Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım kahvaltı vücudun yakıtı kesinlikle atlama.
Dönmez korkma vücut ozlemistir meyveyi.
İlk sayfadaki maddeleri okudum, kabul ediyorum.
Hoşgeldin aramıza canım.

Çok güzel olmuş ilkaycim afiyet olsun.
bugun ki menum
sabah
3 dlm kız tb ekmegi
2 has yum.
peynir zeytin kaymak

aksam
1 kase yesil mercimek cor
2 dilim has patates
iki dilim helva
3 kucuk kofte

su 1.5 lt
spor 1 saat aerobik
Anaaam helva yimis...

Eyvah ceza geliyo!
Tıffany ne canım kaçırmışım
Spor videosu sanirsam.

benimkinde ne vardı şeker Beşamel mi
yok tatlım onu gormezden geldim de, spor yapmamıssın o yuzden ceza :) 15 dk evde yuruyus bile olsa spor yapalım tatlım :)
Çok güzel olmuş ilkaycim afiyet olsun.

Anaaam helva yimis...
evet yedim pisman degiliiiim ahanda kalktım bu saatte ev temizledim üstüne birde kendime yarın icin ceza yazdıııım

Heeyyyy gerçekten mi :) senin gibi spor otoritesinden bunu duymak güzel :) insan bişeyin yapılamayacağını bilmezse yapar :) benimki de o hesap sanırım. Normali hepsi diye düşündüm. Şimdilik iyiyim

hemencik menüm
sabah
nesfit+süt

ara
yeşil çay+türk kahvesi ( ikisi de şekersiz)
1 minnak kare bitter( büyük karenin bir parçası)

öğlen
nesfit+süt

ara
2 adet çizi

akşam
kuru fasulye
çok az pilav
bol salata
yoğurt
ekmek yooookkkk
su şimdili 2lt
spor 35 dk tifanny

Heeyyyy gerçekten mi :) senin gibi spor otoritesinden bunu duymak güzel :) insan bişeyin yapılamayacağını bilmezse yapar :) benimki de o hesap sanırım. Normali hepsi diye düşündüm. Şimdilik iyiyim
aman iyi ol yan kasları iyi calıstırırsan agrısı olabiliyo, ama onerim gunde 10 dk iyidir cunku cok bolgesel calıstırıyo, yaptıgın sporun arasına eklesen bile 1 ayda farkedersin inceldigini :) once jessica smiith le 30 dk yuruyus yap ustune onu yap farkı gor diyim ben sana, ya da yapabiliyosan jillian abla :) bu arada sporun + ama menun de cıss var simdiden soyleyim

Sevalcim menülerin gayet güzel..
Yinede takip et kendini aman deyim kuzum.. >Sana bişey olursa çok üzülürüm..

sağol canım benim merak etme o zarar ziyan meselesi internet geyiği ben inanmıyorum onlara hepsini okudum aam internetin icadından beri aynı yazıyı paylaşıp duruyor olmuş 20 sene yani illaki bu üründe değişmiş gelişmiştir. bi de sponsoru christiana ronaldo dünyada 50 milyona yakın insan kullanıyormuş güya ama ben instaramda 10 milyona yakın hashtag gördüm.

velhasılkelam ben zararlı olduğuna inanmıyorum

BACIM bu shake ne dürüm gibi bişey mi

yok canım dürüm değil pilav üstü

Günaydıın bacılaar..
Perşembe_____ 69
Cuma ________69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi_____ 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar ________72,6 (Azıcık indi)
Pazartesi ______72 (Biraz daha indi)
Salı__________71,2 " " "

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bugün sabit çıktım. sanırım pilav üstü kavurma yüzünden bi de akşam evde azcık ıspanak 1 kase yoğurt biraz da ızgara tavuk yedim bu gün yağmur münasebetiyle yürüyüş yapamadım. kilom 107,6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…