- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.641
Öyle valla genetik galiba :)aynen bitanem hic haksız degil onlar
nazar degdi sana valla bak, yurursun yakında sıkma canını
Geçmiş olsun canım çok merak ettikÖyle valla genetik galiba :)
Bide iğne acısı çıktı drun eli ağırmış galiba 3 yerden vurduğu iğne yerleri 1TL kadar mosmor..
Sağol bitanem yazdım mesaj ama sen çıkmıştın sanırım 2-3 sayfa önce olmalı..Geçmiş olsun canım çok merak ettik
Canım yaa ne oldu hastamıydı yoksa ?Kızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
dysania nerdesin kız?
@btlbetül işmi yoğun tatlım?
candy_candy canısı neredesin?
Kolay gelsin çıtır şirin..evet patron oycak beni bi rapor bekliyo.... halledeyim de artık evde bakarım buraya.....
Canııım çok üzüldümKızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
Ayıp ettin gülüm gönderirim tabi ki, bizim nişanımızda yaptırmıştık, el yapımı katkısız. Millet bizi bıraktı çikolatayı konuştu çok güzel diye. Arkadaşımızda bize siz internetten tasarımdan anlıyorsunuz, şirketiniz de var. Marka oluşturun satın dedi. Bakalım becerebilirsek yapıcaz. Sermayesiz marka oluşturma biraz zor, biz anca kendimize yetiyoruz, nasıl olacak deniyelim bakalım.Bende geleyimmi?
Ay evet bende bayılırdım şanslı çocuklar
Bedava eşantiyon gönder tadına bakıp fikrimizi söyleriz.
Hakkaten bende hiç almadım ondan yav...
cok uzuldum rakibem ya nolur dikkat et kendineÖyle valla genetik galiba :)
Bide iğne acısı çıktı drun eli ağırmış galiba 3 yerden vurduğu iğne yerleri 1TL kadar mosmor..
kıyamam yaaa, basın sagolsun acını paylasıyorumKızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
Klinikteydi zaten uzun süredir hastaydi öleceğini biliyordum ama sarsildim çok baglanmistimCanım yaa ne oldu hastamıydı yoksa ?
Çok üzüldüm..
Hastaydi canım ne olduğunu cozemediler.Canııım çok üzüldümne oldu birden bişey söylememiştin daha önce
Sağol canım kahverengi dişi dobermandi kahverengi disilerde kupa almıştı güzeldi yavrumcok uzuldum rakibem ya nolur dikkat et kendine
kıyamam yaaa, basın sagolsun acını paylasıyorum
Sağol canım çok üzüldüm artık yokdysania canim cok uzuldum senin adina
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur canım. Kalite kontrol bizde.Ayıp ettin gülüm gönderirim tabi ki, bizim nişanımızda yaptırmıştık, el yapımı katkısız. Millet bizi bıraktı çikolatayı konuştu çok güzel diye. Arkadaşımızda bize siz internetten tasarımdan anlıyorsunuz, şirketiniz de var. Marka oluşturun satın dedi. Bakalım becerebilirsek yapıcaz. Sermayesiz marka oluşturma biraz zor, biz anca kendimize yetiyoruz, nasıl olacak deniyelim bakalım.
Hey allahım bu nasıl bir kış hastalık bitmedi.kızlar benim de kopekten sonra kedilere bulastı hastalık, simdi kuzumun biri hasta yatıyo bi bitmedi su hastalıklar
Guzel olmuş canım afiyet olsunKizlar bugunki menum
sabah 9.30 da 1 dilim tb ekmekgi 1 kk penir yarim ceri domates az salatalik 2 zeytin oglen 12 de biraz kisir 1 bardk ayran ve marul aksam 5 te et doner yarim porsiyon 1 bardak ayran 2 litre su 3 u bulur yatana kadar
spor
50 mekik 300 ip atlama 60 yana dogru agirlik baskada aklima bisey gekirse yaparim
Beraber güzel günler gecirmissiniz.Klinikteydi zaten uzun süredir hastaydi öleceğini biliyordum ama sarsildim çok baglanmistim
Hastaydi canım ne olduğunu cozemediler.
Sağol canım kahverengi dişi dobermandi kahverengi disilerde kupa almıştı güzeldi yavrum
Sağol canım çok üzüldüm artık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?