- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.021
Günaydın herkese Allah kabul etsinGunaydin canlarimmm:* sabah esimi ise yollarken 2 bardak elma suyu içtim yuzde yuz katkisiz....sonra is yemegini doldururken 4 kasik pilav 4 kasikta taze fasulye yedim :)simdi sabah diyeceksiniz ama ne yapayim taze fasulye ye hic dayanamam e birde cok guzel yaparim o zmn baska oluyo:)sonrada yarim lt su ictim:)bugun oruc tutucamda :)
Gunaydin canlarimmm:* sabah esimi ise yollarken 2 bardak elma suyu içtim yuzde yuz katkisiz....sonra is yemegini doldururken 4 kasik pilav 4 kasikta taze fasulye yedim :)simdi sabah diyeceksiniz ama ne yapayim taze fasulye ye hic dayanamam e birde cok guzel yaparim o zmn baska oluyo:)sonrada yarim lt su ictim:)bugun oruc tutucamda :)
Gunaydin canlarimmm:* sabah esimi ise yollarken 2 bardak elma suyu içtim yuzde yuz katkisiz....sonra is yemegini doldururken 4 kasik pilav 4 kasikta taze fasulye yedim :)simdi sabah diyeceksiniz ama ne yapayim taze fasulye ye hic dayanamam e birde cok guzel yaparim o zmn baska oluyo:)sonrada yarim lt su ictim:)bugun oruc tutucamda :)
Kızlar dün eşimin baya bi laf bombardimanina maruz kaldım. Çok moralimi bozdu. Kafada kurmuş ortada bişey yok. Boşuna yapıyorsun senin metabolizman çalışmıyor diyet yaptığın için kiloların oturmuş veremezsin her seferinde daha da çok kilo alıyorsun dedi.
63 canimBoşver tatlım ya eşler öyle benimki de öyle takma kafanı kaç kilosun ki?
Sudecim güzel başlangıç afiyet olsun canım. Ama hiç değilse evde egzersiz yap 10-15 dk bile farkeder.Sabah: 2 yumurtadan yapılmış maydonozlu omlet, peynir, domates, 1 dilim ekmek
Öğle: Haşlanmış tavuk, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: 1 muz, 1 bardak süt
Akşam: 3 tane köfte, yoğurt, 1 dilim ekmek
2 lt su içtim, 2.5'u tamamlarım diye düşünüyorum.
Bugün spor yapamadım maalesef :)
Vay güzel olmuş rakibem..bugun ki menım
toplam 1093 kalori
sabah
3 dlm kız tb ekmegi
peynir zeytin kaymak
aksam
yesil mercimek yemegi
50 gr kremalı tavuk
spor
leslie 3 mile
tiffany 10 dk
50 ipsiz ip(ceza)
su 2 lt
Menü g,zelde dünde sordum jamping jack ne.. benim gibi tembeli araştırmaya sevk etme yav. anlat100 ip yaptıım
bu günkü menüm
sabah 1 haş yumurta
1 parça peynir
1 portakal
2 parça bitter
öğlen 2 bardak süt
akşam 4 te
4 küçük köfte
1 domates
1 biber
su 1 lt 2 yaparım
şimdi de yeşil çayımı demliyorum.....
sporum 100 jamping jack tabanlarım koptu... 30 da bırakacaktım ama hade dedim 100 yap 100... sonra 60 oldu yetsin aman dedim ama tıı içime sinmedi 100 yaptım :)
Ana sen yinr iyisin esin böyle diyor benimkide arada bir sey der desin ":))))bazen kirici oluyir ama kiziyorum susuyir :))ben 70 im esime diyorum verecem verirsin diyo sen istersen yaparsin diyo gaza geliyorum :)))63 canim
Bende diyom bu kız nerde? Baya hevesli ve azimliydin çünkü..Slm kizlar slm baskan binsure yoktum bna engel geldi buranin disunda bi konuya cvb yazdim tartisma oldu engel yedim dun gece kalkti engelim sebebim bu
Sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap. Kimseyi dinleme canım.Ben su an 70 kiloyum bi sure hic kendime dikkat etmedim sadece 1 kilo verdim :)burda olmayinca isteksiz oldum yani almanyada tekim bazi kisiler aman kilo verme boyle yakisiyor bos ver boyun var falan diyorlar istek olmuyo insanda bu kis bi yerede gidecegim yok burda gaz aliyorum yola devam ediyorum ya burasi varsa insani azimli yapio valla ya oh be sonunda sizlerlwyim ozur dilerim
Biraz dağınık gibi görünsede batacak bişey yok.. Tramisu hariçCümleten hayırlı akşamlar 5.Cuma Zayıflama Yarışması üyeleri :)
Bugünkü menüm (diyetimin ikinci günü)
Sabah: uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadan acilen evden cıktım.
Öğlen:4 Yemek kaşığı barbunya. 2 Yemek kaşığı pilav. İki yemek kaşığı kayısı hoşafı.
