- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.481
Benimkinin de bu hafta çok sınavı vardı, bugün son 2 tane, bizde çalıştık, inşallah hepsi başarılı olur.Günaydınnn dün çocukları sınavlarına çalıştırdım gelemedim son sınavlar Allah yardımcıları olsun...
Dünkü menüm
Kahvaltı peynirli omlet bir dilim ekmek
Öğlen tavuk salatası bir kurabiye çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 5 kaşık havuç salatası
Su 2 litre
Spor 100 ip atlama
menümü de yazem hemencik
sabah
1 dilim ekmek tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
eti for tuzlu kraker 63 kalori
öğlen
yarım dilim tam buğday
1 kase mercimek çorba
ara
sütlü şekersiz neskafe
3 bisküvi
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak barbunya
1 dilim tam buğday
salata
yoğurt
su 2,5-3 arası tamamlarım
spor 1 saat yürüyüş
Ben evliyim oglusum var 19 aylik mesajlarinizi goremiyorum bazen yeniyim ya ondan galiba tontislik kader degilden bu takimi herkese oneren alpim sayesinde 4 hafta oldu sizi takipteyim kendi cabalarimla 73.1 den 69.4 e dustum dogum kilolarimdan kurtulcam ins boyum 167
Bende evli ve öfkeli var ona bakıyorum bi tane kadına hep Şişko diyorlar onun degisimini heyecanla bekliyorum kadın üstelik gayet normal diğerleri blumik
Skm millet bugun esimin dayisinin karisi kanser olmustu kizida okumaya gitti mecbur istemedi ama ailesi zorladi gitti...neyse bugun gittim temizligini yapmaya evleri villaydi cok buyuktu yoruldum ama anca bitti geldim orda tartildim 69 kilo olmustum ins vericem bu kilolari yarin sabah yine gidicem cunku kemoterepiye baslicak
selam kıxlar bugün büyük oğlanın endokrin kontrolü vardı kan değerleri normal ama kg veremediği için dr hastaneye yatıracağız dedi yarın sonucu bi prof var onunla görüşecem yatırmak istemiyorum hastaneye öyle abartı kg su da yok boyuna göre 5-6 kg fazlası var canım sıkkın o yüzden pek girmedim bugün nete
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler inş düzenli devam ederler bizim takımın aysunu defnedi beyüşü kollontaisi ebrusu gibi kalıcı olurlar mezun olup da burda sohbete gelirler neyse kızlar fazla uzatmayayım yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın özellikle yeni arkadaslar takıma başladıkları günki kilolarını ve yarın sabahki kglarını yazsınlar cepten listeyi ekleyemiyorum yarın listeyi ekleyebilen olursa eklesin değilse ben gelince düzenlerim
Ben bugün girecekmiyim listeye birde başlangıç olarak ilk girdiğim kiloyumu yazıcam***5. TAKIM 447. ETAP***
candy_candy (/108/
muska77(69
shoji (89,8
topraks(75,1
alpim(63.5
fatmaaskin1 (55,8/ ) bildirimde bulunmadı
kollontai (60.3
ebrusonmez (62.4
5. TAKIM Ortalaması
Günaydın canım her evde olan şeyler üzülme.kızlar bizim evde kavga gunuydu esimle tartıstık simdi normale dondu herseyde ben giremedim nete bugun keyfim yoktu hicben olmayınca kimse menude yazmamıs nirdeeee menuleeeeer?????
yarın 6 ve 7 ocak cezalarını toplam yazıcam kimse yırttım sanmasın5 kisi dısında menu yazan yok, herkes yarın oglene kadar kilo bildirimiyle beraber yazsın kızlar optum hepinizi :)
izle kız izlediğim tek şey tv açmiyorum onun haricindecanım çorba yediğin öğünlerde ekmek yememelisinekmekler olmasa menün güzel
hoşgeldin canım ben de seval benim de 18 aylık bi kızım var 122 ile gruplara girdim 106 kiloyum şimdiçok memnun oldum
ay değişmedi mi o kadın daha yaaaben de ilk iki bölümünü izlemiştim tamamlicam inşallah
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda kurtulur
kaptanım neden hastaneye yatırmak istediğini anlamadım ben5-6 kilo fazlası var diye küçücük çocuk hastaneye mi yatırılırmış başka bi doktora, başka bi hastaneye bi baktırın. çocuk önemli öyle tek doktorun kararıyla hemen yatırmak ya da yatırmamak gibi bi karar vermeyin. muhakkak bi başka doktora gidin kaptanım
O zaman çorba içmesem daha iyi :)canım çorba yediğin öğünlerde ekmek yememelisinekmekler olmasa menün güzel
hoşgeldin canım ben de seval benim de 18 aylık bi kızım var 122 ile gruplara girdim 106 kiloyum şimdiçok memnun oldum
ay değişmedi mi o kadın daha yaaaben de ilk iki bölümünü izlemiştim tamamlicam inşallah
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda kurtulur
kaptanım neden hastaneye yatırmak istediğini anlamadım ben5-6 kilo fazlası var diye küçücük çocuk hastaneye mi yatırılırmış başka bi doktora, başka bi hastaneye bi baktırın. çocuk önemli öyle tek doktorun kararıyla hemen yatırmak ya da yatırmamak gibi bi karar vermeyin. muhakkak bi başka doktora gidin kaptanım
Canım yüzdeyi nadıl hesaplıyorduk:)O zaman çorba içmesem daha iyi :)
ben yaptım gülümGunaydin canlar
Dünki kilomdan daha fazla çıktım kızlar
şu yüzdeye bir el atın lutfen
kilo farkı çarpı 100 bölü eski kiloCanım yüzdeyi nadıl hesaplıyorduk:)
Gunaydin canlar
Dünki kilomdan daha fazla çıktım kızlar
şu yüzdeye bir el atın lutfen
Ellerin dert görmesin hızlı hatun :)kilo farkı çarpı 100 bölü eski kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?