- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.741
Ne güzel bol bol eksi görürsün umarımAnam kızlar bu tifanny ne zormuş, @kollontai sen söylediğinde indirmiştim 4 tane videosunu, onları yaptım 35-40 dk sürüyor, canım çıktı :) ama mutluyum spor yaptım
İnşallah canım, sen de bir an önce sağlığına kavuşursun umarım, artıları dert etme kilo değil nasılsa, sen iyileşmene bakNe güzel bol bol eksi görürsün umarım
Ben normal kahveyle karistirdim canım istersen Türk kahvesiyle karistirRakibem türk kahvesiyle mı karıstırdın. Yani farkeder mi?
İnşallah hayatım..İnşallah canım, sen de bir an önce sağlığına kavuşursun umarım, artıları dert etme kilo değil nasılsa, sen iyileşmene bak
Anaaam yeşil çay şerbetmiş çoook güzelmiş..Ben normal kahveyle karistirdim canım istersen Türk kahvesiyle karistir
selam kızlar sabah sabah dr a gittik 5 gün kreşe gitmrsin dedi oğluşu evde temizlik vardı ona bırakıp sağlık ocağına gittim rapor aldım maalesef ebrum ne kv ne anne var bırakacak bi de kar bastırdı allahtan sabah giderken iyi idi ama dönüşte araba ile bayaa zorlandım
muskam bi an önce iyileşirsin inş
kollontai tatlım ben bu hafta pek giremem evde olunca menü spor yok baştan söyleyim beni de muaf yaz
Begenmedin mi? Ben seviyordumİnşallah hayatım..
Rahat hareket edemiyorum canım acıyor kıpraştıkça sinirim ona birazda..
Anaaam yeşil çay şerbetmiş çoook güzelmiş..
Kahveyle beter bir tat çıktı ortaya..
Kız zehir gibi oldu ağzım buruldu bi tuhaf oldum..Begenmedin mi? Ben seviyordum
bak yeşil çayı severek içersin şimdi :)İnşallah hayatım..
canım gecen hafta tonsillit ti ctesi de su çieği cıkardı hepsi üst üste grldiKaptanım çok geçmiş olsun. Miniğin mi hasta? Neyi varmış? Umarım bir an önce iyi olur.
bak yeşil çayı severek içersin şimdi :)
bugünkü menüm:
sabah : shake
öğlen: 1 pors. pilav üstü kavurma (7-8 kaşık) + 1 kase şehriye çorbası + 1 pors. salata + 1 ayran
akşam : shake
Ay baktım shake bu ürünü biliyorum sadece bunu içen bi komşum vardı biraz verdi kilo ama bırakınca aldıBACIM bu shake ne dürüm gibi bişey mi
ikisini ayrı ayrı hazırlayıp bir ondan bir ondan yudumladım ben karıştırmadım, midede karışsınlar işleri ne :))Kız zehir gibi oldu ağzım buruldu bi tuhaf oldum..
dünkü menüm
öğlen : kymalı yumurta+ 5 tane zeytin
akşam : haşlanmıl brokoli + 4-5 çatal patates + 2 yk mercimeki bulgur pilavı
shake dışındaki menüler güzel, onun için birşey diyemiyorum, öğün yerine sanırım ama dikkatli ol tatlım.bugünkü menüm:
öğlen: 1 pors. pilav üstü kavurma (7-8 kaşık) + 1 kase şehriye çorbası + 1 pors. salata + 1 ayran
akşam : shake
İnşallah hayatım..
ÇÇok mantıklı bence deikisini ayrı ayrı hazırlayıp bir ondan bir ondan yudumladım ben karıştırmadım, midede karışsınlar işleri ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?