- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.841
Bugün kahvaltıda bir bardak ılık su içtim. Öğlene doğru bir yeşil çay içtim. Öğle yemeğinde bir kepçeden az çorba içtim ve iki tane mandalina yedim. Akşam yemeğinde iki kase yoğurt ve iki tane salatalık yedim.
Sizce nasıl
caı m hogedinBurada çook kisi var hepimizi yönetim nasıl takip edebiliyor
iyi olmuştoplight kaptanım yeni arkadaşımız burada :)
Yok kaptanım hala görünmedi.bizde ufaklıkla evdeyiz ara ara okurum önemli bişey olursa kollontai ceptrn yazsın bu arada fatmadan haber yok dimi
Eee 48 kilo vermiş..
Benide geçen kıştan beri görmeyenler tanıyamıyor
Ben çeviriyorum görmezdenmi geliyonuz diye..
Olmazmi?:))) çok eylenceli oluyodur haaa :)))) bi de trip falan yapma hakkında var :)))
Sağol tatlım, biraz daha indi ama çağnoz gibiyim hala diz bükülmüyo.Günaydın hanımlar bu ara yerişemiyorum sohbetlerinize maşallahınız var benimde büyük oğlan hastalanmış okulda aldım geldim şimdi @alpimhedef38beden candy_candy geçmiş olsun kızlar hastalık buralarada geldi tez atlatırız inşallah muska77 ayağın nasıl oldu canım biraz daha inmiş şişlik çok şükür
Çok güzel olmuş betüşüm.bu günkü menüm
sabah 1 haş yumurta
1 parça peynir
1 portakal
öğlen 2 bardak süt -- doğal süt çok almışım ziyan etmeden bitireyim diye yoğurt yapacaktımda tutturamam diye korktum ziyan olmasın pek güzelmiş bi daha kutu sütü kim alır bee ---
akşam
soğanlı mantar sote
su 2 lt
yeşil çay 1 demlik -- öğleden sonra içiciğim....
şimdi sütlü nescafe içiyorum
spor 100 jamping jack yaparım 100 de ip atlarım.....belki bisiklet tte olur bunun raporunu akşam veririm.....
Sinüziti var canım bulantı baş dönmesi tamda sınav haftasındayızSağol tatlım, biraz daha indi ama çağnoz gibiyim hala diz bükülmüyo.
Oglusuna nolmus?
O zamn hemencecik yazalımm.benden bugunluk bu kadar, yarın oglene kadar menusunu yazmayan arkadaslara da ceza yazıcam bilginize :) iyi geceler herkese
Tüh ya!Sinüziti var canım bulantı baş dönmesi tamda sınav haftasındayız
Günaydın hanımlar bu ara yerişemiyorum sohbetlerinize maşallahınız var benimde büyük oğlan hastalanmış okulda aldım geldim şimdi @alpimhedef38beden candy_candy geçmiş olsun kızlar hastalık buralarada geldi tez atlatırız inşallah muska77 ayağın nasıl oldu canım biraz daha inmiş şişlik çok şükür
Geçmiş olsun rakibem neden kendine iyi bakmadım.Canim Günaydın evde yürümeye çalışırım usutmusum spora gidemiyorum bugün daha kötüyüm bogazlarim kapanmış
Menün çok güzel canm afiyet olsun.Dünkü menümü yazayım kızlar
Sabah yok
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
Akşam:
- 1 kase mercimek çorbası
Ardından biraz karışık meyve.
Yine hasta oldum
MaşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Dünkü menüm
Saat 11-- 1bardak süt kahveli, 1 kk peynir
Saat 16 --1 küçük dukan ekmeği 1 kk peynir 7 zeytin
Saat 19 -- 3 parça tavuk 1 bardak light kola
Leslie 1 mile
1,5 lt su
Şifa olur insallah.Tamamdır, evde var zaten yapayım muskam.
Tamam o zamannn..
canm bacagın neden şişmişti. Karnonhidrat mı dokunuyordu sanaSağol tatlım, biraz daha indi ama çağnoz gibiyim hala diz bükülmüyo.
Oglusuna nolmus?
Ayyy kıyamamSinüziti var canım bulantı baş dönmesi tamda sınav haftasındayız
Bende romatoid artrit var canım ondan sisiyorum soğuklarda.canm bacagın neden şişmişti. Karnonhidrat mı dokunuyordu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?