Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

atmisim kız demekki hep içime attıklarım sisirdi beni zaten

çok pahalı gelirdi bana

geçen ablamla konuşuyoz damak marka çukulata çok kalitelidir ya ben ilk 25 yaşımda falan yedim ... sanki altın mübarek diyoz insan bi kere yemez mi yahu... hiç mi paramız olmamış... biz kendimizi ona layık görmemişiz bu kanıya vardık bu yaştan sonra... ilk yediğimde de başkası almıştı zaten :))) kendimi değerli hissetmiştim :)))) Allah ım ne küçççük dünyam var :))))

Usenmedim seyrettim bildiğimiz şeyleri anlatıyor yapmak önemli ama o kadar kolay anlatiyor ki:)
Özet geçeyim vakit kaybetmesin kimse
28 gün 7 altın kural
Sabah yumurta ye
Su iç
Aksam 6 dan sonra bişey yeme
Fast food yeme
Öğlen sebze ye akşam protein sebze
elin kadar protein al
Günde 45 dakika yürü
salataya yağ koyma
ayda 1 kez tatlı ye
Biraz fazla oldu galiba

Ay evet ya bana da kuzenim almıştı yaşça baya büyük buldumcuk olmuştum. Jelatinini defterimin arasında saklamistim

Kizlar nekadar cok cikolata demissiniz insanin cani istemiyosa bunlari okuyunca istiyo valla gerci cikolata selalesindeki bana cok agir gelmisti ondan istemem ama digerlerine hayir demezdim eski kilomda olaydim

Kizlar nekadar cok cikolata demissiniz insanin cani istemiyosa bunlari okuyunca istiyo valla gerci cikolata selalesindeki bana cok agir gelmisti ondan istemem ama digerlerine hayir demezdim eski kilomda olaydim

o kadar konuştum ama benim canım istemiyo bu gün :)) ben zayıf olmayı daha çok istiyorum.... çukulata neymiş çoooook yedim been çooook..... her zaman bulunur peehhhhh :)

kitabında rejimin 4 gününde çikolata vermiş :))) o yüzden rahat yapmıştım sonra bayram girince araya bozuldu.... bi daha da toparlayamadım....

Bazen kacamak yapmadanda diyet olmuyo ki mide herzaman gordugu seylerden mahrum kaliyo birden bende sizinle birlikte yilbasinda ve sonraki gunler cozutmustum baya

Kizlar ben cikolatasiz falan durabilirimde en cok patates kizartmasini aradim 1 ay boyunca

Merhaba kızlar,

Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..

Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..

Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.

12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.

İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.

Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.

Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..

Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.

Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..

Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..

Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..

Ah gülüm tekrar geçmiş olsun. İnsan vücudunun sinyallerini duymazdan gelmemeli. Sağlık en büyuk zenginliğjmiz

iyi bari genel olarak iyileşme varmış kalan mikroplarda en kısa zamanda giderler inşallah....

Çorba varsa ekmek yemiyoruz ama makarnayla 2 dilim birden yiyoruz ha şeker?
Günaydıınnn
Diyetimin besinci gunundeyim kilo degildir henuz ama tartida iki kio eksik cıktim
Bir de kizlar dua edin bu gece onceden organize ettigimiz bir cikolata partisine gidecegim ne yapacagim bilmiyorum
Kız şafak sayar gibi syama şunu başlangıç tarihini not et yeter
İlk Kilom : 75,9 -- 07.12.2015
Geçen Hafta Cuma : 71,9
Bu günkü kilom : 71,1

kurt mu buna kim inanır :)))))
Kadir İNANIR Böööğğğk iğrençti
Geldiiim.
ben yıllarca her gün 2 - 2,5 litre kola içmiş insanım...... böcük suyu :)

adamlar ağzının tadını biliyomuş... sen hiç şişman çinli gördün mü hepsi fit....

Herseyincikolatan yapildigi pir organizasyon
Bende geleyimmi?
Ay evet bende bayılırdım şanslı çocuklar
Bedava eşantiyon gönder tadına bakıp fikrimizi söyleriz.
bu kadar çikolata delisiyim ben de hiç almadım onu şimdi farkettim... sanki o alınabilen bi şey değil :))
Hakkaten bende hiç almadım ondan yav...

@muskacim cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine saglik ihmale gelmez

Ah gülüm tekrar geçmiş olsun. İnsan vücudunun sinyallerini duymazdan gelmemeli. Sağlık en büyuk zenginliğjmiz

iyi bari genel olarak iyileşme varmış kalan mikroplarda en kısa zamanda giderler inşallah....
Hepiniz sağolun fıstıklar.
İşte kendi sorunumu dertten saymamak gibi bir huyum var ağrıdan geberirken bile espri yapıp gülmeye çalışıyorum
Yanlış galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…