- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.721
Radar var her hal :)))
Kız beni delirtecenmi?Yok cnm yemedim ben midemi tutabiliyorum ama ac kalsam cok sacmaliyorum konusmalsrimda degisik ams gercek :))))
Misafire ikram yap sen yeme!ayy misafirim geliyo kaçtım ben aaaaa salonum dağınık peyyy....
Estağfurullah ama yanlış yapıyor bence.
Masallah valla :))200 yaptim simdu
Yoksa mate tee mi cnmmuska77 tatlim valla ilk diyetim ondan bilemedim ben az yemesi iyi gibi gelmisti kizlar esim bana bi cay buldu metoyu super calistiriyo
Adı ne çayın?muska77 tatlim valla ilk diyetim ondan bilemedim ben az yemesi iyi gibi gelmisti kizlar esim bana bi cay buldu metoyu super calistiriyo
Yanlis nerde yapiyorum cnmEstağfurullah ama yanlış yapıyor bence.
He valla cok yedim :)))Kız beni delirtecenmi?
Dün temizlikte yedin ya!
Öğün atliyorsun bugün öğlen sadece su yazmissinYanlis nerde yapiyorum cnm
Cnm ben hep boyleyim ekstra yaptigim bir sey degil cokta yesem midem bulanir cocuk kende boyledimGünaydın!
Bunu sabah bildirecektin.
Fıstık olucan fıstık!
Maşallah mi?
Bence yanlış yapıyor metoyu bozabilir.
Cnm valla ben hep boyleyim bilmiyorum ama huyum böyle cnm istemio ne zmn istesem yerim benim kilom dogumdan dolayi var yoksa benim kilolu bi yanim hic olmadiÖğün atliyorsun bugün öğlen sadece su yazmissin
Bence yanlış bu.
muskam ne kötü bişey yasamissin ama yasamasan bu kadar incelmezdin TebriklerYolda iki kız adama bak kadına bak, allah çirkin şansı versin dedi
Çok bozuldu ağladım. Çünkü eşim duydu kızlara cikisti. Biraz büyüdü olay yani.
Sabaha kadar düşündüm sabah eşime ben zayiflicam dedim bıyık altından gulerek hı hı dedi.
109a düşene kadarda inanmadı.
Aferin kahraman asker!
üzülüyorum ama şok olmustum şimdi biraz Iyiyim canım sagolasinCanım benim elinden birşey gelmez topla kendini.
Uzulmene bende uzuluyorum.
zayifla ellerimle everirim kız senj34 bekarım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum... önce zayıflıcem sonra koca bulcem :))))
çok geçmiş olsunmuska77 ne bosbogaz insanlar var ya saclarindan tutup ustlerine otursaydin kizlsrin ama iyide olmus annemde bana eski kiyafetlerine artik giremezsin ver baskalrina dedi cok uzulmustum elime vuruyodu yemek yerken oyle karar vermistim bide yuz felcigecirdim yuzum duzelince kafamda yerine gekdi karar verdim eski halime doncem diye
Sen daha iyi bilirsin tabi.Cnm valla ben hep boyleyim bilmiyorum ama huyum böyle cnm istemio ne zmn istesem yerim benim kilom dogumdan dolayi var yoksa benim kilolu bi yanim hic olmadi
Cok sinir olurum o tur seylere ins dahada basarirsin cnm benimmuskam ne kötü bişey yasamissin ama yasamasan bu kadar incelmezdin Tebrikler
üzülüyorum ama şok olmustum şimdi biraz Iyiyim canım sagolasin
zayifla ellerimle everirim kız senj
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?