Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 cim saol canim sana biseyler sormak istiyordum hep okurken simdi sorayim artiktatlim 40 kusur kiloyu kac ayda verdin hic pes ettigin oldumu benim ilk diyetim ondan biraz dusunceliyim acaba istedigimi alacakkiyim diye

muska77 cim saol canim sana biseyler sormak istiyordum hep okurken simdi sorayim artiktatlim 40 kusur kiloyu kac ayda verdin hic pes ettigin oldumu benim ilk diyetim ondan biraz dusunceliyim acaba istedigimi alacakkiyim diye
45 kilyu 10 ayda verdim canım.
Oldu tabi ama pes edip yicem dediğimde ve yedigimde o tartıda artı gormek ölüm gibi geldi.
Verdiğin kiloyu tekrar vermeye çalışmak çok kötü hissettiriyor.
O yüzden cuma günlerini ödül günü yaptım ama bir ogununu.
O ödül ogunleri sayesinde pes etmedim.
Sabırlı olursan kazanirsin.

Hmm ben hic odul gunu yapmiyorum ozaman bende yapayim birgun bir ogunde canimin istedigini muska77 cim ben ilk 2 hafta cok guzel kilo verdim sonra canim cigkofte istedi aksam yedim sonra 1 hafta hic kilo veremedim takildim kaldim ondan korktum bende diyeti niraktim az bucuk p.tesi tekrar basladim

Birakmayacaksin takılacak tabi belli kilolarda.
Ben 90dan 89 inene kadar bir ay surundum.

BU günkü menüm

sabah
mantarlı yumurta (2 yumurta)

akşam saat 5 te mantar yemeği
1 mandalina

Yeşil çay bir demlik
SU : 1,5 lt -- 2,5 yaparım

az sonra bir kahve bir soda içicem

Sporumu da yaptım

100 ip atlama -- 50 sini cezaya say
100 jj
20 squart
1 mil leslie....

bi portakal götürdüm ama yiyemedim yiyemediiim bu saatten sonrada yiyemeeem yiyemeeemm....

yarına çıkmazsam gözlerim açık gitçeeek... son portakalını yiyemediii dersiniz.... :)

başın sağolsun

Kız ağzından yel alsın.
Yarın yersin inşallah.

vayyy be demek oluyo yani.... valla helal olsun....idolümsün....

uyanır uyanmaz yicem... tabi önce tartılırım.... turuncu turuncu bakıyo bana ordan :)
Ye gülüm şifa olsun içindeki c vitamini yağlarını yaksin.
vayyy be demek oluyo yani.... valla helal olsun....idolümsün....
Oluyormuş, keşke bende daha önce yapabilseydim.
En azından 100 u geçmeden aklım basıma geleydi iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…