- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.301
hello girls :)
Ben de dunku menumu yeniden yaziyim cunku tam yazdigima uyamadim :
Sabah:
Yarim simit
Yarim krem peynir
Ogle:
Tavuk suyu corba
2 tane ispanakli peynirli firinda mantar
Ara:
1 mandalina
Ara:
1 wasa
Aksam:
Biftekli salata
2 catal balkabakli cheesecake
Spor:
yapamadimkollontai ceza bekliyorum.
eve is goturdum sabah da 5.30'da yatabildim, calistim butun gece.
sabah 9 yeniden is.
yahu 2 catal aldim ki catallar da kucucuk. 1 tatli kasigini doldurmazdi 2'si oyle diyim sana.canım cheescake'i neden yedin yaaa
kızlaaaar sanırım haftaya ise baslıycam insallah, bi is gorusmem var telefonla gorustuk olumlu gecti, umarım yuzyuze de iyi olur :)
tatlım ben nisandan beri spor yapıyorum 72 dim anca 59 oldum :) aman dikkat et kesti mi 2 gun spor yapmıyo insanyok canım direk 60 la başlamadım daha önceki günlerde de 10 tan 20 tane yapıyordum.... dün hem diğerleri hem bu bir arada olunca çarpıldım :)) sana yetişçem diye oluyo hep bunlar.....
insallah canım :)had hayırlı olsun inşallah :)
İnşallah ben de verebilirim.kendime de sana da yazdım eksi üzülme gülümiyi yolculuklar simdiden canım :)
72 kiloyken spor yapan beni goruyorum tam gaz devam supersin vallabende üsenmeyip gece 12 de yaptıgım sporlarla verdim 13 kiloyu :)
Geçmiş olsun canımÇok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.
İyice kötü oldum kızlarYine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.
Yaşasın bitterin gücüüüüüüüüüüüüü :))))günaydııın,
71,5 oldu anca dün 71,8 di.... ocak ayı bitmeden gmrebilsem bari 60 ları.....
Çok az yiyorsun umarım sorun yaratmaz sanacanım akşam giremedim yaaçıkmadan yazacaktım ama unuttum
Sabah : Shake + 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : Sezar Salata
Ara: Patlamış mısır (1 sb kadar)
Akşam: Shake
Su: çok az valla 1 lt oldu mu bilmem
Bitki Çayı: 3 bardak
Spor: 30+35 dk yürüyüş
Bulgurdan değil canım HIHMaşallah canım yaa süpersin nerden geliyo bu enerji azcıkda bana yollayın :)
Normalde yapmam böyle nasıl oldu bilmiyorum :)))))))Vay be topraks canm gece gece ne sporuymuş.
Maşallah sana :))
SinirMenü güzel canım.. Afiyet bal olsun.
Vay be gel 99 geeel..
Sanada geçmiş olsun gülüm..
Menüsünü görmedinmi?
Ekmek ve bulgurdan geliyor.
Bugün hafif yapabilirsen geçiyo canımher yanım et kesmiş squart yüzünden..... bu sabah gene yapayım dedim ama mümkün olmadı......
güzel tatlım menünhello girls :)
Ben de dunku menumu yeniden yaziyim cunku tam yazdigima uyamadim :
Sabah:
Yarim simit
Yarim krem peynir
Ogle:
Tavuk suyu corba
2 tane ispanakli peynirli firinda mantar
Ara:
1 mandalina
Ara:
1 wasa
Aksam:
Biftekli salata
2 catal balkabakli cheesecake
Spor:
yapamadimkollontai ceza bekliyorum.
eve is goturdum sabah da 5.30'da yatabildim, calistim butun gece.
sabah 9 yeniden is.
O da benim gibi başlamış ben de tifanny yapınca ertesi gün yürüyememiştim
Hadi hayırlı olsun güzelim , ben de başlıyorum haftaya. 8 yıldır kendi işimdeyim, şimdi başkasının yanında çalışcam korkuyorum :)kızlaaaar sanırım haftaya ise baslıycam insallah, bi is gorusmem var telefonla gorustuk olumlu gecti, umarım yuzyuze de iyi olur :)
tatlım ben nisandan beri spor yapıyorum 72 dim anca 59 oldum :) aman dikkat et kesti mi 2 gun spor yapmıyo insansen yetiscen bana ben biliyorum :)
insallah canım :)
geldim geldim şu aralar giremiyorum pek kusuruma bakmayın ne olur oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum hatta şükürler olsun alıştı bile ama akşamları yoruyor beni okulda yoğun oluyor zaman zaman hemen yazıyorum menümü
yahu 2 catal aldim ki catallar da kucucuk. 1 tatli kasigini doldurmazdi 2'si oyle diyim sana.
ya ben kasamiyorum su an o kadar napiyim.
Çok az yiyorsun umarım sorun yaratmaz sana
Günaydın 5. takımın çıtırlarıı..
Oh karbonhidrat yüklemesi var bu hafta heralde :)
Kesinlikle öyle canım kahvaltıda yitebilirim diye tüm gün cıs lardan uzak durabiliyorum böylece..
Tatlım yemek kaşığı dediğin çorba kaşığı ise mükemmel gidiyorsun.. İpde atlamışsın ki misss.
İlk hafta çok güzel gider çünkü önce ödem atarsın..
Eeee erken bırakmak işe yaramışmı? Anladım kaçmaz benden
Öyle haberleri görünce esimde diyo. Bunlarda kilo mui vermis benim hatunum daha çok verdi diyo.muska77 canım valla sen verdiğin kiloyla haberlere konu olabilirsin geçen haberlerde 42 kg veren birisi vardı :)
Allah allah niye ki.o değilde bu sabah biraz zor doydum bir tencere mantar yemeğini yemeye kalktım :))) yedim yedim doymadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?