- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.261
Çok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.
İyice kötü oldum kızlarYine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.
Maşallah canım yaa süpersin nerden geliyo bu enerji azcıkda bana yollayın :)Gecenin ikisinde de spor yaptım ya daha da bişey olmaz bana :)))
@kollontai gülüm 1 miles leslie+1 set tifanyy ve 3.750 lt su
ben yatıyorum artıkın byyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oh karbonhidrat yüklemesi var bu hafta heralde :)Afiyet olsun bende yarın mercimek köftesi yapicam
Kesinlikle öyle canım kahvaltıda yitebilirim diye tüm gün cıs lardan uzak durabiliyorum böylece..evet ben söylerim duramam :)))
hıııı sırrı kahvaltı diyosun :)
Tatlım yemek kaşığı dediğin çorba kaşığı ise mükemmel gidiyorsun.. İpde atlamışsın ki misss.Merhabaaaaa
Bugunku menum (diyetimin ucuncu gunu)
Sabah:2 zeytin
Oglene dogru:3 form biskuvi ve yesil cay
Oglen:4 yemek yasigi turlu. 2 yemek kasigi makarna ve iki tane marul
Aksama dogru:bir kase yogurt ve 1 tane haslanmis yumurta ve bir tane salatalik ve form cayi
100 ip atlama ve on bes dk spor
Aksam: bir tane mandalina ve iki tane kucucuk gofret vee iki lt su
Simdi bir tanede muz yemek istiyorum müsaade var mı? (Aslinda 6 dan sonra her sekilde kesmem gerekiyorda) cok mu yemisim ya okuldan erken cikinca evde kacirmisim sanirim
İlk hafta çok güzel gider çünkü önce ödem atarsın..Birde kizlar henuz diyetimin ucuncu gunu olmasina ragmen tartida iki kilo eksik ciktim vermismiyimdir?
Eeee erken bırakmak işe yaramışmı? Anladım kaçmaz bendenBu günkü menüm;
sabah pırasalı yumurta
2 bardak süt
1 portakal
2 kare bitter -- bitti bitti gerisini sağa sola ikram ettim :)
saat :3 gibi son öğünüm
söğüş hani
şimdi de soda
limonlu su
spor
60 squart
20 bacak hareketi
10 lunge
50 ip
100 jumping jack
100 bel hareketi
totom tutulmuş squarts zorluyor....
Oh karbonhidrat yüklemesi var bu hafta heralde :)Afiyet olsun bende yarın mercimek köftesi yapicam
Kesinlikle öyle canım kahvaltıda yitebilirim diye tüm gün cıs lardan uzak durabiliyorum böylece..evet ben söylerim duramam :)))
hıııı sırrı kahvaltı diyosun :)
Tatlım yemek kaşığı dediğin çorba kaşığı ise mükemmel gidiyorsun.. İpde atlamışsın ki misss.Merhabaaaaa
Bugunku menum (diyetimin ucuncu gunu)
Sabah:2 zeytin
Oglene dogru:3 form biskuvi ve yesil cay
Oglen:4 yemek yasigi turlu. 2 yemek kasigi makarna ve iki tane marul
Aksama dogru:bir kase yogurt ve 1 tane haslanmis yumurta ve bir tane salatalik ve form cayi
100 ip atlama ve on bes dk spor
Aksam: bir tane mandalina ve iki tane kucucuk gofret vee iki lt su
Simdi bir tanede muz yemek istiyorum müsaade var mı? (Aslinda 6 dan sonra her sekilde kesmem gerekiyorda) cok mu yemisim ya okuldan erken cikinca evde kacirmisim sanirim
İlk hafta çok güzel gider çünkü önce ödem atarsın..Birde kizlar henuz diyetimin ucuncu gunu olmasina ragmen tartida iki kilo eksik ciktim vermismiyimdir?
Eeee erken bırakmak işe yaramışmı? Anladım kaçmaz bendenBu günkü menüm;
sabah pırasalı yumurta
2 bardak süt
1 portakal
2 kare bitter -- bitti bitti gerisini sağa sola ikram ettim :)
saat :3 gibi son öğünüm
söğüş hani
şimdi de soda
limonlu su
spor
60 squart
20 bacak hareketi
10 lunge
50 ip
100 jumping jack
100 bel hareketi
totom tutulmuş squarts zorluyor....
Canım suyuda artırsan emin ol daha hizlı gidecekcanım akşam giremedim yaaçıkmadan yazacaktım ama unuttum
Sabah : Shake + 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : Sezar Salata
Ara: Patlamış mısır (1 sb kadar)
Akşam: Shake
Su: çok az valla 1 lt oldu mu bilmem
Bitki Çayı: 3 bardak
Spor: 30+35 dk yürüyüş
Çok teşekkur ederim hayatım.İyi yolculuklar canısı, sağlıkla gidin gelin, güzel anılar biriktirin
Vay be topraks canm gece gece ne sporuymuş.Gecenin ikisinde de spor yaptım ya daha da bişey olmaz bana :)))
@kollontai gülüm 1 miles leslie+1 set tifanyy ve 3.750 lt su
ben yatıyorum artıkın byyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Teşekkür ederim canm :))kendime de sana da yazdım eksi üzülme gülümiyi yolculuklar simdiden canım :)
Olur insallahgünaydııın,
71,5 oldu anca dün 71,8 di.... ocak ayı bitmeden gmrebilsem bari 60 ları.....