Akşam: Bir kase yoğurt. Üc tane salatalık. Yarım dilim tramisu(yememeliydim ama tutamadım) bir tane haşlanmıs yumurta birde iki çatal ıspanak yemeği. Iki kupa yesil cay
1.5 lt su ( yemek yemeyincede susamıyor insan :) )
10 dk yürüyüş
Bakalım cumaya kadar verebilecek miyim?
Ne güzel sana destek oluyormuş benim öyle değil işte bu da hayatımı çok zorlastiriyor.Ana sen yinr iyisin esin böyle diyor benimkide arada bir sey der desin ":))))bazen kirici oluyir ama kiziyorum susuyir :))ben 70 im esime diyorum verecem verirsin diyo sen istersen yaparsin diyo gaza geliyorum :)))
Ekmeğin miktarı? Eğer azsa güzel çünkü..Bugun
Kahvalti>>yarim lt su
Oglen>>>>iki dilim balik ekmek arasi elma suyu
Aksam>>>kucuk bir tabak taze fasulye ve pirinc pilavi yarim lit.su
Spor>>10 egzersiz hareketler ve 5 dk.karin egzersizi 2 lt su yaparim yatana kadar :)
Tostun boyutu?Selammm ancak yazabildim k valideler bendeydi bugün ama arada okuma fırsatı buldum genede:)
Menüm kahvaltı kaşarlı tost çay
Öğlen pırasalı gözleme yarım, yoğurt
Akiam tavuk sote iki kaşık pilav salata
Bir kase meyve salatası
Su 2.5 litre
Spor yarım saat yürüdüm hızlı tempo
Eveet karabatakçığım Menün çok güzel..:)) anamm karabatak mı oldum. dur hazır görünmüşken menümü yazam
sabah
nesfit
süt
öğlen
nesfit
süt
ara
10-15 fıstık
akşam
az bezelye
az pilav
yoğurt
biraz önce de 2. ağrı kesicimi içip bir sütlü nescafe yaptım şekersiz
su 2 lt şimdilik
spor yeni geçiyo baş ağrısı, yapmaya çalışıcam ama etlerim çok ağrıyo, yaparsam yazarım
Kızlar dün eşimin baya bi laf bombardimanina maruz kaldım. Çok moralimi bozdu. Kafada kurmuş ortada bişey yok. Boşuna yapıyorsun senin metabolizman çalışmıyor diyet yaptığın için kiloların oturmuş veremezsin her seferinde daha da çok kilo alıyorsun dedi.
Sudecim güzel başlangıç afiyet olsun canım. Ama hiç değilse evde egzersiz yap 10-15 dk bile farkeder.
Vay güzel olmuş rakibem..
Menü g,zelde dünde sordum jamping jack ne.. benim gibi tembeli araştırmaya sevk etme yav. anlat
Denk getiremedik birbirimizi gülüm kader utansın..Hee ben gelince de sen yoksun napalım şincik :)
Vauv 63de pek bi havalısın yavruş...Bu benim 94 ve 63 kilolarım ( ikisinin de küsüratları olabilir tam hatırlamıyorum), o zaman öncesi ve sonrası yapmıştım.
Yine yapmak nasip olur inşallah :)Eki Görüntüle 1736506
Kızım sen kendi beslenme tarzına uygun diyeti kendin tasarlıcan .Yoksa hem aç kalırsın hem kilo veremezsin.kıyıdan kıyıdan gelmeye başladı tatlılar azmim oynamayan tartı ibresinden mütevellit söndü gitti yani... hayır devam ederim de niye böyle uyuz uyuz takıldı bu tartı isyaaaann.....
O yol kısalır ilkay sadece sabır ve istikrarDün 88 dim canım benim yolum size göre uzun:)
çok açııııııım minicik 4 köfte benim neyime yetsin.... koca ineği çatalıma takıp yesem doymam ben..... ahhh aaaaaaaaahhhhhhhh....
Sudecim güzel başlangıç afiyet olsun canım. Ama hiç değilse evde egzersiz yap 10-15 dk bile farkeder.
Vay güzel olmuş rakibem..
Menü g,zelde dünde sordum jamping jack ne.. benim gibi tembeli araştırmaya sevk etme yav. anlat
63 canim
Aklımdan geçmedi değil ha.Acep diğer topicteki kilo almaya calisanlara yardim mi etsek.ahanda kilo böyle alınır deyu
Bu takımda seni kimse kovmazdı canım.. Biz farklıyız..işte ben böyle 2 ileri bir geri olduğum için yarışa dahil olmak istememiştim.... şimdiye bei sopayla kovaladıydınız :))) böyle daha stressiz :))
Dimi depresyona girer fıtık neyim olur stresten allah mhafazaMide ne için var yemek yemek için boş mu kalsın garip mi kalsın boşluğa düşüp ben ne işe yariyorum diye bunalıma mi girsin Kıyamam ben ona
Canım hepsi öyle sen benim eşimden yediğim lafları duysan birzayıfladıktan sonra birbir yediricem o lafları ona
canım jumping jack şu:
Eki Görüntüle 1736714
bi a daki gibi duruyorsun b deki gibi aynı anda kollarını ve bacaklarını açarak zıplıyorsun sonra tekrar zıplayarak a daki konumuna geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?