Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaar sanırım haftaya ise baslıycam insallah, bi is gorusmem var telefonla gorustuk olumlu gecti, umarım yuzyuze de iyi olur :)
Ay hadi hayırlısı olsun canım.
Anaaam kızmış bu yahu.
Kız lokmanı saycam tabi sende benim kimi say amaç bu zaten

kızlar 42 beden bir palto sipariş etmiştim baya da pahalıydı korkuyordum üstüme olmazsa diye ama oldu... tamm biraz daha kg versem daha da güzel durcak ama :))) oldu yani oldu olduuu :)))
Güle güle giy canim
Kızlar dayanamadım tartildim 1kilo azda kusurati var vermişim :)
Tebrikler tatlım.

Üzülme gülüm yaa, bak ne güzel anneymişsin ki çocuklar seni uyandırmaya kıyamamışlar, yorgun olduğunu anlamışlar
Hakikaten öyle söyleyince hosuma gitti bak.
Ben bugün doğa yürüyüşü yapmak istiyorum, 1 saat yürüyüş yapıp biraz manzaranın tadını çıkarıyım, evin içinde boğuldum.
Hadi iyi yuruyusler.

Ay hadi hayırlısı olsun canım.

Anaaam kızmış bu yahu.
Kız lokmanı saycam tabi sende benim kimi say amaç bu zaten

Güle güle giy canim

Tebrikler tatlım.
Sağol tatlım her hafta bir kilo gitse razıyım bi ara takilmisti . Sende ödemlerini bir anda ver inş.
Çocukların sana kiyamamis Ayy yerim.onlari üzülme .

Dün hıc acikmadim bugunde böyle olursa doğru yoldayım demektir. Kendimi 2gundur diyette gibi hissetmiyorum. O psikolojiden kurtuldum. Vücutta kendini bıraktı artık ver kız anasını satayım dedi :)

Sağol tatlım her hafta bir kilo gitse razıyım bi ara takilmisti . Sende ödemlerini bir anda ver inş.
Çocukların sana kiyamamis Ayy yerim.onlari üzülme .
İnşallah canım.
Öyle olmusda bende onlara kiyamiyorum işte.

Yok kız kızmadım trip attım :)))))
Yerim senin tribini.
Sen görürsün menulerimi incik cıncık inceleyecem :-
)

ben de gece bazen beren oyun oynarken uyuyakalıyorum uyandığımda uyumuş oluyor orda burda ben de böyle hisseddiyorum o zaman
Ay valla bi kötü hissettim ki sorma.
Kasım 19 72.9
Ocak 7 62.5
Mart 19 52 inş :)
Harika. İnşallah tutacak hedefin tatlım.
Ayy Muska gitti gidiyor tatlım
Eee kiloları verince ne halt edicez burdan mezun mu olucaz
Yine takilirizburda korumak için.
Kaptan kovana kadar gitmeyiz

Yeni adima da alışamadım gitti. Dysania sabahları yataktan kalkamamak demek. Tam beni yansıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…