- 14 Ocak 2014
- 148
- 167
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.521
İki öğün yiyorum yeşil çay bol su akşam 17 den sonra zırnık dahi yok ve tabi ki zumbaaa işte sonuçWaaaawwww süperrr nasıl yaptınnnn
Nasil, bir haftada mi basardiniz bunu?İki öğün yiyorum yeşil çay bol su akşam 17 den sonra zırnık dahi yok ve tabi ki zumbaaa işte sonuç
10 günde evet kolay kilo veriyorum ama dikkat etmezsem hemen alıyorum bu sefer kalıcı olması için asla bırakmayacağım..Nasil, bir haftada mi basardiniz bunu?
gecen hafta cuma kactı canım kilon birde hedef kilonu yazar mısın ?İlk kilom 88.5
Bugün 87.5
Fark:-1
Yüzdesi:1.12
Doğrumu hesapladım kızlar
Ama hangi kilom alınacak ilk kilommu pazartesi mi
tatlım gecen hafta kilon kactıbbirde senin baslangıc tarihin neydi ?olmadı 70 ......... 71,1 :))) delirtmeye çalışıyor beni bence....
Tebrik ederim canım görüntü değişmiş hem de yağdan gitmiştir.10 günde evet kolay kilo veriyorum ama dikkat etmezsem hemen alıyorum bu sefer kalıcı olması için asla bırakmayacağım..
Görünüşüm hemen değişti herkes soruyor ne yaptın da zayıfladın diye
Teşekkür ediyorum evet yağdan gitti çok şükür..Tebrik ederim canım görüntü değişmiş hem de yağdan gitmiştir.
gecen hafta cuma kactı canım kilon birde hedef kilonu yazar mısın ?
tatlım gecen hafta kilon kactıbbirde senin baslangıc tarihin neydi ?
btlbetul bırak o bitteri. Bu çikolatayi bi ben sevmiyorum galiba
Bak sana bi yöntem azıcık iğrenç ama çikolatanın içinde bir sürü kurt olduğunu dusunecekmisin. Kuru ezmesi gibi iykkk :)
Darısı başıma bende benimkide o tarz ama pek gitmiyor kuzum yaaTeşekkür ediyorum evet yağdan gitti çok şükür..
Darısı başıma bende benimkide o tarz ama pek gitmiyor kuzum yaa
Okadar çok diyet yapıp pes ettimki vücut vermiyor kolay kolay
Pes etmek yok lütfen ben akşam 17 den sonra ağzıma kırık dahi sürmüyorum ben ki tatlı ve çikolatasız duramazdım şu an onları zehir olarak görüyorum tarafına bile bakmıyorum ekmek hiç yemedim zumba yaptım çok zevkli deneyin derim ve bol su tabiki..
Sabah aç karnına sadece form çayı içip yapıyorum mesela yaptım şuan pc de oturuyorum sadece 1 adet yeşil elma yedim iştahımı kapatıyor form çayı ve spor yani zumba ile birleşince çok iyi oluyor..Canım zumbayı sabahmı yapıyorsun akşammı
geçen cuma 88.0 di canımgecen hafta cuma kactı canım kilon birde hedef kilonu yazar mısın ?
tatlım gecen hafta kilon kactıbbirde senin baslangıc tarihin neydi ?
ben de menumu yaziyim :
sabah 9:
1 haslanmis yumurta
yarim dilim kizarmis tam bugday
25 g dil peyniri
3-4 zeytin
ogle 12.30
3/4 kase domates corbasi
2 yk arnavut cigeri
1.5-2 yk bulgur pilavi
ayran
aksam 19.30
4 parca tavuk sis(parcalat cok kucuk degildi tahminimce 30'ar gram vardir)
Gavurdagi salatasi(2-3 yk yemisimdir fazlasi degil)
spor:1 saat pilates, 20 dakika yuruyus
su : 3lt olmustur.
Çok sordum ama form çayı hangisini içiyorsunSabah aç karnına sadece form çayı içip yapıyorum mesela yaptım şuan pc de oturuyorum sadece 1 adet yeşil elma yedim iştahımı kapatıyor form çayı ve spor yani zumba ile birleşince çok iyi oluyor..
Normalde de hareketliyim ve metabolizmam hızlı çalışır bunun avantajı bence..gunduz ne yediniz ki? spor vs var mi? 5 kilo inanilmaz bir kilo 10 gunde, yagdan gitmemistir tabii 5 kilonun hepsi; mumkun degil pek bence. Ama yine de cok iyi bir sonuc, tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?