Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle valla genetik galiba :)
Bide iğne acısı çıktı drun eli ağırmış galiba 3 yerden vurduğu iğne yerleri 1TL kadar mosmor..
canım yaa çok geçmiş olsun alışmışıx sabah gözlerim hep seni aradı daha iyi olacaksın inşallah...

Kızlar köpeğim öldü çok Üzgünüm
Menü bildireyim
Sabah
1yumrta
1kk peynir
Domates salatalik
Öğle yok
Aksam yok
Spor
1saat step
Su 1bardak
Çok kötüyüm
Çok üzüldüm bizimde bir köpeğimiz vardı bizimkide öldü bir daha cesaret edemedim almaya çok üzülüyor insan...

Haklisin canim ben onceden 45 kiloydum evlendim 57 oldum 73 le dogum yapinca annem sok oldu hakli olarak
Ben 40lı kiloları ortaokuldayken görmüştüm en son :)

aynı şeyi bende yaşıyorum canım çok sinir bozucu belli etmesemde... bizimde 7 yaş var aramızda...

kollontai canım cezamı yaptım ama yarın için veremeyeceksin :) bugün menüm güzel:)
Kahvaltı bir dilim ekmek 3 yemek kaşığı menemen yarım kk peynir
Öğlen bir kase tarhana çorbası yoğurt
Bir elma
Akşam iki yemek kaşığı etli patates yemeği (bizde sebze yemekleri genelde etli oluypr)
Su 2 litre
Spor 200 ip atlama (100ü ceza artık)
Kızlar ben sabah rahat girebiliyorum öğleden sonra yemek ev işi vs derken anca okuyorum akşam eşim erken geliyor (4 te) oda telefonla çok uğraşmamı istemiyor fırsat buldukça geliyorum sizin için sakıncası varmı bu durumumun?

Menü harika!
Sorun yok canım müsait oldukça uğra. O yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…