Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese Allah kabul etsin

katkısızda olsa 2 bardak elma suyu çok bence.... 2 bardak elma suyu kaç elmadan çıkar sence....

Orucunu Allah kabul etsin canım.. Oruç tutmasan çok olmuş sabah sabah diyecektim ama hadi demiyorum :)

Kızlar dün eşimin baya bi laf bombardimanina maruz kaldım. Çok moralimi bozdu. Kafada kurmuş ortada bişey yok. Boşuna yapıyorsun senin metabolizman çalışmıyor diyet yaptığın için kiloların oturmuş veremezsin her seferinde daha da çok kilo alıyorsun dedi.

Boşver tatlım ya eşler öyle benimki de öyle takma kafanı kaç kilosun ki?

Sudecim güzel başlangıç afiyet olsun canım. Ama hiç değilse evde egzersiz yap 10-15 dk bile farkeder.
bugun ki menım
toplam 1093 kalori
sabah
3 dlm kız tb ekmegi
peynir zeytin kaymak

aksam
yesil mercimek yemegi
50 gr kremalı tavuk

spor
leslie 3 mile
tiffany 10 dk
50 ipsiz ip(ceza)

su 2 lt
Vay güzel olmuş rakibem..
Menü g,zelde dünde sordum jamping jack ne.. benim gibi tembeli araştırmaya sevk etme yav. anlat

Slm kizlar slm baskan binsure yoktum bna engel geldi buranin disunda bi konuya cvb yazdim tartisma oldu engel yedim dun gece kalkti engelim sebebim bu
Bende diyom bu kız nerde? Baya hevesli ve azimliydin çünkü..
Neyse tekrar hoşgeldin.

Sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap. Kimseyi dinleme canım.
Biraz dağınık gibi görünsede batacak bişey yok.. Tramisu hariç
kollontai eksici şiriiiin tramisu yemiş hemde akşam.....

Ana sen yinr iyisin esin böyle diyor benimkide arada bir sey der desin ":))))bazen kirici oluyir ama kiziyorum susuyir :))ben 70 im esime diyorum verecem verirsin diyo sen istersen yaparsin diyo gaza geliyorum :)))
Ne güzel sana destek oluyormuş benim öyle değil işte bu da hayatımı çok zorlastiriyor.

Bugun
Kahvalti>>yarim lt su
Oglen>>>>iki dilim balik ekmek arasi elma suyu
Aksam>>>kucuk bir tabak taze fasulye ve pirinc pilavi yarim lit.su
Spor>>10 egzersiz hareketler ve 5 dk.karin egzersizi 2 lt su yaparim yatana kadar :)
Ekmeğin miktarı? Eğer azsa güzel çünkü..
Tostun boyutu?
Kız sordurmayın tek tek nekadar yiyosanız yazın yahu.. Kızarım bak..
Eğer iki dilimdense tostun güzel...

Eveet karabatakçığım Menün çok güzel..
Kız baya alıştın akşam ekmek yememeye

Canım hepsi öyle sen benim eşimden yediğim lafları duysan bir zayıfladıktan sonra birbir yediricem o lafları ona

canım jumping jack şu:

bi a daki gibi duruyorsun b deki gibi aynı anda kollarını ve bacaklarını açarak zıplıyorsun sonra tekrar zıplayarak a daki konumuna geliyorsun

Hee ben gelince de sen yoksun napalım şincik :)
Denk getiremedik birbirimizi gülüm kader utansın..
Bu benim 94 ve 63 kilolarım ( ikisinin de küsüratları olabilir tam hatırlamıyorum), o zaman öncesi ve sonrası yapmıştım.
Yine yapmak nasip olur inşallah :)Eki Görüntüle 1736506
Vauv 63de pek bi havalısın yavruş...
Pekde güzelmişsin

kıyıdan kıyıdan gelmeye başladı tatlılar azmim oynamayan tartı ibresinden mütevellit söndü gitti yani... hayır devam ederim de niye böyle uyuz uyuz takıldı bu tartı isyaaaann.....
Kızım sen kendi beslenme tarzına uygun diyeti kendin tasarlıcan .Yoksa hem aç kalırsın hem kilo veremezsin.
Dün 88 dim canım benim yolum size göre uzun:)
O yol kısalır ilkay sadece sabır ve istikrar

çok açııııııım minicik 4 köfte benim neyime yetsin.... koca ineği çatalıma takıp yesem doymam ben..... ahhh aaaaaaaaahhhhhhhh....
İneği çatalın ucunda görür gibiyim...

4) Zıplayarak Kolları havada çırpma hareketi
Havaya zıplarken bacakların iki yana açılması ve bu esnada kolların iki yana açılmış vaziyette iken baş üstünde el çırpma durumuna getirilmesi ile yapılan bir harekettir. Genelde askerlik yapanlar bu ordu teme ısınma hareketini iyi bilirler. Silahlı ya da silahsız yapılan bu hareket, askerlerin neden güçlü ve zinde olduklarını iyi anlatan bir egzersiz türüdür. Aynı zamanda da kilo vermek ve zayıflamak için de son derece etkilidir. Amerikalılar bu harekete Jumping Jack adını veriyorlar. Defalarca yapılan tekrarlar gerçekten insana müthiş enerji harcatıyor.

ukelaaa dümbeleği deseydin yaa.... 63 kg de bile insanı rencide ediyolar ben öliim o zaman yaaa :)

Acep diğer topicteki kilo almaya calisanlara yardim mi etsek.ahanda kilo böyle alınır deyu
Aklımdan geçmedi değil ha.
Hepsini tontiş yaparız alimallah

işte ben böyle 2 ileri bir geri olduğum için yarışa dahil olmak istememiştim.... şimdiye bei sopayla kovaladıydınız :))) böyle daha stressiz :))
Bu takımda seni kimse kovmazdı canım.. Biz farklıyız..
Mide ne için var yemek yemek için boş mu kalsın garip mi kalsın boşluğa düşüp ben ne işe yariyorum diye bunalıma mi girsin Kıyamam ben ona
Dimi depresyona girer fıtık neyim olur stresten allah mhafaza

yedir kız bir bir yedir o lafları :))) o günleri de görürüz inşallah.... bende bir kaç arkadaşa nal toplatıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…