Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızı hala uyutamadım, tuttu bugün tutalakları, baktım benim saçlar dikilmeye başladı, iyice dellenip sesim yükselmeye başlamadan aldım salona yanımda uzanıyo, 5 dk sakinleş yatıcaz dedim. Bir saatten fazladır ayağımda sallıyorum.

selamlarr kollontai canım ceza işi iyi olmuş bak herkes iyi kötü hareket ediyor benim 800 vardı ya bugün 200 ünü yaptım kalanıı da yavaş yavsş yapacam
cezaları gecen hafta sıfırladık kaptanım sen yinede atla tabi aynen ceza sistemi iyi oldu :) bu hafta herkes zayıflicek

topraks tatlım sporuna yapınca bildirirsin yoksa eksi koymak zorunda kaldım umarım kuzunu uyutabilmissindir, kolay gelsin valla

bugun ki menum

sabah
3 dlim kız tb ekmegi
zeytin peynir
2 has yum

ara
1 kivi

aksam
100 ggr hamsi bugulama
200 gr mercimek cor
30 gr tahin helvası

toplam 980 kalori

spor 30 dk yuruyus

su 2 lt

Canm menu de su da cook iyi :))
Spor daa var ohh miss

Vayy cadıı vayy
senin ki de nazlıymış canm Allah yardım etsin.

Canım eksini atmışsındırr..

Kızlar hayırlı gecelerr :)
Biz bildiğiniz üzere hala memlekete gidemedik. İzin, kar yağışı gibi sebeplerden ötürü ertelemiştik.
Yarın gideceğiz sanırım.İnşallah bisıkıntı çıkmazsa. Evden çıkmadan tartılacağım. Umarım bir dahaki cumaya evimde olurum.
Memleketteyken yazamam. Çünkü hala telefon alamadım. Ama girmeye çalısacagım. Belki bilgisayarımı alırım yanıma :)))
Yani giremezsem beni merak etmeyin toplight

gülüm saat 12ye on kala uyudu, Vallahi canım çıktı en son kucağımda salladım, normalde 20.30-21.00 uyuyor ama okula gitmiyor bir süredir, geç kalkınca bu gece canıma okudu. Şimdi bi niyetim var saat 1 olmuş ama en azından bi leslie yapsam mı diye düşünüyorum. Yaparsam seni etiketler yazarım.

Vayy cadıı vayy
senin ki de nazlıymış canm Allah yardım etsin.
Hem de ne :) pramamtüre doğdu ben bu kızı çok şımartıyorum istemeden, bir nazlı ki sorma
İyi yolculuklar canısı, sağlıkla gidin gelin, güzel anılar biriktirin

menün güzel tatlım

kendime de sana da yazdım eksi üzülme gülüm iyi yolculuklar simdiden canım :)

Gecenin ikisinde de spor yaptım ya daha da bişey olmaz bana :)))
kollontai gülüm 1 miles leslie+1 set tifanyy ve 3.750 lt su
ben yatıyorum artıkın byyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
72 kiloyken spor yapan beni goruyorum tam gaz devam supersin valla bende üsenmeyip gece 12 de yaptıgım sporlarla verdim 13 kiloyu :)

hedef38beden tatlım seni menuden de muaf yazdım iyilesene kadar, dikkat et kendine, iyiles bir an evvel

Çok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.

İyice kötü oldum kızlar Yine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…