- 14 Ocak 2014
- 148
- 167
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.541
Fortem 9 lu bitkisel karışım sallama değil kendim demliyorum toz halinde..Çok sordum ama form çayı hangisini içiyorsun
Canm bu gerçek mi yaa
Fda yayinlamis dahası da var tarcinlar kekikler neler nelerCanm bu gerçek mi yaa
Ayy çok sukur yemiyorum.Fda yayinlamis dahası da var tarcinlar kekikler neler neler
Ayy delimidir nedir yaaaböcekler tatlı mıymış yaaa yıllardır böööğğk dedik durduk onlar bitterli miymiş :)))) sempatimi kazandılar bak ..... hem protein deposu diyolar onlar için :)))
Fda yayinlamis dahası da var tarcinlar kekikler neler neler
Kiz sen Çinli misin yoksa bacim kıza hiçbişey etki etmiyor.böcekler tatlı mıymış yaaa yıllardır böööğğk dedik durduk onlar bitterli miymiş :)))) sempatimi kazandılar bak ..... hem protein deposu diyolar onlar için :)))
Mantarlari soysana çok kolay hemde için rahat ederdoğrudur ben şimdi mantar yemeği yapıcam teek teeek yıkadım o mantarları düşün ki lokanta da yedin o mantarı uğraşırlar mı benim gibi... tek tek ovuştur ovuştura pehhhh.... suya batır çıkar ver yesinler ıığğğğkkk.... kekikte de bir kaç böcek kurusu olabilir yani :))
Tebrik ederim canm.Fortem 9 lu bitkisel karışım sallama değil kendim demliyorum toz halinde..
Teşekkür ederim..Tebrik ederim canm.
Çok güzel vermişşin
Ayy delimidir nedir yaaa
Kiz sen Çinli misin yoksa bacim kıza hiçbişey etki etmiyor.
Mantarlari soysana çok kolay hemde için rahat eder
O zamn sen bocugun ana vatanını içmissinnben yıllarca her gün 2 - 2,5 litre kola içmiş insanım...... böcük suyu :)
O zamn sen bocugun ana vatanını içmissinn
Hahhaaayyytt he valla yaa şişman çinli yok.ben yıllarca her gün 2 - 2,5 litre kola içmiş insanım...... böcük suyu :)
adamlar ağzının tadını biliyomuş... sen hiç şişman çinli gördün mü hepsi fit....
Hahhaaayyytt he valla yaa şişman çinli yok.
O zamn zatiflamanin sırrı böcek yemek mi?
Aynen kuzum yaaahhaaaa çözdük olayı hemen patentini alalım zengin oluruz.....
Kobaya döndüm denemedigim yöntem kalmadı el.mecbur spor diyet devam edicem. Kilo almanin püf noktaları diye kitap yazabilirim .ama nasıl verilir pek bilemedim. O kitabı kim alır orası da muallak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?