- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.901
kızlarcandy_candy miz 99.9 oldugunda hepimiz bir ogun odul yiyecegiz ben herkesin sevdigi bi porsiyon tatlı olarak dusundum, hem bu odulu yemek icin sevalimi gaza getiririz, hemde o yemek icin gaza gelir evet diyenler mesajı alıntılayıp evet yazsın hayır diyenler hayır, cogunluga gore karar veririz
Mmmmmm bol çikolatalı bir pasta içinde parça ciklotlar olannnNeyli pasta yicen muskamm ayrıntı ver
karamel soslu trileçe 1 kere yedim hayatımda ve bayıldım sabırsızlıkla kilo vermeni bekliyorum arkadaşım tabi bu arada bende vereceğim süper ya
ay valla omuzlarıma bi sorumluluk yüklendi ayol
ne seçtin kız ödül
Geçmiş olsun.. Vee hoşgelmissinnCanim cok sagol kalkamiyorum yerimden bir elimde mendil birinde termometre kafada su torbasi kırmızı burun hapsirik öksürük ateş. Sezercik gibi çaresiz hissediyorum suan kalkıp Dr a gidemedim
Alpim kız rakibem sen misinn???Kızlar adımı değiştirdim afise olmuştumsevmediğim bazı kişiler bilip takip ediyorlardı. Hoşuma gitmedi bu durum yeni adım bu tekrar meraba
Hee yeni üyeAlpim kız rakibem sen misinn???
Bende yeni üye geldi sandım.
Başka bişey değildir insallahEkleyeyim cidden Ebrucum. Hiç gelmemişti aklıma.
Boğazım konusunda da tedirginim aslında farklı bir şey var gibi hissediyorum.
2 ay kadar önce doktora gittim iltihap dedi ama bakalım..
Elbette. Önce ilk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerek canım.Merbaba bende katılabilir miyim ?
30 dk yuruyus canıminşallah kalır canım
canım 100 ip atlama kaç dakika yürüyüşe denk geliyor
ay ben tatlıya evet diyorum (ben waffle yicem)
hosgeldin ilk sayfadakki kuralları okuyup kabul ettim demen yeterli sonrasını anlatırız zaten :)Merbaba bende katılabilir miyim ?
Ben et dürüm istiyorum.kızlarcandy_candy miz 99.9 oldugunda hepimiz bir ogun odul yiyecegiz ben herkesin sevdigi bi porsiyon tatlı olarak dusundum, hem bu odulu yemek icin sevalimi gaza getiririz, hemde o yemek icin gaza gelir evet diyenler mesajı alıntılayıp evet yazsın hayır diyenler hayır, cogunluga gore karar veririz
Ben et dürüm istiyorum.
Mmmmmm bol çikolatalı bir pasta içinde parça ciklotlar olannn
Çabuk düş yoksa kaçamak yapacam.
Hain ispiyoncu nolcek!kaçamak yapan bu haktan muaf olsunkollontai cim
Elbette. Önce ilk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerek canım.
hosgeldin ilk sayfadakki kuralları okuyup kabul ettim demen yeterli sonrasını anlatırız zaten :)
Hoşgeldin ozaman tatlım boy kilo yas kac evlimisin?Okudum kabul ediyorum. Çok sabırsızlanıyorum, tek başıma kendimi çok iradesiz hissediyorum bu yüzden hemen diyeti bırakıyorum sizinle birlikte umarım istediğim görüntüye gelebilene kadar devam ederim.
Sevalimm canm Çabucak inersin inşallaahhhhkaçamak yapan bu haktan muaf olsunkollontai cim
Hoşgeldin ozaman tatlım boy kilo yas kac evlimisin?
Hoş geldin canm.Okudum kabul ediyorum. Çok sabırsızlanıyorum, tek başıma kendimi çok iradesiz hissediyorum bu yüzden hemen diyeti bırakıyorum sizinle birlikte umarım istediğim görüntüye gelebilene kadar devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?