- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.241
cezaları gecen hafta sıfırladık kaptanım sen yinede atla tabiselamlarr kollontai canım ceza işi iyi olmuş bak herkes iyi kötü hareket ediyor benim 800 vardı ya bugün 200 ünü yaptım kalanıı da yavaş yavsş yapacam
O zamn şanslısın iştee :))Neyseki benim eşim şişman değil de iri çok anlaşılmıyo fark :)
Zaten betüş bişey yemediği için kilo veremiyorr.. :))Yaw hatun aç yaşama aç :)
O zamn kolay gelsin canmm. :))Hem nefsimide engellerim
Canm menu de su da cook iyi :))Kızlarr yarın misafirim gelecekkk dua edin irademe hakim olayım
Menüm
kahvaltıbir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa yeşilçay
Ara bir portakal
Öğlen bir tabak ıspanak yemeği ekmeksiz:)
Akşam üç köfte salata
Su 2.5 litre
Spor 200 ip atlama(50 si ceza)
Vayy cadıı vayykızı hala uyutamadım, tuttu bugün tutalakları, baktım benim saçlar dikilmeye başladı, iyice dellenip sesim yükselmeye başlamadan aldım salona yanımda uzanıyo, 5 dk sakinleş yatıcaz dedim. Bir saatten fazladır ayağımda sallıyorum.
Canım eksini atmışsındırr..cezaları gecen hafta sıfırladık kaptanım sen yinede atla tabiaynen ceza sistemi iyi oldu :) bu hafta herkes zayıflicek
topraks tatlım sporuna yapınca bildirirsin yoksa eksi koymak zorunda kaldım umarım kuzunu uyutabilmissindir, kolay gelsin valla
bugun ki menum
sabah
3 dlim kız tb ekmegi
zeytin peynir
2 has yum
ara
1 kivi
aksam
100 ggr hamsi bugulama
200 gr mercimek cor
30 gr tahin helvası
toplam 980 kalori
spor 30 dk yuruyus
su 2 lt
Sporum yok bu arada :)Menümü de yazayım
Kahvaltı: 2 haş yum
1 çk reçel 1 catal helva 3 lokma ekmek 1 bardak taze portakalsuyu
Öğle: Meyve( yaş hurma_yer elması_elma)
1avuç üzüm ve fındık
Akşam:
5 mini köfte
2 bardak ayran
2 lokma ekmek
gülüm saat 12ye on kala uyudu, Vallahi canım çıktı en son kucağımda salladım, normalde 20.30-21.00 uyuyor ama okula gitmiyor bir süredir, geç kalkınca bu gece canıma okudu. Şimdi bi niyetim var saat 1 olmuş ama en azından bi leslie yapsam mı diye düşünüyorum. Yaparsam seni etiketler yazarım.cezaları gecen hafta sıfırladık kaptanım sen yinede atla tabiaynen ceza sistemi iyi oldu :) bu hafta herkes zayıflicek
topraks tatlım sporuna yapınca bildirirsin yoksa eksi koymak zorunda kaldım umarım kuzunu uyutabilmissindir, kolay gelsin valla
bugun ki menum
sabah
3 dlim kız tb ekmegi
zeytin peynir
2 has yum
ara
1 kivi
aksam
100 ggr hamsi bugulama
200 gr mercimek cor
30 gr tahin helvası
toplam 980 kalori
spor 30 dk yuruyus
su 2 lt
Hem de ne :) pramamtüre doğdu ben bu kızı çok şımartıyorum istemeden, bir nazlı ki sormaVayy cadıı vayy
senin ki de nazlıymış canm Allah yardım etsin.
İyi yolculuklar canısı, sağlıkla gidin gelin, güzel anılar biriktirinKızlar hayırlı gecelerr :)
Biz bildiğiniz üzere hala memlekete gidemedik. İzin, kar yağışı gibi sebeplerden ötürü ertelemiştik.
Yarın gideceğiz sanırım.İnşallah bisıkıntı çıkmazsa. Evden çıkmadan tartılacağım. Umarım bir dahaki cumaya evimde olurum.
Memleketteyken yazamam. Çünkü hala telefon alamadım. Ama girmeye çalısacagım. Belki bilgisayarımı alırım yanıma :)))
Yani giremezsem beni merak etmeyintoplight
menün güzel tatlımMenümü de yazayım
1avuç üzüm ve fındık
Akşam:
5 mini köfte
2 bardak ayran
2 lokma ekmek
kendime de sana da yazdım eksi üzülme gülümMenümü de yazayım
1avuç üzüm ve fındık
Akşam:
5 mini köfte
2 bardak ayran
2 lokma ekmek
72 kiloyken spor yapan beni goruyorum tam gaz devam supersin vallaGecenin ikisinde de spor yaptım ya daha da bişey olmaz bana :)))
kollontai gülüm 1 miles leslie+1 set tifanyy ve 3.750 lt su
ben yatıyorum artıkın byyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hedef38beden tatlım seni menuden de muaf yazdım iyilesene kadar, dikkat et kendine, iyiles bir an evvel
Çok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.
İyice kötü oldum kızlarYine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?