- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.801
Helvayıda yirim sporuda yaparım diyon yani...evet yedim pisman degiliiiim ahanda kalktım bu saatte ev temizledim üstüne birde kendime yarın icin ceza yazdıııım
Tek öyle olsun aşkım.sağol canım benim merak etme o zarar ziyan meselesi internet geyiği ben inanmıyorum onlara hepsini okudum aam internetin icadından beri aynı yazıyı paylaşıp duruyor olmuş 20 sene yani illaki bu üründe değişmiş gelişmiştir. bi de sponsoru christiana ronaldodünyada 50 milyona yakın insan kullanıyormuş güya ama ben instaramda 10 milyona yakın hashtag gördüm.
velhasılkelam ben zararlı olduğuna inanmıyorum
Niye üzülüyon gülüm 107 işteGünaydın arkadaşlar bugün sabit çıktım. sanırım pilav üstü kavurma yüzündenbi de akşam evde azcık ıspanak 1 kase yoğurt biraz da ızgara tavuk yedim bu gün yağmur münasebetiyle yürüyüş yapamadım. kilom 107,6
Canim Günaydın evde yürümeye çalışırım usutmusum spora gidemiyorum bugün daha kötüyüm bogazlarim kapanmışyok tatlım onu gormezden geldim de, spor yapmamıssın o yuzden ceza :) 15 dk evde yuruyus bile olsa spor yapalım tatlım :)
evet yedim pisman degiliiiim ahanda kalktım bu saatte ev temizledim üstüne birde kendime yarın icin ceza yazdıııım
Günaydın fıstık,Canim Günaydın evde yürümeye çalışırım usutmusum spora gidemiyorum bugün daha kötüyüm bogazlarim kapanmış
Tat yok koku yok bişey de yiyemedimGünaydın fıstık,
Hastaysan muaf sayılmalısın..
kollontai kııız eksici şirin arkadaşım hasta onu muaf tut spordan...
bak yeşil çayı severek içersin şimdi :)
canım gecen hafta tonsillit ti ctesi de su çieği cıkardı hepsi üst üste grldi
Kıyamam ya çok geçmiş olsun.Tat yok koku yok bişey de yiyemedim
Koca bogazim kapanmış iyice . Ağlamak Istiyorum
Hedef bu ne ?Dünkü menümü yazayım kızlar
Sabah yok
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
Akşam:
Ardından biraz karışık meyve.
Yine hasta oldum
sağol canım benim merak etme o zarar ziyan meselesi internet geyiği ben inanmıyorum onlara hepsini okudum aam internetin icadından beri aynı yazıyı paylaşıp duruyor olmuş 20 sene yani illaki bu üründe değişmiş gelişmiştir. bi de sponsoru christiana ronaldodünyada 50 milyona yakın insan kullanıyormuş güya ama ben instaramda 10 milyona yakın hashtag gördüm.
velhasılkelam ben zararlı olduğuna inanmıyorum
yok canım dürüm değil pilav üstü
Hedef bu ne ?
Bişey yememişsinki..
Sonrada bünyen zayıf düşüyor hasta oluyorsun kuzum..
Kiz helva mi yimiş :) ay ne lezzetlidir oooHelvayıda yirim sporuda yaparım diyon yani...
E afiyet olsun o zaman.
Sanada alpime önerdiğimi öneririmMuskam, tam tersi. :)
Hasta olunca yemek yiyemiyorum. Hasta değilken ne buluyorsam yiyorum.
Olması gerekenin tam tersi sanırım.
Katı gıda yemek çok zor. Azıcık meyve yedim de boğazlarım yana yana bir hal oldu.
He kıııı yemiş valla..Kiz helva mi yimiş :) ay ne lezzetlidir ooo
Çörek otu yağı var ama içiliyor mu bilmem ben cilt için almistimKıyamam ya çok geçmiş olsun.
arsa çörekotu yağı iç günde 3 kere boğaz ağrısına birebir valla. Artık bizde ilaç değil o kullanılıyor...
Yok kız benim tatliyla hiç aram yok sakasina yazdim.Sanada alpime önerdiğimi öneririm
Çörekotu yağı günde 3 kere..
Ben ilaca karşıyımda..
He kıııı yemiş valla..
Canın istediyse sabah ye fıstık azıcık bişeycik olmaz..
Muskam, tam tersi. :)
Hasta olunca yemek yiyemiyorum. Hasta değilken ne buluyorsam yiyorum.
Olması gerekenin tam tersi sanırım.
Katı gıda yemek çok zor. Azıcık meyve yedim de boğazlarım yana yana bir hal oldu.
ben kaçamak olarak yazdım ama zaten normalde diyetlerde ara öğünlerde tüketiliyor burçak bisküvi ama ben ara öğün yapmadığım için kaçamak olarak yazdımEyvah ceza geliyo!
Tek öyle olsun aşkım.
İşe yarıyor senin adına seviniyorum kızmıyon dimi kız, seni düşündüğümden valla bu muhalefetim..
Niye üzülüyon gülüm 107 işte
Hergün gidecek diye bişey yokki..
Bugün daha dikkatli olursun yarında eksiyi görürsün tatlım.
Dünkü menümü yazayım kızlar
Sabah yok
Öğle:
Akşam:
Ardından biraz karışık meyve.
Yine hasta oldum
İçilir tabii.Çörek otu yağı var ama içiliyor mu bilmem ben cilt için almistim
Sağolasın canım hastalıktan allah sizi korusun fena bisey
Ne güzel bende tatlı manyağıyım...Yok kız benim tatliyla hiç aram yok sakasina yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?