- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.741
Yoksa kizmayin bna yani komutanimSen daha iyi bilirsin tabi.
Kendi vücudun sonuçta.
Şimdi görsem tesekkur ederim onlara tabi havamida basarim.muskam ne kötü bişey yasamissin ama yasamasan bu kadar incelmezdin Tebrikler
üzülüyorum ama şok olmustum şimdi biraz Iyiyim canım sagolasin
Estağfurullah ben sadece bildiklerimi paylaşmaya size yardım etmeye çalışıyorum.Yoksa kizmayin bna yani komutanim
İnşallah işine yarar canısıKizlar formmix diye bisey iki kere iciyorum cok ise yariyor valla cok sukur yeni kesfettik bunuda ins hep boyle iyi olur
Valla bende günde bir kere zorla iciyorum. Hiç sevmiyorum.
Bak şu bacaksizlara hele.muska77 dogumdan 4 aysonra annemlere giderken yolda çocuklar bagirmislardi sisko sisko diye sonra hırs yaptım ama 2 gün aglamistim.
Yavrum 100kiloydum amaBak şu bacaksizlara hele.
Sana şişko dedilerse beni gorseler ne derlerdi acep?
Hımm ama bu terbiyesizliklerini mazur göstermez dimi?Yavrum 100kiloydum ama
Yok tatlım beni gorseler dediğin için dedim bende seni aratmazdim yani.Hımm ama bu terbiyesizliklerini mazur göstermez dimi?
canım yaa çok geçmiş olsun alışmışıx sabah gözlerim hep seni aradı daha iyi olacaksın inşallah...Öyle valla genetik galiba :)
Bide iğne acısı çıktı drun eli ağırmış galiba 3 yerden vurduğu iğne yerleri 1TL kadar mosmor..
Çok üzüldüm bizimde bir köpeğimiz vardı bizimkide öldü bir daha cesaret edemedim almaya çok üzülüyor insan...Kızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
Ben 40lı kiloları ortaokuldayken görmüştüm en son :)Haklisin canim ben onceden 45 kiloydum evlendim 57 oldum 73 le dogum yapinca annem sok oldu hakli olarak
aynı şeyi bende yaşıyorum canım çok sinir bozucu belli etmesemde... bizimde 7 yaş var aramızda...ben alışkınım şekerim ablam 44 yaşında beni büyük sanıyolar... kardeşin napıyo diye soruyolar bana.... 10 yaş var aramızda yaaa diyom :))) 55 kg o da 65 ten düştü... ondan bu azmi hiç beklemezdim hep söylerim ona da.... 1 yılda verdi.... ama güzel verdi.... boyumuzda aynı 1,58 ama 55 in altında yüzü çok kötü oluyo.... ahhh aahhh ben o günleri görmeyeli çok oldu :)) neye benzerim acaba :))
Afferim sana çekirgedysania sende iyi vermissin canim cocuktur ne yapsa yeridir kizlar misafirlikteydim onumden ne cikolatalarr
Pismaniyeler gecti yemedim valla
Anam bizim bu aklımız neredeydi acaba kilolari alırken.Yok tatlım beni gorseler dediğin için dedim bende seni aratmazdim yani.
Menü harika!kollontai canım cezamı yaptım ama yarın için veremeyeceksin :) bugün menüm güzel:)
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama (100ü ceza artık)
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?