- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.861
Menün çok güzel canm afiyet olsun.
Daha yeni toparlamışttın canm. Birdaha hasta oldun. Allah sifa versın. Geçmiş olsun
Şifa olur insallah.
Portakal falan ye.Ben bu aralar her gun 1 bardak portakal sıkıp ıcıyorum. Hiçhasta olmadım.
Selam kızlar,
kollontai bebişim çok haklıymışsın, sabahtan beri zor yürüyorum. Tifanny sıkı çalıştırıyormuş adamı, belim, yan karın, ön karın, bacaklar her yerim ağrıyor :) bugün öğleden sonra spor yapıcam fakat daha az tempolu ve senin önerdiğin şekilde.
Menümü dün akşam yazmıştım zaten.
Siz neler yapmışsınız bakem geçmişe
Geçmiş olsun. Tedavisi falan yok muBende romatoid artrit var canım ondan sisiyorum soğuklarda.
Ayy çok kötüdür bağaz az çekmedim.Portakal suyu iyileşince evet ama şimdi ı-ıh.
Ekşi o kadar yakıyor ki boğazımı
Hoş hemen hemen her şeyi yiyor ama dün azıcık mandalina ve portakal yiyeyim dedim. Dayanamadım.
Bir de düzenli polen tüketimine başlamayı planlıyorum ama hep unutuyorum.
umarım bacagında bir an evvel iyilesir canımın ici yaGünaydıın bacılaar..
Perşembe_____ 69
Cuma ________69,5 (Yılbaşı artısı)
Cumartesi_____ 73,2 (Bacağım şişti)
Pazar ________72,6 (Azıcık indi)
Pazartesi ______72 (Biraz daha indi)
Salı__________71,2 " " "
ay mideme nasıl iyi geliyo o bi bilsen, hic uyanmıyorum gece onu yedim miHelvayıda yirim sporuda yaparım diyon yani...
E afiyet olsun o zaman.
tatlım ben o kadar hasta oldugunu anlamamısım iyilesene kadar muafsın zaten cok gecmis olsunCanim Günaydın evde yürümeye çalışırım usutmusum spora gidemiyorum bugün daha kötüyüm bogazlarim kapanmış
ah be gülüm ben dedim sana :) o yan agrıların 3 4 gun gecmez, onlar gecene kadar sadece hafif spor yap zorlama, istersen sana spor programı hazırlarım ben, spor videosu cekecek kadar ogrendim :) sen bugun sadece leslie yap vucudun ısınsın agrın hafifler, sonra da iki gun jessica smith yap 30 dklık videosundan ondan sonra tiffanye devam et :) bunları yaparkende zorlandıgın yerde bırak kalıcı hasar verme kendine ttatlımSelam kızlar,
kollontai bebişim çok haklıymışsın, sabahtan beri zor yürüyorum. Tifanny sıkı çalıştırıyormuş adamı, belim, yan karın, ön karın, bacaklar her yerim ağrıyor :) bugün öğleden sonra spor yapıcam fakat daha az tempolu ve senin önerdiğin şekilde.
Menümü dün akşam yazmıştım zaten.
Siz neler yapmışsınız bakem geçmişe
Canim cok sagol kalkamiyorum yerimden bir elimde mendil birinde termometre kafada su torbasi kırmızı burun hapsirik öksürük ateş. Sezercik gibi çaresiz hissediyorum suan kalkıp Dr a gidemedimumarım bacagında bir an evvel iyilesir canımın ici ya
ay mideme nasıl iyi geliyo o bi bilsen, hic uyanmıyorum gece onu yedim mi
tatlım ben o kadar hasta oldugunu anlamamısım iyilesene kadar muafsın zaten cok gecmis olsun
ah be gülüm ben dedim sana :) o yan agrıların 3 4 gun gecmez, onlar gecene kadar sadece hafif spor yap zorlama, istersen sana spor programı hazırlarım ben, spor videosu cekecek kadar ogrendim :) sen bugun sadece leslie yap vucudun ısınsın agrın hafifler, sonra da iki gun jessica smith yap 30 dklık videosundan ondan sonra tiffanye devam et :) bunları yaparkende zorlandıgın yerde bırak kalıcı hasar verme kendine ttatlım
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an once atlatırsınCanim cok sagol kalkamiyorum yerimden bir elimde mendil birinde termometre kafada su torbasi kırmızı burun hapsirik öksürük ateş. Sezercik gibi çaresiz hissediyorum suan kalkıp Dr a gidemedim
Sagolasin canım spora gidemiyorum 2gundur en çok buna üzülüyorumcok gecmis olsun canım ya umarım bir an once atlatırsın
olsun canım iyiles onemli olan o, sonra devam edersin yine sporaSagolasin canım spora gidemiyorum 2gundur en çok buna üzülüyorum
Tebrikler 50 leri gördün ay çok sevindim adına :)aman yareppim 59.8
sagol canım :)Tebrikler 50 leri gördün ay çok sevindim adına :)
Canim yeni adım dysania :) sıkıntı olmaz umarımkızlarmuska77 @alpim hedef38beden spor cezasından muaf olan arkadaslar menulerinde zaten bir sıkıntı yoktu :)
topraks 50
ebrusonmez 100
btlbetul 100
E ermus 50
kollontai 50
bugun ki cezalar bunlar arladaslar, yapanlar bildirsin
yok canım ben listedeki adını etiketlemisim unutup, duzeltirim simdiCanim yeni adım dysania :) sıkıntı olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?