Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hello girls :)

Ben de dunku menumu yeniden yaziyim cunku tam yazdigima uyamadim :

Sabah:
Yarim simit
Yarim krem peynir

Ogle:
Tavuk suyu corba
2 tane ispanakli peynirli firinda mantar

Ara:
1 mandalina

Ara:
1 wasa

Aksam:
Biftekli salata
2 catal balkabakli cheesecake

Spor:
yapamadim kollontai ceza bekliyorum.
eve is goturdum sabah da 5.30'da yatabildim, calistim butun gece.
sabah 9 yeniden is.

canım cheescake'i neden yedin yaaa

shoji sen hep sabahları yazıyosun ben de aksam kontrol ediyorum o yuzden karısıyo tatlım, bu arada dun ki cezanı atlamamıssın, sporda yok cezan birikiyo bilgin olsun

yok canım direk 60 la başlamadım daha önceki günlerde de 10 tan 20 tane yapıyordum.... dün hem diğerleri hem bu bir arada olunca çarpıldım :)) sana yetişçem diye oluyo hep bunlar.....

yok canım direk 60 la başlamadım daha önceki günlerde de 10 tan 20 tane yapıyordum.... dün hem diğerleri hem bu bir arada olunca çarpıldım :)) sana yetişçem diye oluyo hep bunlar.....
tatlım ben nisandan beri spor yapıyorum 72 dim anca 59 oldum :) aman dikkat et kesti mi 2 gun spor yapmıyo insan sen yetiscen bana ben biliyorum :)
had hayırlı olsun inşallah :)
insallah canım :)

Günaydın kızlar,
Öğlen oldu ama ben sabah okul ve iş seansından sonra yine yattım ve hala uykum var:)
geçmişe bakıcam, muska77 canısı bildiğimiz yemek yediğimiz yemek kaşığını kastetmiştim.
Kıymalı yemek olunca da ekmeksiz yiyemiyorum, zaten bulgur da ekmek de çok azdı, sorun olcağını sanmıyorum.

Ayyy ne dalga geçmişsiniz be sabah sabah :) Vallahi not aldım hepinizi olmuyo ama lokmalarımızı mı sayıyosun sayın muska77

kendime de sana da yazdım eksi üzülme gülüm iyi yolculuklar simdiden canım :)

72 kiloyken spor yapan beni goruyorum tam gaz devam supersin valla bende üsenmeyip gece 12 de yaptıgım sporlarla verdim 13 kiloyu :)
İnşallah ben de verebilirim.

Çok iyi yapmışsın Kollontaicim, zaten bir şey yediğim de yok öksürmektedir.

İyice kötü oldum kızlar Yine antibiyotiğe başladım. Resmen içim dışıma çıkıyor gibi.
Geçmiş olsun canım

günaydııın,

71,5 oldu anca dün 71,8 di.... ocak ayı bitmeden gmrebilsem bari 60 ları.....
Yaşasın bitterin gücüüüüüüüüüüüüü :))))

Çok az yiyorsun umarım sorun yaratmaz sana

Maşallah canım yaa süpersin nerden geliyo bu enerji azcıkda bana yollayın :)
Bulgurdan değil canım HIH

Vay be topraks canm gece gece ne sporuymuş.
Maşallah sana :))
Normalde yapmam böyle nasıl oldu bilmiyorum :)))))))

Menü güzel canım.. Afiyet bal olsun.

Vay be gel 99 geeel..

Sanada geçmiş olsun gülüm..

Menüsünü görmedinmi?
Ekmek ve bulgurdan geliyor.
Sinir

her yanım et kesmiş squart yüzünden..... bu sabah gene yapayım dedim ama mümkün olmadı......
Bugün hafif yapabilirsen geçiyo canım

güzel tatlım menün
O da benim gibi başlamış ben de tifanny yapınca ertesi gün yürüyememiştim

kızlaaaar sanırım haftaya ise baslıycam insallah, bi is gorusmem var telefonla gorustuk olumlu gecti, umarım yuzyuze de iyi olur :)
Hadi hayırlı olsun güzelim , ben de başlıyorum haftaya. 8 yıldır kendi işimdeyim, şimdi başkasının yanında çalışcam korkuyorum :)

geldim geldim şu aralar giremiyorum pek kusuruma bakmayın ne olur oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum hatta şükürler olsun alıştı bile ama akşamları yoruyor beni okulda yoğun oluyor zaman zaman hemen yazıyorum menümü
dünkü menü:
haşlanmış yumurta
5 zeytin çay

öğle:
domates çorbası 2 kepçe
sebzeli köfte yemeği 1 kepçe
1 kase yoğurt

akşam:
1 tabak kapuska
1 kase yoğurt

sporum yok canım hiç istemedi 3 lt su

yahu 2 catal aldim ki catallar da kucucuk. 1 tatli kasigini doldurmazdi 2'si oyle diyim sana.
ya ben kasamiyorum su an o kadar napiyim.

Ama mankenim bak 4 kilo almışsın sen gene birazcık kas bence.. menün güzel cheescake de ye ama akşam yeme valla beni geçen gün 4 kaşık yayla çorbası bile mahvetti bünye alışmış aza hemen kapıyor

Çok az yiyorsun umarım sorun yaratmaz sana

canım az yiyorum ama kalori olarak nerden baksan 1200 ü buluyor bazen 1000 den aşağı pek düşmüyor

Günaydın canım fazla uyudum bugün. Evet mercimek köftesi yapayım diyorum.

Kızlar uyuyakalmıştır tablet elimde ya! Çocuklar gelmiş gitmiş .
Kendimi kötü anne gibi hissettim.

muska77 canım valla sen verdiğin kiloyla haberlere konu olabilirsin geçen haberlerde 42 kg veren birisi vardı :)
Öyle haberleri görünce esimde diyo. Bunlarda kilo mui vermis benim hatunum daha çok verdi diyo.
o değilde bu sabah biraz zor doydum bir tencere mantar yemeğini yemeye kalktım :))) yedim yedim doymadım :))
Allah allah niye ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…