Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burada çook kisi var hepimizi yönetim nasıl takip edebiliyor
caı m hogedin
toplight kaptanım yeni arkadaşımız burada :)
iyi olmuş
bizde ufaklıkla evdeyiz ara ara okurum önemli bişey olursa kollontai ceptrn yazsın bu arada fatmadan haber yok dimi

Günaydın hanımlar bu ara yerişemiyorum sohbetlerinize maşallahınız var benimde büyük oğlan hastalanmış okulda aldım geldim şimdi @alpim hedef38beden candy_candy geçmiş olsun kızlar hastalık buralarada geldi tez atlatırız inşallah muska77 ayağın nasıl oldu canım biraz daha inmiş şişlik çok şükür

bu günkü menüm

sabah 1 haş yumurta
1 parça peynir
1 portakal

öğlen 2 bardak süt -- doğal süt çok almışım ziyan etmeden bitireyim diye yoğurt yapacaktımda tutturamam diye korktum ziyan olmasın pek güzelmiş bi daha kutu sütü kim alır bee ---

akşam
soğanlı mantar sote

su 2 lt

yeşil çay 1 demlik -- öğleden sonra içiciğim....

şimdi sütlü nescafe içiyorum

spor 100 jamping jack yaparım 100 de ip atlarım.....belki bisiklet tte olur bunun raporunu akşam veririm.....

Sağol tatlım, biraz daha indi ama çağnoz gibiyim hala diz bükülmüyo.
Oglusuna nolmus?

Çok güzel olmuş betüşüm.
Jamping jack ne?

benden bugunluk bu kadar, yarın oglene kadar menusunu yazmayan arkadaslara da ceza yazıcam bilginize :) iyi geceler herkese
O zamn hemencecik yazalımm.
Kahvaltı: 2 yumurta 1 t.k reçel Peynir Çeyrek dılım ekmek
Öğle: 1 kase yogurt 1ç.k bal
Akşam:2 kaşık yogurtlu ıspanak
2 kaşık tavuk haşlama ( akşambayağı hastaydım. Başım çok şidddetli ağrıyordu mideme vurdu. )
Su: 1 lt
1 bardak yeşil çay
1 bardak form çayı
Spor yok

Çok teşekkürler İlkay. Senin de oğluşuna çok geçmiş olsun. Hepimiz bir an önce iyi oluruz umarım.

Dünkü menümü yazayım kızlar
Sabah yok
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
Akşam:
- 1 kase mercimek çorbası

Ardından biraz karışık meyve.
Yine hasta oldum
Menün çok güzel canm afiyet olsun.
Daha yeni toparlamışttın canm. Birdaha hasta oldun. Allah sifa versın. Geçmiş olsun

Selam kızlar,
kollontai bebişim çok haklıymışsın, sabahtan beri zor yürüyorum. Tifanny sıkı çalıştırıyormuş adamı, belim, yan karın, ön karın, bacaklar her yerim ağrıyor :) bugün öğleden sonra spor yapıcam fakat daha az tempolu ve senin önerdiğin şekilde.
Menümü dün akşam yazmıştım zaten.
Siz neler yapmışsınız bakem geçmişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…