iyiyim şükür canım acımadan yürüyebiiyorum artık ama şiş hala bacağım ve bu tartıyada yansıdı..
tatlım üzme kendini şişlik oldugunu biliyosun sonucta, benim cay ise yaramadı mı?Sağol canım bakşimdi özet geçecem
Perşembe 69
Cuma 69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar 72,6 (Azıcık indi)
Bugün 72 (Biraz daha indi)Gelde üzülme..
Aşkımişe yaradıda bu şiş inesiye delirecem ben..gunaydınlaaaaar
cok gecmis olsun canım
tatlım üzme kendini şişlik oldugunu biliyosun sonucta, benim cay ise yaramadı mı?
tatlım oyle deme insan sisiveriyo iste gecen hafta ben nasıl sismistim, simdi de regl siskinligim daha tartıya cıkmadım bakalımAşkımişe yaradıda bu şiş inesiye delirecem ben..
Bide bu hafta spordan muaf tutarmısın beni?
Sağol canım. İnan kalçamdan ayak parmaklarmın ucuna kadar şiş bacağım. Hele cumartesi hç bükülmüyodu dizim ...tatlım oyle deme insan sisiveriyo iste gecen hafta ben nasıl sismistim, simdi de regl siskinligim daha tartıya cıkmadım bakalımsis bu iner üzme sen tatlı canını :) zaten bacagım sisti yazdıgın an muaftın tatlım biliyorum spor yapamayacagını sen menulerine dikkat et yeter
Canım dikkat edersen ve spor yaparsan bu hafta eksiye bile geçersin.Günaydın arkadaşlar en sonunda tatilve yoğunluk bitti geldim ama bu sabah 1 kg fazla çıktım tartıda maalesef bu hafta çok sıkı diyet ve spor yapacağım inşallah cumaya kadar sıkıntı kalmayacak
Sağol canım. İnan kalçamdan ayak parmaklarmın ucuna kadar şiş bacağım. Hele cumartesi hç bükülmüyodu dizim ...
Canım dikkat edersen ve spor yaparsan bu hafta eksiye bile geçersin.
Günaydııın, nihayet Ankara'yada kar yağdııı..
Ne o kız gece gece yatıp uyuyayın bariii.
Yeni yağdı kız..ee maşallah yeni mi yağdı :)
uyudum evet... uslu durdum.....
Tatlım sen bu karataydan vazgeç yaramıyor sana belli..bu günde 71,9 gelen gitmiyo kardeş gitmiyo :)
Yeni yağdı kız..
>Anca ayaz vardı dudaklarım çatlamıştı soğuktan düşün artık..
Bizim Trakya ya da yeni yağdı muhteşem yaa çok seviyorum sabah işe zor geldik valla çok kaza vardı yollarda
bu günde 71,9 gelen gitmiyo kardeş gitmiyo :)
Tatlım sen bu karataydan vazgeç yaramıyor sana belli..
E kolay gelsin o zamanDukan yapçam bende öyle karar verdim 5 te 5 yapçam 5 protein 5 sebze
Anam kazalar olmasa kar iyi de kaza çok oluyor ya..
E kolay gelsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?