- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.661
45 kilyu 10 ayda verdim canım.muska77 cim saol canim sana biseyler sormak istiyordum hep okurken simdi sorayim artik tatlim 40 kusur kiloyu kac ayda verdin hic pes ettigin oldumu benim ilk diyetim ondan biraz dusunceliyim acaba istedigimi alacakkiyim diye
Birakmayacaksin takılacak tabi belli kilolarda.Hmm ben hic odul gunu yapmiyorum ozaman bende yapayim birgun bir ogunde canimin istediginimuska77 cim ben ilk 2 hafta cok guzel kilo verdim sonra canim cigkofte istedi aksam yedim sonra 1 hafta hic kilo veremedim takildim kaldim ondan korktum bende diyeti niraktim az bucuk p.tesi tekrar basladim
Klinikteydi zaten uzun süredir hastaydi öleceğini biliyordum ama sarsildim çok baglanmistim
Hastaydi canım ne olduğunu cozemediler.
Sağol canım kahverengi dişi dobermandi kahverengi disilerde kupa almıştı güzeldi yavrum
Sağol canım çok üzüldüm artık yok
Kızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
muska77 azimli kadinmissin valla masallah bende odul vereyim kendimededimya hemen sabah patates kizartayim dedim sen oyle diyince vazgectim
Kizlar bide ben yesilcy icemiyorum yaaaaa
Kız ağzından yel alsın.BU günkü menüm
sabah
mantarlı yumurta (2 yumurta)
akşam saat 5 te mantar yemeği
1 mandalina
Yeşil çay bir demlik
SU : 1,5 lt -- 2,5 yaparım
az sonra bir kahve bir soda içicem
Sporumu da yaptım
100 ip atlama -- 50 sini cezaya say
100 jj
20 squart
1 mil leslie....
bi portakal götürdüm ama yiyemedim yiyemediiim bu saatten sonrada yiyemeeem yiyemeeemm....
yarına çıkmazsam gözlerim açık gitçeeek... son portakalını yiyemediii dersiniz.... :)
Kız ağzından yel alsın.
Yarın yersin inşallah.
Ama ben 114 den 99 a düşene kadar hiç ödül yapmadım.muska77 azimli kadinmissin valla masallah bende odul vereyim kendimededimya hemen sabah patates kizartayim dedim sen oyle diyince vazgectim
45 kilyu 10 ayda verdim canım.
Oldu tabi ama pes edip yicem dediğimde ve yedigimde o tartıda artı gormek ölüm gibi geldi.
Verdiğin kiloyu tekrar vermeye çalışmak çok kötü hissettiriyor.
O yüzden cuma günlerini ödül günü yaptım ama bir ogununu.
O ödül ogunleri sayesinde pes etmedim.
Sabırlı olursan kazanirsin.
Ye gülüm şifa olsun içindeki c vitamini yağlarını yaksin.uyanır uyanmaz yicem... tabi önce tartılırım.... turuncu turuncu bakıyo bana ordan :)
Oluyormuş, keşke bende daha önce yapabilseydim.vayyy be demek oluyo yani.... valla helal olsun....idolümsün....
Ye gülüm şifa olsun içindeki c vitamini yağlarını yaksin.
Oluyormuş, keşke bende daha önce yapabilseydim.
En azından 100 u geçmeden aklım basıma geleydi iyiydi.
Dimi?yemek içmek ne güzel şey de kilo almak olmasaaa :))
Yeme p.kızartması kahvaltiya yumurta ye mmmmm nefis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?