- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.581
benim kg hiç iç açıcı değil de o yüzden sadece 100 gr vermişim inir bozucu
Sen menu bildirimini spor ve suyunu yaz deneme sürecinde de yapman gerek.Slm kizlar dun net peketim bitmisti giremedim anca yukleyebildim ben galiba yarismaya daha dahil degilim yinede sabahki kilom 67.8 cikti bide menu bildirimi yapcakmiyim@kollontai
Al terligimi yebtlbetul
Slm kizlar dun net peketim bitmisti giremedim anca yukleyebildim ben galiba yarismaya daha dahil degilim yinede sabahki kilom 67.8 cikti bide menu bildirimi yapcakmiyim@kollontai
Heyyy selam, ben karabatak cepten okuyorum sizi
çikolata muhabbetine bayıldım. Bu arada önümüzdaki günlerde biz de çikolata işine girebilriz. Ben kendimi nasıl tutucam bakalım. Markamızın adı hazır. Logomuzu yapıyoruz eşimle. Sonra internet sitesini yapıcaz ve Bismillah başlıycaz . Hazır olsun fikrinizi alırım.
Hakikaten zor bi sınavHeyyy selam, ben karabatak cepten okuyorum sizi
çikolata muhabbetine bayıldım. Bu arada önümüzdaki günlerde biz de çikolata işine girebilriz. Ben kendimi nasıl tutucam bakalım. Markamızın adı hazır. Logomuzu yapıyoruz eşimle. Sonra internet sitesini yapıcaz ve Bismillah başlıycaz . Hazır olsun fikrinizi alırım.
Kahve dünyası varya bak onunki hakikaten çok güzelhani oscar ödülü şeklinde çukulatadan heykel hayal ettim kocaman... salona girer girmez saldırırım ham hamm hammm.... hayali bile güzel.... bu kadar acımasız olma :)))
zaten çocukken de hansel ve gratele bayılırdım :))) çukulatadan ev buluyolar yaaa :)))
Kahve dünyası varya bak onunki hakikaten çok güzel
en bahalı olanı yimek lazim belki az böcuk vardır
Kiz Ünv deyken o selaleli çikolata markası olan mağazanın önünden gecerdim hiç alamadim belki küskünlugum ondandir cikolatayaçukulata şelalesini mi diyon yarabbiiim eve alcan onu hep akcak şırıl şırıl.....
Kiz Ünv deyken o selaleli çikolata markası olan mağazanın önünden gecerdim hiç alamadim belki küskünlugum ondandir cikolataya
Kiz Ünv deyken o selaleli çikolata markası olan mağazanın önünden gecerdim hiç alamadim belki küskünlugum ondandir cikolataya
Vallahi ben çok aldım. Hatta bir sefer içi ne meyve koyuyilar ya onu yedim sonra gittim dedim ikinciyi sırf çikolata koy kardeş fazla ödiyim gerekirse :)) daha güzel oluyobu kadar çikolata delisiyim ben de hiç almadım onu şimdi farkettim... sanki o alınabilen bi şey değil :))
atmisim kız demekki hep içime attıklarım sisirdi beni zatenbak gördün mü.... yıllar sonra böyle çıkıyo acısı.... , içine atıyon atmaa :))
çok pahalı gelirdi banabu kadar çikolata delisiyim ben de hiç almadım onu şimdi farkettim... sanki o alınabilen bi şey değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?