- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.621
**5. TAKIM 447. ETAP***
candy_candy (/108/106,3/1,7/%1,57)
muska77(69) bildirimde bulunmadı
shoji (89,8/89,8/%0)
topraks(75,1/75,7/-0,6/%-0,80)
alpim(63.5/62.5/1/ %1,57)
fatmaaskin1 (55,8/ ) bildirim yapmadı izne ayrıldı
kollontai (60.3/60.0/0.3/0.49)
ebrusonmez (62.4/62.1/0.3/0.48)
ermus 61.6/60.9/0.7/%1,14) yeni üye başlangıç kg su 62,6 tarihi 17 aralık hedef 55 kg
5. Takım Ortalaması: 0,496
ilkay 80 88.0/87.5/0.5 başlangıç kilosu 88.0 baslangıc tarihi 29 aralık hedef kilo 75
benim kelebegim 69.0
ycfa baslangıc tarihi 7 ocak baslangıç kilosu 69.4 hedef kilo 57
btlbetul 72.8/ 71.1/1.7
Akday98764 başlangıç kg su 75 tarihi 4 ocak
Leyliferizem 75 başlangıç kg su 80 tarihi 28 aralık
blanche_ea
kızlar bildirim saatimiz 12 idi fatmadan 25 araralıktan beri ses yok izne ayırdım o yüzden ermus bu hafta listeye girdi ben az sonra hastane ye gideceğim listemizi ekliyorum
Merhaba muska :) öncelikle çok geçmiş olsun ve tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsin. Hatta sakatlık riskinden kurtulmuşsun helal olsun gerçekten...Merhaba kızlar,
Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..
Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..
Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.
12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.
İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.
Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.
Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..
Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.
Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..
Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..
Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..
Çorba varsa ekmek yemiyoruz ama makarnayla 2 dilim birden yiyoruz ha şeker?
Kız şafak sayar gibi syama şunu başlangıç tarihini not et yeter
Kadir İNANIR Böööğğğk iğrençti
Geldiiim.
Hepiniz sağolun fıstıklar.
İşte kendi sorunumu dertten saymamak gibi bir huyum var ağrıdan geberirken bile espri yapıp gülmeye çalışıyorum
Yanlış galiba..
gecmis olsun canim.Kilo veren bütün arkadaşlarım tebrikler...
Merhaba tatlım sağol durumun cidiyetini anlamayan bi tek benim galibaHerkese merhaba :))) Uzun bir aradan sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum kabul ederseniz :) Yoğunluktan dolayı 7 kasımda izne ayrılmıştım. Bu sabah sınavlarım bitti ve hemen soluğu kk da aldım :) o zaman 68,8 kg ile ayrılmıştım. Ama son 1-2 haftadır hiç dikkat etmedim. sanırım 71-72 falan oldum. Yarın daha net yazarım olmazsa. Tabii biliyorum 68,8 kg ya gelmeden önce listeye giremem.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, daha aktif olmuş topic. Çok güzel kilolar verilmiş. Herkesi tebrik ederim :)
Merhaba muska :) öncelikle çok geçmiş olsun ve tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsin. Hatta sakatlık riskinden kurtulmuşsun helal olsun gerçekten...
Vee ben sazan atladım hemen ama beynim ambalaj oldu kızım hastanede idare et biraz ölürmüsün yani...kim atlıcek diye bekliyodum :))))) böööğğğkkk...
İşte hastalığı gırgıra almak gibi bi derdim var.olmaaz kendi kıymetini bil....
Sağol canım...gecmis olsun canim.
kizlar ben de bugun tartilmadim ya, unuttum ben resmen bu ara is yogunlugundan gunleri karistirdim. yarin sabah tartilip yazarim ama zaten daha listeye giremem :)
Vay sıkı döndün ha elif..Ben de menumu yaziyim bu arada.
Sabah 9:
15 tane findik,
1 haslanmis yumurta,
65 g dil peyniri,
Domates.
2-3 zeytin.
Ogle 12.30
2 tane patlicanli kofte,
2 yk bulgur pilavi,
Yarim kase cacik.
Aksam yemek yemeye vaktim olmayacak gibi gorunuyor, cunku biraz Karatay usulune gecis yaptim ve 8'den sonra yemek istemiyorum.
Aksam da en az 1 saat yuruyus yapacagim.
Daha fazla olursa yazarim.
Su: 3lt olur bugun.
Vay sıkı döndün ha elif..
Kesinlikle doğru canım.Insallah muskacim, cok da inanilmaz az yemiyorum ama doyana kadar sadece.
2016 boyle devam edecek insallah. her seyden onemlisi saglik, ben zaten ideal kilomdayim sonucta kendimi sevmem ve kendi vucuduma iyi davranmam yeterli diye dusunuyorum. Zaten bu mentaliteyle devam edersem hem saglikli olup he istedigim goruntuye ulasabilirim bence.
Ornegin mankenlerin cok sagliksiz oldugunu biliyoruz, 3 saatte bir bayidiklarini duyuyorum hep; gerek yok kendimize bu kadar kotu davranmamiza diye dusunuyorum.
Ha bu arada dipnot: Bence fazla kilolu olmak da vucuduna iyi davranmamak demek yanlis anlasilmasin.
rakibem kimin nazarı degdi sanaMerhaba kızlar,
Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..
Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..
Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.
12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.
İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.
Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.
Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..
Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.
Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..
Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..
Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..
Sağol şirinem Biraz azldı ağrı ama hala ayakta duramıyorum..rakibem kimin nazarı degdi sanagözü olanın gözü cıksın n diyim, saglıgın cok onemli aman dikkat et, iyiles bir an once
dinlenmeye calıs, zorlama canım insallah bir an once iyilesirsinSağol şirinem Biraz azldı ağrı ama hala ayakta duramıyorum..
Seninde ufak bir sorunun olmuş takma kafana bunlar tuzu biberi biliyosun..
hanımlar 6 ve 7 ocak toplam cezaları yazıyorum bugun yapılsın lutfen !!!!
candy_candy 50
shoji 300
topraks 50
ebrusonmez 350
btlbetul 50
E ermus 300
kollontai 250
@ilkay80 100
sudevarli 200
Akday98764 150
@benim kelebegim 400
B blanche_ea 350
aynen canım ip atlamabu sayilar ne cezasi? ip atlama mi?
ov 350 iyiymis :)
İnşallah..Yürümeyi özledimdinlenmeye calıs, zorlama canım insallah bir an once iyilesirsin
aynen canım tuzu biberi oluyor arada iste ne yapcan erkek milleti
aynen bitanem hic haksız degil onlarİnşallah..Yürümeyi özledim
Kız boşver onları hep haklı olduğunu iddia eden bir cins onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?