- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.001
Güzel kadinsin yeni öncesi sonra ni bekliyoruz sabırsızlıklaBu benim 94 ve 63 kilolarım ( ikisinin de küsüratları olabilir tam hatırlamıyorum), o zaman öncesi ve sonrası yapmıştım.
Yine yapmak nasip olur inşallah :)Eki Görüntüle 1736506
Mersi şekerim:) İnşallah hepimiz tekrarlar ve bi daha almayızmaşllah süppeeerrr Allah ım bize de nasip etsin inşallah...fistuk gibimişin gıı sen gerçi bebelerin güzelliğinden belli de :)
o tatlılar oynatacak bence, çok kasıyosunuzkıyıdan kıyıdan gelmeye başladı tatlılar azmim oynamayan tartı ibresinden mütevellit söndü gitti yani... hayır devam ederim de niye böyle uyuz uyuz takıldı bu tartı isyaaaann.....
Ahh gülüm yaa, mazi kalbimde yaradır :) şimdi maalesef ikisinin arası :))))Maşallah canım yaa 94 kende çok kilolu gözükmüyormuşsun şimdi süper tabii
Hepimiz gülüm inşallah, teşekkür ederimGüzel kadinsin yeni öncesi sonra ni bekliyoruz sabırsızlıkla
Acep diğer topicteki kilo almaya calisanlara yardim mi etsek.ahanda kilo böyle alınır deyu
Acep diğer topicteki kilo almaya calisanlara yardim mi etsek.ahanda kilo böyle alınır deyu
Aaaa olmaazzz sen bize lazımsın, başka yerlere vakit harcamak yokcidden kız sevaba giriim bari başka bi işe yaradığım yok :))
Aaaa olmaazzz sen bize lazımsın, başka yerlere vakit harcamak yok
Hade ben kaçtım kızlar, daha 2 tane banner tasarımı beni bekliyobitireyim bari otururken
iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
Mide ne için var yemek yemek için boş mu kalsın garip mi kalsın boşluğa düşüp ben ne işe yariyorum diye bunalıma mi girsin Kıyamam ben onauzmanı olduğum tek konu kilo almak zaten :))) tam benim kalemim işler bunlar... ama kızım onlar yemiyo... miedme bulanıyo diyolar aramızdaki fark bu zaten :)) onlar yiyince fenalaşıyo ben yemeyince :))))
tatlım 100 ceza ipini atlamıstın sen degil mi?20 bacak hareketi (20 sağ bacak - 20 sol bacak)
30 squart
10 lunge hareketi (10 sağ bacak - 10 sol bacak)
şimdi adaçayımı içiyorum yeşi çaydan vazgeçtim....
tatlım 100 ceza ipini atlamıstın sen degil mi?
Selammm ancak yazabildim k valideler bendeydi bugün ama arada okuma fırsatı buldum genede:)
Menüm kahvaltı kaşarlı tost çay
Öğlen pırasalı gözleme yarım, yoğurt
Akiam tavuk sote iki kaşık pilav salata
Bir kase meyve salatası
Su 2.5 litre
Spor yarım saat yürüdüm hızlı tempo
:)) anamm karabatak mı oldum. dur hazır görünmüşken menümü yazam
sabah
nesfit
süt
öğlen
nesfit
süt
ara
10-15 fıstık
akşam
az bezelye
az pilav
yoğurt
biraz önce de 2. ağrı kesicimi içip bir sütlü nescafe yaptım şekersiz
su 2 lt şimdilik
spor yeni geçiyo baş ağrısı, yapmaya çalışıcam ama etlerim çok ağrıyo, yaparsam yazarım
işte ben böyle 2 ileri bir geri olduğum için yarışa dahil olmak istememiştim.... şimdiye bei sopayla kovaladıydınız :))) böyle daha stressiz :))
Canım meyve salatasi yememelisin özellikle akşam yemeğinden sonra.. Eğer illa yiceksn sabah kahvaltısıyla ye
Ay şu nesfiti bi ben yiyemiyorum yaamuska icin yeşil çay neyse benim için de nesfit o
Canım ben bi kere öyle bişey yapmaya yeltendim kaşık kaşık nutella yiyin diyerek ama kızlar yarım ekmeğe 1 kavanoz nutella sürüp yediklerini söyleyince ağlayarak kaçtım ordan
Biz böyle de kovalarız
Yaptım yaptım canım
Mide ne için var yemek yemek için boş mu kalsın garip mi kalsın boşluğa düşüp ben ne işe yariyorum diye bunalıma mi girsin Kıyamam ben ona
Başka bişey değildir insallah
Yaa evet çok fazla gibi gözükmüyorAma yağ oranım yükseldi sanırım, hep yağdan aldım kiloları ve şu anki görüntüm beni deli ediyor 57-58 olduğumda iyi görünüyorum şu an ki hedefim o :)
Canım ben ev hanimiyim
38 yaşındayım iki çocuğum var.
Adım defne (nüfus cuzdanimda bu yazmiyor çünkü annem babama inat defne demiş herkes öyle tanıyor beni)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?