- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.761
Misafire ikram yap sen yeme!
muska77 tatlim valla ilk diyetim ondan bilemedim ben az yemesi iyi gibi gelmisti kizlar esim bana bi cay buldu metoyu super calistiriyo
muskam ne kötü bişey yasamissin ama yasamasan bu kadar incelmezdin Tebrikler
üzülüyorum ama şok olmustum şimdi biraz Iyiyim canım sagolasin
zayifla ellerimle everirim kız senj
çok geçmiş olsun
Kizlar formmix diye bisey iki kere iciyorum cok ise yariyor valla cok sukur yeni kesfettik bunuda ins hep boyle iyi olur
@dysania sende iyi vermissin canim cocuktur ne yapsa yeridir kizlar misafirlikteydim onumden ne cikolatalarr
Pismaniyeler gecti yemedim valla
Ne güzel ben lisede 65 70 arasıydım ama zayıftım aslında benim kemiklerim iri:) :)
muska77 dogumdan 4 aysonra annemlere giderken yolda çocuklar bagirmislardi sisko sisko diye sonra hırs yaptım ama 2 gün aglamistim.
ah be canım ne diyim ya, bizimkilerde hasta 10 gundur dolanıp duruyoruz igne serum peslerindeKlinikteydi zaten uzun süredir hastaydi öleceğini biliyordum ama sarsildim çok baglanmistim
Hastaydi canım ne olduğunu cozemediler.
Sağol canım kahverengi dişi dobermandi kahverengi disilerde kupa almıştı güzeldi yavrum
Sağol canım çok üzüldüm artık yok
100 ip atlamayı spor olarak kabul eder miyim ben gülüm, yarına cezan hazır :) sende radara yakalandınkollontai canım cezamı yaptım ama yarın için veremeyeceksin :) bugün menüm güzel:)
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama (100ü ceza artık)
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?
Eyvah eyvah yaz gülüm yaz alıştım ben atlamaya yarın zumbaya başlıyorum o sayılır spordan di mi:)ah be canım ne diyim ya, bizimkilerde hasta 10 gundur dolanıp duruyoruz igne serum peslerindeyaslı mıydı? guzelliginden hic suphem olmaz, insanın cocugu guzel olmaz mı hic, ama sen de diyosun acı cekmesi cok daha kotu, ben iki gundur evdeki minnagın basında bekliyorum kusacakmı yemek yedi mi diye, derdini de anlatamıyor bu canlar , melek oldu kuzun üzmemeye çalış kendini
100 ip atlamayı spor olarak kabul eder miyim ben gülüm, yarına cezan hazır :) sende radara yakalandın
muska77 ah rakibem aynen bu kıs kurtulamadık hastalandık kopekten kediye bulastı sanırm, simdilik ben iyiyim en azından, buna da sukur :)
Geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım çok uykum var fıstıklar,
Hepimizin bam teline basacak bir olay yaşanmış sanırım, benim de olmuştu sizinkilere benzer.
Patates kızartması muhabbeti süperdi, çok güldüm.btlbetul çok tatlısın :)
tatlı uykular
kızlar menuleri tek tek kontrol ediyorum bana niye ceza yazıldı demenizin bi anlamı yok, demekki ya kacamak var, ya spor yok ya spor az, itiraz istemem herkes dikkat edecek!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?