- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.781
Tatlım kahvaltı vücudun yakıtı kesinlikle atlama.Bugün kahvaltıda bir bardak ılık su içtim. Öğlene doğru bir yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde bir kepçeden az çorba içtim ve iki tane mandalina yedim. Akşam yemeğinde iki kase yoğurt ve iki tane salatalık yedim.
Sizce nasıl
Dönmez korkma vücut ozlemistir meyveyi.bu günkü menüm
sabah 1yumurta tavada yağsız tuzsuz
1 parça peynir
10 zeytin
öğlen 2 bardak süt -- doğal süt
akşam
dünden kalan balık
1 büyük nar - haketmedim ama napiim yaaa ohhh beee hunharca yedim
su 2lt
spor yok iş çok :)
kaçtım ben bu nar bana yarın 72 olarak dönebilir bence.....
Hoşgeldin aramıza canım.İlk sayfadaki maddeleri okudum, kabul ediyorum.
Tıffany ne canım kaçırmışım
Çok güzel olmuş ilkaycim afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğun geçti ugrayamadım yaninıza sayfalar çok ilerlemiş şimdi bitirebildim
Menüm kahvalti bir dilim tam buğday bir haşlanmış yumurta
Bir KK peynir 3zeytin salatalik bir kupa nescafe
Öğlen tavuk etli bol yeşillikli şehriye salatasi çay
Akşam bir kabak dolması yoğurt
Canim istemedi
Çok başım agriyor benimde bugün
Su 2 litre spor yok ama sabah iş yaptim
Anaaam helva yimis...bugun ki menum
sabah
3 dlm kız tb ekmegi
2 has yum.
peynir zeytin kaymak
aksam
1 kase yesil mercimek cor
2 dilim has patates
iki dilim helva
3 kucuk kofte
su 1.5 lt
spor 1 saat aerobik
Eyvah ceza geliyo!iyi akşamlar menümü yazmaya geldim
sabah:
geç kaldım eşimin tostun bi ısırık
öğle:
2 kepçe tarhana çorba
3 kaşık pilav üstü tavuk döner
akşam:
4 kaşık mantar sote
salata
kaçamak: 2 burçak 1 eti petito
3 lt su 1 kupa form çayı
spor: yarım saat taebo
Spor videosu sanirsam.Tıffany ne canım kaçırmışım
yok tatlım onu gormezden geldim de, spor yapmamıssın o yuzden ceza :) 15 dk evde yuruyus bile olsa spor yapalım tatlım :)benimkinde ne vardı şeker Beşamel mi
evet yedim pisman degiliiiim ahanda kalktım bu saatte ev temizledim üstüne birde kendime yarın icin ceza yazdıııımÇok güzel olmuş ilkaycim afiyet olsun.
Anaaam helva yimis...
tiffany rothe diye bir abla canım, int de var videoları karın ve yan bel calıstırıyo ama ben bi gunde bi videodan fazla onermem yorucu baya :)Tıffany ne canım kaçırmışım
iyi geceler muskamBen yatiyorum kızlar iyi geceler.
spor yaptıran bi hatun canısı, ara youtube da can yakıyo, hem sporu hem vücudu :)))))Tıffany ne canım kaçırmışım
tatlııım menun nirdeeee?spor yaptıran bi hatun canısı, ara youtube da can yakıyo, hem sporu hem vücudu :)))))
Nasıl etkilimi gerçektenspor yaptıran bi hatun canısı, ara youtube da can yakıyo, hem sporu hem vücudu :)))))
Heeyyyy gerçekten mi :) senin gibi spor otoritesinden bunu duymak güzel :) insan bişeyin yapılamayacağını bilmezse yapar :) benimki de o hesap sanırım. Normali hepsi diye düşündüm. Şimdilik iyiyimtiffany rothe diye bir abla canım, int de var videoları karın ve yan bel calıstırıyo ama ben bi gunde bi videodan fazla onermem yorucu baya :)
topraks cok yapmıssın helal olsun umarım tutulmazsın tatlım
iyi geceler muskam
aman iyi ol yan kasları iyi calıstırırsan agrısı olabiliyo, ama onerim gunde 10 dk iyidir cunku cok bolgesel calıstırıyo, yaptıgın sporun arasına eklesen bile 1 ayda farkedersin inceldigini :) once jessica smiith le 30 dk yuruyus yap ustune onu yap farkı gor diyim ben sana, ya da yapabiliyosan jillian abla :) bu arada sporun + ama menun de cıss var simdiden soyleyimHeeyyyy gerçekten mi :) senin gibi spor otoritesinden bunu duymak güzel :) insan bişeyin yapılamayacağını bilmezse yapar :) benimki de o hesap sanırım. Normali hepsi diye düşündüm. Şimdilik iyiyim
Naapalım şeriatın kestiği parmak acımaz :) iyi gecelerbenden bugunluk bu kadar, yarın oglene kadar menusunu yazmayan arkadaslara da ceza yazıcam bilginize :) iyi geceler herkese
Canım dün gece tiffany ablanın 12dk lık videosunu yaptım bilginize:)benden bugunluk bu kadar, yarın oglene kadar menusunu yazmayan arkadaslara da ceza yazıcam bilginize :) iyi geceler herkese
Sevalcim menülerin gayet güzel..
Yinede takip et kendini aman deyim kuzum.. >Sana bişey olursa çok üzülürüm..
BACIM bu shake ne dürüm gibi bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?