Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba :))) Uzun bir aradan sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum kabul ederseniz :) Yoğunluktan dolayı 7 kasımda izne ayrılmıştım. Bu sabah sınavlarım bitti ve hemen soluğu kk da aldım :) o zaman 68,8 kg ile ayrılmıştım. Ama son 1-2 haftadır hiç dikkat etmedim. sanırım 71-72 falan oldum. Yarın daha net yazarım olmazsa. Tabii biliyorum 68,8 kg ya gelmeden önce listeye giremem.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, daha aktif olmuş topic. Çok güzel kilolar verilmiş. Herkesi tebrik ederim :)

Merhaba muska :) öncelikle çok geçmiş olsun ve tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsin. Hatta sakatlık riskinden kurtulmuşsun helal olsun gerçekten...

Çorba varsa ekmek yemiyoruz ama makarnayla 2 dilim birden yiyoruz ha şeker?

Kız şafak sayar gibi syama şunu başlangıç tarihini not et yeter

Kadir İNANIR Böööğğğk iğrençti

Geldiiim.

kim atlıcek diye bekliyodum :))))) böööğğğkkk...

Merhaba tatlım sağol durumun cidiyetini anlamayan bi tek benim galiba
kim atlıcek diye bekliyodum :))))) böööğğğkkk...
Vee ben sazan atladım hemen ama beynim ambalaj oldu kızım hastanede idare et biraz ölürmüsün yani...

Ben de menumu yaziyim bu arada.

Sabah 9:
15 tane findik,
1 haslanmis yumurta,
65 g dil peyniri,
Domates.
2-3 zeytin.

Ogle 12.30
2 tane patlicanli kofte,
2 yk bulgur pilavi,
Yarim kase cacik.

Aksam yemek yemeye vaktim olmayacak gibi gorunuyor, cunku biraz Karatay usulune gecis yaptim ve 8'den sonra yemek istemiyorum.
Aksam da en az 1 saat yuruyus yapacagim.
Daha fazla olursa yazarim.

Su: 3lt olur bugun.

Vay sıkı döndün ha elif..

Vay sıkı döndün ha elif..

Insallah muskacim, cok da inanilmaz az yemiyorum ama doyana kadar sadece.

2016 boyle devam edecek insallah. her seyden onemlisi saglik, ben zaten ideal kilomdayim sonucta kendimi sevmem ve kendi vucuduma iyi davranmam yeterli diye dusunuyorum. Zaten bu mentaliteyle devam edersem hem saglikli olup he istedigim goruntuye ulasabilirim bence.

Ornegin mankenlerin cok sagliksiz oldugunu biliyoruz, 3 saatte bir bayidiklarini duyuyorum hep; gerek yok kendimize bu kadar kotu davranmamiza diye dusunuyorum.

Ha bu arada dipnot: Bence fazla kilolu olmak da vucuduna iyi davranmamak demek yanlis anlasilmasin.

Kesinlikle doğru canım.
Bende artık şok diyet araştırmıyorum beni yıprattı çünkü.. Yaptığımda en fazla iki gündü oysa..
En güzeli sağlıklı beslenmek..

rakibem kimin nazarı degdi sana gözü olanın gözü cıksın n diyim, saglıgın cok onemli aman dikkat et, iyiles bir an once

Sağol şirinem Biraz azldı ağrı ama hala ayakta duramıyorum..
Seninde ufak bir sorunun olmuş takma kafana bunlar tuzu biberi biliyosun..
dinlenmeye calıs, zorlama canım insallah bir an once iyilesirsin
aynen canım tuzu biberi oluyor arada iste ne yapcan erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…