- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.681
Hayır!
Ye gülüm şifa olsun içindeki c vitamini yağlarını yaksin.
Oluyormuş, keşke bende daha önce yapabilseydim.
En azından 100 u geçmeden aklım basıma geleydi iyiydi.
olan oldu bacim acilarindan kurtuldu bişey diyemiyorum çok acı cekiyodutakdiri ilahi... ben çok severim köpüşlerii....
suyun çok az... susuzluktan fenalaşacan kız....
Yolda iki kız adama bak kadına bak, allah çirkin şansı versin dedipeki ne zaman nasıl karar verdin nerde çaktı o şimşek....
yimee yenmez o acı pis o pis.... gülerce uğraşçan o çıksın gitsin diye....
hoooltt... akşam vakti hiç yenmez.... asla ve kattaaa.............. dükkan kapandı.....yiyiyoz gitmiyo gitse problem yok... gitmiyo...
Aferin kahraman asker!yokk komutanım....
Canım benim elinden birşey gelmez topla kendini.olan oldu bacim acilarindan kurtuldu bişey diyemiyorum çok acı cekiyodu
Yolda iki kız adama bak kadına bak, allah çirkin şansı versin dedi
Çok bozuldu ağladım. Çünkü eşim duydu kızlara cikisti. Biraz büyüdü olay yani.
Sabaha kadar düşündüm sabah eşime ben zayiflicam dedim bıyık altından gulerek hı hı dedi.
109a düşene kadarda inanmadı.
Aferin kahraman asker!
btlbetul canim sen kac yasindasin evli misin?
Yapicam dedim bu adamın bıyık altından gülmesine de çok bozulmustum.ahh gacıların adresini alaydın keşke... peki olur dedin mi yani ... hani ben bazen inanmıyorum 60 lara düşemem diyorum düşsem koruyamam diyorum aklımdan bunlar geçiyor... sen koruyamama kaygısı yaşadın mı
Allah gönlüne gore versin canım.34 bekarım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum... önce zayıflıcem sonra koca bulcem :))))
Kız üstlerine otursaydim ölülerdimuska77 ne bosbogaz insanlar var ya saclarindan tutup ustlerine otursaydin kizlsrin ama iyide olmus annemde bana eski kiyafetlerine artik giremezsin ver baskalrina dedi cok uzulmustum elime vuruyodu yemek yerken oyle karar vermistim bide yuz felcigecirdim yuzum duzelince kafamda yerine gekdi karar verdim eski halime doncem diye
Hiç kizma İnankı sana iyilik yapıyorlar.muska77 cok saol canim anam oyle yapti valls ALLAH razi olsun esimde anneme katildi gecti o eski halin dedi bende hirs yptim simdi destekcim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?