- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.321
Üzülme gülüm yaa, bak ne güzel anneymişsin ki çocuklar seni uyandırmaya kıyamamışlar, yorgun olduğunu anlamışlarKızlar uyuyakalmıştır tablet elimde ya! Çocuklar gelmiş gitmiş .
Kendimi kötü anne gibi hissettim.
Ay hadi hayırlısı olsun canım.kızlaaaar sanırım haftaya ise baslıycam insallah, bi is gorusmem var telefonla gorustuk olumlu gecti, umarım yuzyuze de iyi olur :)
Anaaam kızmış bu yahu.Günaydın kızlar,
Öğlen oldu ama ben sabah okul ve iş seansından sonra yine yattım ve hala uykum var:)
geçmişe bakıcam,muska77 canısı bildiğimiz yemek yediğimiz yemek kaşığını kastetmiştim.
Kıymalı yemek olunca da ekmeksiz yiyemiyorum, zaten bulgur da ekmek de çok azdı, sorun olcağını sanmıyorum.
Güle güle giy canimkızlar 42 beden bir palto sipariş etmiştim baya da pahalıydı korkuyordum üstüme olmazsa diye ama oldu... tamm biraz daha kg versem daha da güzel durcak ama :))) oldu yani oldu olduuu :)))
Tebrikler tatlım.Kızlar dayanamadım tartildim 1kilo azda kusurati var vermişim :)
Hoşgeldin canım oku kuralları bakalım.Iste geldim buradayim beni de alin araniza kurallar icin ilk sayfayi okuyacam birazdan..muska77
Hakikaten öyle söyleyince hosuma gitti bak.Üzülme gülüm yaa, bak ne güzel anneymişsin ki çocuklar seni uyandırmaya kıyamamışlar, yorgun olduğunu anlamışlar
Hadi iyi yuruyusler.Ben bugün doğa yürüyüşü yapmak istiyorum, 1 saat yürüyüş yapıp biraz manzaranın tadını çıkarıyım, evin içinde boğuldum.
Sağol tatlım her hafta bir kilo gitse razıyım bi ara takilmisti . Sende ödemlerini bir anda ver inş.Ay hadi hayırlısı olsun canım.
Anaaam kızmış bu yahu.
Kız lokmanı saycam tabi sende benim kimi say amaç bu zaten
Güle güle giy canim
Tebrikler tatlım.
Yok kız kızmadım trip attım :)))))Ay hadi hayırlısı olsun canım.
Anaaam kızmış bu yahu.
Kız lokmanı saycam tabi sende benim kimi say amaç bu zaten
Güle güle giy canim
Tebrikler tatlım.
Ben bugün doğa yürüyüşü yapmak istiyorum, 1 saat yürüyüş yapıp biraz manzaranın tadını çıkarıyım, evin içinde boğuldum.
İnşallah canım, bir ufak rakıyı devirince yılbaşında cezasını çekiyorum. Ben birazdan çıkıcam, gelince görüşürüz.oohhh miss yarın kesin eksili bişi olursun.... yürüyüş çok etkili oluyor....
Mantarci şirin nasılsın :)oohhh miss yarın kesin eksili bişi olursun.... yürüyüş çok etkili oluyor....
İnşallah canım.Sağol tatlım her hafta bir kilo gitse razıyım bi ara takilmisti . Sende ödemlerini bir anda ver inş.
Çocukların sana kiyamamis Ayy yerim.onlari üzülme .
Yerim senin tribini.Yok kız kızmadım trip attım :)))))
Oh oh ne güzel işte..Dün hıc acikmadim bugunde böyle olursa doğru yoldayım demektir. Kendimi 2gundur diyette gibi hissetmiyorum. O psikolojiden kurtuldum. Vücutta kendini bıraktı artık ver kız anasını satayım dedi :)
Kızlar uyuyakalmıştır tablet elimde ya! Çocuklar gelmiş gitmiş .
Kendimi kötü anne gibi hissettim.
Ayy Muska gitti gidiyor tatlımOh oh ne güzel işte..
Ay valla bi kötü hissettim ki sorma.ben de gece bazen beren oyun oynarken uyuyakalıyorumuyandığımda uyumuş oluyor orda burda ben de böyle hisseddiyorum o zaman
Harika. İnşallah tutacak hedefin tatlım.Kasım 19 72.9
Ocak 7 62.5
Mart 19 52 inş :)
Yine takilirizburda korumak için.Ayy Muska gitti gidiyor tatlım
Eee kiloları verince ne halt edicez burdan mezun mu olucaz
Takilalim kız kovulana kadar alıştım duramam.Ay valla bi kötü hissettim ki sorma.
Harika. İnşallah tutacak hedefin tatlım.
Yine takilirizburda korumak için.
Kaptan kovana kadar gitmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?