- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.881
Var kortizon tedavisi.Geçmiş olsun. Tedavisi falan yok mu
Bencedeumarım bacagında bir an evvel iyilesir canımın ici ya
Tesekkur edip sonra dovuyon hakızlar @fatmaaskin1 dısında herkes menu bildirdi cok tesekkurler herkese :) az sonra cezalarımızı duzenleyip yazıcam :)
Ah benim sezercigim. Gelip tarhana yapardım yakın olsan kız.Canim cok sagol kalkamiyorum yerimden bir elimde mendil birinde termometre kafada su torbasi kırmızı burun hapsirik öksürük ateş. Sezercik gibi çaresiz hissediyorum suan kalkıp Dr a gidemedim
E be gülüm nick değişmiş avatar aynı. Yine anlar hemen değiştir.Kızlar nickimi degistirmek istiyorum nasıl olur bi bilginiz var mı?
Afişe oldum bilmesini istemediğim birileri nickimi biliyor da o yüzden
candy_candy tatlım sen 99.9 gorunce bence takım olarak odul ogunu yapalım ne dersin seni de hırslandırır
bu arada shake konusunda beni de yanlıs anlama ben o gece acillik olunca tırstım belki de ulser oldugu icin bana yaramadı
Vaaaauuuuvvv rakibem tebrik ediyorum seniiii.aman yareppim 59.8
AC geziyon AC. Ye bi sıcak çorba falanBugün ki menu
Sabah
Bir lokma peynir ekmek
Öğle yok
Aksam yine peynir yerim dukan ekmegiyle
Su 2 bardak
Bir demlik yeşil cay
Spor yok
napim muskam ceZasız olmuyoVar kortizon tedavisi.
Ama kortizonun bütün yasn etkileri bende çıktı.
Ölüyordum az daha Dr pes etti a.kesiciyle idare etcekmisim.
Bencede
Tesekkur edip sonra dovuyon ha
Ah benim sezercigim. Gelip tarhana yapardım yakın olsan kız.
E be gülüm nick değişmiş avatar aynı. Yine anlar hemen değiştir.
umarım sende ise yarar canım :)tabiki canım özel bi rahatsızlığı olanların muhakkak doktor tavsiyesi alması gerekir. midene dokunacak bişey olabilir onda da.. bana şimdilik kötü bi etkisi olmadı bakalım. bişey görsem ben de devam etmem zaten
sagol rakibem şoklardayım, senin boy kaçtı?Vaaaauuuuvvv rakibem tebrik ediyorum seniiii.
AC geziyon AC. Ye bi sıcak çorba falan
Takiliyorum fıstığım sana.napim muskam ceZasız olmuyo
umarım sende ise yarar canım :)
1,67 canım.sagol rakibem şoklardayım, senin boy kaçtı?
Ayy çok kötüdür bağaz az çekmedim.
Canm telefonuna hatırlatma ekle her gun birazcık yesen iyi olur
candy_candy tatlım sen 99.9 gorunce bence takım olarak odul ogunu yapalım ne dersin seni de hırslandırır
bu arada shake konusunda beni de yanlıs anlama ben o gece acillik olunca tırstım belki de ulser oldugu icin bana yaramadı
Kızlar nickimi degistirmek istiyorum nasıl olur bi bilginiz var mı?
Afişe oldum bilmesini istemediğim birileri nickimi biliyor da o yüzden
aman yareppim 59.8
Böyle kalırsa muhteşem.bugün menüm
sabah: shake + yarım simit
öğlen: tonbalıklı salata
akşam: shake
umarım böyle kalır
az once benim 55 kiloda gorundugum gibi gorunuyo falan yazmıssın da bende seni uzun diye hatırlıyodum ondan sasırdım, selvi boylum masallah1,67 canım.
yok canım gecen haftaydı bu hafta iyiyim cok sukur :)Ekleyeyim cidden Ebrucum. Hiç gelmemişti aklıma.
Boğazım konusunda da tedirginim aslında farklı bir şey var gibi hissediyorum.
2 ay kadar önce doktora gittim iltihap dedi ama bakalım..
Kollontaicim sen yine mi acillik oldun? Çok geçmiş olsun.
Dysania bence avatar da değiştir.
tabiki hemen belirleyelim ben simdi liste yapar anketi baslatırım
şu ödül öğününü de belirleyelim yaaa anket yapalım
tatlım menun guzel ama bugun 100 ip atlama cezan var, hem onu yapman lazım hemde bugunun sporunu, yapmazsan yarına yine ceza yazmak zorunda kalıcam, bana haber verirsin :)bugün menüm
sabah: shake + yarım simit
öğlen: tonbalıklı salata
akşam: shake
umarım böyle kalır
az once benim 55 kiloda gorundugum gibi gorunuyo falan yazmıssın da bende seni uzun diye hatırlıyodum ondan sasırdım, selvi boylum masallah
yok canım gecen haftaydı bu hafta iyiyim cok sukur :)
tatlım menun guzel ama bugun 100 ip atlama cezan var, hem onu yapman lazım hemde bugunun sporunu, yapmazsan yarına yine ceza yazmak zorunda kalıcam, bana haber verirsin :)
sagol canım :)Aman sevindim Kollontaicim. Kendine dikkat et lütfen.
evet evet evetkızlarcandy_candy miz 99.9 oldugunda hepimiz bir ogun odul yiyecegiz ben herkesin sevdigi bi porsiyon tatlı olarak dusundum, hem bu odulu yemek icin sevalimi gaza getiririz, hemde o yemek icin gaza gelir evet diyenler mesajı alıntılayıp evet yazsın hayır diyenler hayır, cogunluga gore karar veririz
Böyle kalırsa muhteşem.
az once benim 55 kiloda gorundugum gibi gorunuyo falan yazmıssın da bende seni uzun diye hatırlıyodum ondan sasırdım, selvi boylum masallah
yok canım gecen haftaydı bu hafta iyiyim cok sukur :)
tatlım menun guzel ama bugun 100 ip atlama cezan var, hem onu yapman lazım hemde bugunun sporunu, yapmazsan yarına yine ceza yazmak zorunda kalıcam, bana haber verirsin :)
kızlarcandy_candy miz 99.9 oldugunda hepimiz bir ogun odul yiyecegiz ben herkesin sevdigi bi porsiyon tatlı olarak dusundum, hem bu odulu yemek icin sevalimi gaza getiririz, hemde o yemek icin gaza gelir evet diyenler mesajı alıntılayıp evet yazsın hayır diyenler hayır, cogunluga gore karar veririz
evet evet evet
bende o güne kadar hiç kaçamak yapmayacağım ödülümü seçtim bile inşallah bir an önce düşer
Mersi şekerim.az once benim 55 kiloda gorundugum gibi gorunuyo falan yazmıssın da bende seni uzun diye hatırlıyodum ondan sasırdım, selvi boylum masallah
Eveeeeeeet!kızlarcandy_candy miz 99.9 oldugunda hepimiz bir ogun odul yiyecegiz ben herkesin sevdigi bi porsiyon tatlı olarak dusundum, hem bu odulu yemek icin sevalimi gaza getiririz, hemde o yemek icin gaza gelir evet diyenler mesajı alıntılayıp evet yazsın hayır diyenler hayır, cogunluga gore karar veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?