- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.761
Güzel ama kahvaltı yapman gerek afiyet olsunBugün kahvaltıda bir bardak ılık su içtim. Öğlene doğru bir yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde bir kepçeden az çorba içtim ve iki tane mandalina yedim. Akşam yemeğinde iki kase yoğurt ve iki tane salatalık yedim.
Sizce nasıl
Kaptanimiz var yardimci da var tabikiBurada çook kisi var hepimizi yönetim nasıl takip edebiliyor
Çok güzel bir calışma olmus gerçekten çok motive edici sanda ayrıyeten çok teşekkur ediyorum beni burayla tanıştırdığın için ama biraz karısık geldi kuralları okudum ama kafam karıştı şimdi birisi beni düzenli olarak takip mi ediyorKaptanimiz var yardimci da var tabiki
Ilk.sayfayi okuyup kabul ettigini yazÇok güzel bir calışma olmus gerçekten çok motive edici sanda ayrıyeten çok teşekkur ediyorum beni burayla tanıştırdığın için ama biraz karısık geldi kuralları okudum ama kafam karıştı şimdi birisi beni düzenli olarak takip mi ediyor
Afiyet olsunbu günkü menüm
sabah 1yumurta tavada yağsız tuzsuz
1 parça peynir
10 zeytin
öğlen 2 bardak süt -- doğal süt
akşam
dünden kalan balık
1 büyük nar - haketmedim ama napiim yaaa ohhh beee hunharca yedim
su 2lt
spor yok iş çok :)
kaçtım ben bu nar bana yarın 72 olarak dönebilir bence.....
Afiyet olsun
Afiyet olsun keşke benim canimda aksamlari bisey istemeseİyi akşamlar kızlar bugün çok yoğun geçti ugrayamadım yaninıza sayfalar çok ilerlemiş şimdi bitirebildim
Menüm kahvalti bir dilim tam buğday bir haşlanmış yumurta
Bir KK peynir 3zeytin salatalik bir kupa nescafe
Öğlen tavuk etli bol yeşillikli şehriye salatasi çay
Akşam bir kabak dolması yoğurt
Canim istemedi
Çok başım agriyor benimde bugün
Su 2 litre spor yok ama sabah iş yaptim
Ahh hergün böyle olsa baş ağrısından olsa gerek...Afiyet olsun keşke benim canimda aksamlari bisey istemese
Bende de migren var yedirmiyor fakat baş ağrısı geçince kitliktan çıkmış gibi oluyorumAhh hergün böyle olsa baş ağrısından olsa gerek...
benimkinde ne vardı şeker Beşamel mihanımlar menu bildirmeyenler nerde acep hadi yazın menuleri yarın oglen yarının cezalarını yazayım :) zaten menu yazanların da hepsinin cezası var ben dahil
Afiyet olsun çok güzel olmuşBugün ki menu
Sabah peynir zeytin yarım dilim ekmek
Öğle peynir zeytin yarım dilim ekmek
Aksam besamelli Kaşarlı karnibahar
Spor yok
Yeşil çay kahve 1 demlik
3 bardak spor yok hastalandim gidemiyorum.
Akıllı insanın hali başka. İyi fikir.ikisini ayrı ayrı hazırlayıp bir ondan bir ondan yudumladım ben karıştırmadım, midede karışsınlar işleri ne :))
Heh heh doğru valla.
Canım buna Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek deniirr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?