- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.341
Bende gitmem heralde.Takilalim kız kovulana kadar alıştım duramam.
Hadi ya enerjik bi isim bulaydin ya bacım.Yeni adima da alışamadım gitti. Dysania sabahları yataktan kalkamamak demek. Tam beni yansıtıyor.
Güle güle.Yeşil Çaylı kahvemi içtim şimdi spora gidebilirim. Ne zamandır gitmedim kesin heryerim tutulacak
Gelince görüşürüz kızlar
shoji sen hep sabahları yazıyosun ben de aksam kontrol ediyorum o yuzden karısıyo tatlım, bu arada dun ki cezanı atlamamıssın, sporda yok cezan birikiyo bilgin olsun
Hemen ısınmaya bak hasta falan olursun fıstık..Ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
Hayalimdeki gibi olmadı ama yürüyüş tamam, içime kadar ıslandım acayip yağmur yağıyor :)
Size tepeden foto çekecektim ama parkı kapatmışlar öne gidip foto alamadım, ben de sahile kadar yürüdüm sahilden foto çektim atarım birazdan cepten.
Yağmurda yürümeyi severim de soğuk olmasa iyiydi.
Hemen değiştim bir de sıcak kahve yaptım kendime, ohhh misss, aslında kahve keyfini hidiv kasrında yapacaktım hayalim oydu ama kapalıydı, oranın manzarası süper.Hemen ısınmaya bak hasta falan olursun fıstık..
Afıyet olsun canım. İçin ısınmıştır..Hemen değiştim bir de sıcak kahve yaptım kendime, ohhh misss, aslında kahve keyfini hidiv kasrında yapacaktım hayalim oydu ama kapalıydı, oranın manzarası süper.
Kız sen neredeydin bütün gün kaçak..Evet dün öğrenmiştim cezanın ne olduğunu ve dün yaptım.
Kız sen neredeydin bütün gün kaçak..
Çok geçmiş olsun canım üzüldümGece maalesef yüksek ateşle acile gitmek zorunda kaldım ve grip oldum, boğaz ağrısı, mide bulantısı derken baya kötüydüm. Uyuyordum mide bulantım biraz azaldı ve şimdi bi bakıyım dedim. Tartılamadım o yüzden kusura bakmayın, aklıma dahi gelmedi... Başlangıç kilom bugün kalsın. Sizin içinde bir sakıncası yoksa?
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm
Tartı günü yarın zaten sabahtan tartılıp bildirirsin.
Hastalık öyle yapıyor insanı gülüm olur öyle..Yaa aklım tamamen gitmiş karıştırmışım günleriTeşekkür ederim canım çok sağol...
Hastalık öyle yapıyor insanı gülüm olur öyle..
Bolca bitki çayıiç..
Ihlamur, hibiskus, adaçayı ve çubuk tarçını beraber demle..
Tadı çok hoş oluyor çekinmeden içebilirsin.
Alemsin kızÜşenmeden bir de yazmışsın ya çok teşekkür ederimm canımdeneyeceğim kesinlikle.
Eveett corba kasigiGünaydın 5. takımın çıtırlarıı..
Oh karbonhidrat yüklemesi var bu hafta heralde :)
Kesinlikle öyle canım kahvaltıda yitebilirim diye tüm gün cıs lardan uzak durabiliyorum böylece..
Tatlım yemek kaşığı dediğin çorba kaşığı ise mükemmel gidiyorsun.. İpde atlamışsın ki misss.
İlk hafta çok güzel gider çünkü önce ödem atarsın..
Eeee erken bırakmak işe yaramışmı? Anladım kaçmaz benden
O zaman çok güzel..Eveett corba kasigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?