Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel ben lisede 65 70 arasıydım ama zayıftım aslında benim kemiklerim iri:) :)

ben de 62 idim ama ergenlik ayrı bir tip o zaman yüzüm kocamandı şimdi 70 küsurdayım yüzüm daha ince çok şükür hiç sevmiyorum şişman yanaklarım olunca...

muska77 dogumdan 4 aysonra annemlere giderken yolda çocuklar bagirmislardi sisko sisko diye sonra hırs yaptım ama 2 gün aglamistim.

bana da arkadaşımın çocuğu ayı ayı deyip durdu bi sus demediler çocuğa ayy gözlerim dolu vermişti :))) eee çocuk gördüğünü söylüyo ne denir :)))

kizlar selam hastaneden sonra yemege misafirim geldi anca okuyabildim
ameliaa canim geri donmene sevindin@muska77 tekrar gecmis olsun bi tanem@btlbetul sakin acicehreyi abartma ben grcen bayram nerdeyse hastaneluk olmustum@dysania tatlim basin saolsun
kizlar cok yorgunum daha sonra yazarim tekrar

ah be canım ne diyim ya, bizimkilerde hasta 10 gundur dolanıp duruyoruz igne serum peslerinde yaslı mıydı? guzelliginden hic suphem olmaz, insanın cocugu guzel olmaz mı hic, ama sen de diyosun acı cekmesi cok daha kotu, ben iki gundur evdeki minnagın basında bekliyorum kusacakmı yemek yedi mi diye, derdini de anlatamıyor bu canlar , melek oldu kuzun üzmemeye çalış kendini
100 ip atlamayı spor olarak kabul eder miyim ben gülüm, yarına cezan hazır :) sende radara yakalandın

muska77 ah rakibem aynen bu kıs kurtulamadık hastalandık kopekten kediye bulastı sanırm, simdilik ben iyiyim en azından, buna da sukur :)

Selam kızlar,
Ben yatıcam dedim ama arkadaşım geldi onla oturduk, tam o gitti görümcem aradı hadi annemlere gidiyoruz beraber gidelim diye, toplaşıp oraya gittik. Yeni geldik, gözlerim kapanıyo. Biraz geçmişe bakıyım yatıcam. Öptüm, iyi hafta sonları

Geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım çok uykum var fıstıklar,
Hepimizin bam teline basacak bir olay yaşanmış sanırım, benim de olmuştu sizinkilere benzer.
Patates kızartması muhabbeti süperdi, çok güldüm. btlbetul çok tatlısın :)
tatlı uykular

Eyvah eyvah yaz gülüm yaz alıştım ben atlamaya yarın zumbaya başlıyorum o sayılır spordan di mi:)

Günayyyydıııııın :)))

amaaaan bi mecalimmmmm amaaaan uyanın aaa dostlarrr ohhh ohhhh yandan yandannn....

70,8

kızlar oluyo galiba yaaa demek akşam 5 ten sonra yememek lazımmış.... ne kadar geç öğrendim bunu..... ayyy bu kafamı nerelere vursam.....

kızlar menuleri tek tek kontrol ediyorum bana niye ceza yazıldı demenizin bi anlamı yok, demekki ya kacamak var, ya spor yok ya spor az, itiraz istemem herkes dikkat edecek!!!!!

heee dimi yiyiyolar yiyiyolar sonra vay efendim ben niye atlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…