Sen iyileşte gerisi önwmli değilKızlar pek giremiyorum kusura bakmayın, iyileşme çabalarındayım.
Kız akşam bulguru yedin ekmeği niye yiyon simidi erken yemişsin hadi neyse..selaaaaammmmm
ben menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
ara
yeşil çay
öğlen
simit+ayran
ara
yeşil çay+ eti formun yabanmersinli krakeri ( 130 kalori civarı)
akşam
mercimek çorba 1 kepçe
1 karnıyarık( hemen söyliyim közde patlıcandan yapıyorum ve yağsız kıyma)
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım dilim ekmek
salata
cacık
su şu an 3lt ye başladım, yatana kadar 3,5- 4 lt tamamlarım
spor geç saatte yapıcam, yazarım
Çok güzel bir menü olmuş ilkay..Kızlarr yarın misafirim gelecekkk dua edin irademe hakim olayım
Menüm
kahvaltıbir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa yeşilçay
Ara bir portakal
Öğlen bir tabak ıspanak yemeği ekmeksiz:)
Akşam üç köfte salata
Su 2.5 litre
Spor 200 ip atlama(50 si ceza)
Sen bu hafta çok iyigidiyorsun.Günaydın kızlar
kilo bildiriyorum: 106,1
Afiyet olsun..bugun ki menum
sabah
3 dlim kız tb ekmegi
zeytin peynir
2 has yum
ara
1 kivi
aksam
100 ggr hamsi bugulama
200 gr mercimek cor
30 gr tahin helvası
toplam 980 kalori
spor 30 dk yuruyus
su 2 lt
İyi yolculuklar şimdiden.Kızlar hayırlı gecelerr :)
Biz bildiğiniz üzere hala memlekete gidemedik. İzin, kar yağışı gibi sebeplerden ötürü ertelemiştik.
Yarın gideceğiz sanırım.İnşallah bisıkıntı çıkmazsa. Evden çıkmadan tartılacağım. Umarım bir dahaki cumaya evimde olurum.
Memleketteyken yazamam. Çünkü hala telefon alamadım. Ama girmeye çalısacagım. Belki bilgisayarımı alırım yanıma :)))
Yani giremezsem beni merak etmeyin @toplight
Tatlım lokma yerine yarım dilim çeyrek dilim falan yazsan daha iyi anlarız...Menümü de yazayım
Kahvaltı: 2 haş yum
1 çk reçel 1 catal helva 3 lokma ekmek 1 bardak taze portakalsuyu
Öğle: Meyve( yaş hurma_yer elması_elma)
1avuç üzüm ve fındık
Akşam:
5 mini köfte
2 bardak ayran
2 lokma ekmek
Çok geçmiş olsun hedef nasıl bir hastalıkmış bu ya atlatamadın gitti.Çok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.
İyice kötü oldum kızlarYine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.
Ama işe yaramış. Günde -300 kötümü fıstık?günaydııın,
71,5 oldu anca dün 71,8 di.... ocak ayı bitmeden gmrebilsem bari 60 ları.....
Günaydııınn Şirinlik Muskasıı :)))Günaydın 5. takımın çıtırlarıı..
Menü güzel canım.. Afiyet bal olsun.canım akşam giremedim yaaçıkmadan yazacaktım ama unuttum
Sabah : Shake + 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : Sezar Salata
Ara: Patlamış mısır (1 sb kadar)
Akşam: Shake
Su: çok az valla 1 lt oldu mu bilmem
Bitki Çayı: 3 bardak
Spor: 30+35 dk yürüyüş
Vay be gel 99 geeel..Günaydın kızlar
kilo bildiriyorum: 106,1
Sanada geçmiş olsun gülüm..canım benim ben de yaklaşık 15 gündür çekiyorum baya bi illet var ya dışarda gezen hayırlısı.. hala da öksürüğünden kurtulamadımçok geçmiş olsun
Menüsünü görmedinmi?Maşallah canım yaa süpersin nerden geliyo bu enerji azcıkda bana yollayın :)
Canım çorba kaşığıdır büyük ihtimalle:))Kız akşam bulguru yedin ekmeği niye yiyon simidi erken yemişsin hadi neyse..
Bide şu yemek kasığı dedikleriniz servis yapılan yemek kaşığımı yemek yediğiniz çorba kaşığımı?
Sagolasınn canmmİyi yolculuklar şimdiden.
Peki muskam bundan sonra öyleyazarım. Çeyrek dilim. Hemen hemen :))Tatlım lokma yerine yarım dilim çeyrek dilim falan yazsan daha iyi anlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?